opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Verbeter je seksleven met de Sex-E Happy Caps

sex e happy caps

Mannen en vrouwen zoeken sinds de holbewonerstijd al naar afrodisiaca: middelen die het libido opwekken of vergroten. Afrodisiaca zijn misschien wel één van de weinige middelen die voor iedereen interessant zijn – interesses, politieke voorkeur, afkomst, cultuur, etniciteit, leeftijd, geslacht – het maakt niet uit: we willen allemaal betere seks. Maar er is één jammerlijk feit, en dat is dat veel mensen niet de seks hebben die ze willen hebben...

De perfecte libido-booster

Het kan lastig zijn voor je relatie wanneer je seksleven niet meer is wat het ooit was. En helaas is dit bijna onoverkomelijk in álle relaties, vooral na verloop van tijd. Wanneer je samenwoont, kinderen hebt, druk bent op werk... Seks is vaak één van de eerste activiteiten die daar onder lijdt. Maar Dutch-Smart zou Dutch-Smart niet zijn als we daar niet precies wat voor zouden hebben!

De afrodisiaca in ons assortiment komen in alle soorten en maten. Zo zijn er libidoverhogende kruiden, pillen en zelfs drankjes. Maar één van de absolute toppers in dit segment is Sex-E. Want één ding is zeker: na het innemen van deze Happy Caps kun je je lage libido wel vaarwel zeggen! De caps voorzien je van verschillende effecten, maar wat gebruikers voornamelijk melden is dat ze zich meer verbonden voelen met elkaar, daarnaast zijn ze ongeremd en energiek. Je krijgt simpelweg gewoon veel zin in de ander wanneer je deze capsules inneemt.

Meer sexdrive

Of je nu al een tijdje in een sekssleur zit, of simpelweg zin hebt in wat extra drive: de Sex-E Happy Caps zijn beslist geen overbodige luxe. De caps bevatten kruiden die je veranderen in een hongerige leeuw of krolse kat, die het plezier tussen jou en je partner tussen de lakens verhoogt. Voel je energieker, jonger, sexyer en meer opgewonden wanneer je deze libido-boostenede Sex-E Happy Caps neemt. 

Veel stellen vertellen ons dat ze de capsules samen innemen, maar het is natuurlijk ook leuk om je partner te verrassen met een erotisch avondje wanneer deze bijvoorbeeld thuis komt van werk. Wat je ding ook is, de mogelijkheden zijn eindeloos. Je jongeheer heeft er in ieder geval zin in na deze capsule...

Maar als je dacht dat alleen jij als man hier wat aan heeft, dan heb je het mis. Ook vrouwen vertellen ons dat ze na het innemen van Sex-E Happy Caps zin krijgen als nooit te voren. Dankzij de Seks-E Happy Caps kun je het glijmiddel dus een keertje links laten liggen…. Verras je vriend of vriendin dus eens in bed met behulp van deze libidocapsules. De werkzame kruiden die je in de capsules vindt geven je méér en intensere orgasmen. 

Natuurlijke ingrediënten

Ben je bang dat je met deze capsule allerlei chemische troep naar binnen werkt? Ook dan hebben we goed nieuws voor je. Deze Sex-E Happy Caps bestaan namelijk volledig uit natuurlijke ingrediënten zoals Damiana, Ashwaganda, Withania Somnifera en natuurlijk vitaminen en mineralen. Deze kruiden worden al jaren gebruikt om voedingssupplementen te maken vanwege hun rijke geneeskrachtige eigenschappen - maar dus ook omdat ze je slaapkamerprestaties naar een nieuw niveau kunnen tillen. Stimuleer met deze Happy Caps op natuurlijke wijze je verlangen naar intimiteit.

De Sex-E Happy Caps zijn in principe op elk moment van de dag te gebruiken, maar gebruik wel maximaal 2 capsules en neem deze in met voldoende water - zo’n drie kwartier voor het gewenste effect. Go get her, tiger

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.