opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Wat gebeurt er na het gebruik van magic truffels?

Wat gebeurt er als je magische truffels neemt

Hallucinogene paddenstoelen maken al duizenden jaren deel uit van de menselijke cultuur en het gebruik ervan is terug te herleiden naar de tijd rondom de eerste geschreven geschiedenis. Inmiddels kennen we meer dan 200 verschillende soorten paddestoelen die verantwoordelijk zijn voor de productie van psilocybine, het hallucinogene stofje dat die krachtige trip veroorzaakt wanneer je deze magische truffels of paddo’s nuttigt. Steeds meer mensen zijn vandaag de dag geïnteresseerd in magische truffels, en een vraag die we dan ook regelmatig voorbij zien komen is wat er nou eigenlijk precies met je gebeurt na het innemen van magic truffels. In dit artikel gaan we daar antwoord op proberen te geven!

First things first… wat is psilocybine?

Psylocybine is een natuurlijk voorkomende stof met een enorm lange geschiedenis van gebruik in spirituele en religieuze rituelen. Momenteel is het één van de meest populaire recreatieve psychedelische stoffen. Psilocybine-paddenstoelen worden in therapeutische omgevingen gebruikt voor de behandeling van een breed scala aan aandoeningen en aandoeningen, waaronder clusterhoofdpijn, obsessief-compulsieve stoornissen, angst, depressie en verslaving. Door de meeste gebruikers worden deze paddestoelen echter genuttigd vanwege zijn heftige visuele trip-potentie. Je bevindt je na het gebruik van truffels namelijk zo’n 6 uur in een compleet andere staat: één vol visuele en auditieve veranderingen in de perceptie. In Nederland zijn magic truffels gewoon legaal (en te koop bij Dutch Smart) en kunnen paddo’s zelf gekweekt worden middels handige paddo kweeksets. Meer over het verschil tussen paddo’s en magic truffels lees je deze week in onze blog.

Wat gebeurt er als je magic truffels neemt?

Allereerst moeten we je natuurlijk vertellen dat een hallucinogene trip door iedereen anders wordt ervaren. Hoe je zo’n psychonautische reis beleeft is afhankelijk van veel verschillende aspecten. Waar neem je ze? Met hoeveel personen ga je truffelen, welke truffels koop je en hoe is je stemming? Toch zijn er voor de meeste gebruikers veel overeenkomsten bij het gebruik van paddo’s of truffels.

Een groot misverstand dat veel mensen hebben is dat ze denken dat je door het gebruik van paddo’s ook enorm veel dingen zal zien die er in ‘het echt’ niet zijn. ‘Maar ga je er dan niet van hallucineren?’, zal je je misschien afvragen. Nou… ja en nee. De kans is bijvoorbeeld klein dat je een kleurrijke eenhoorn door de kamer zal zien vliegen. Maar wat we je kunnen garanderen is dat zich een extreem visueel spektakel zal voordoen. Kleuren worden intenser, je kunt verzinken in ingewikkelde patronen en alle oppervlakken beginnen langzaamaan te golven. Kijk je naar een boom, dan zal je alle bladeren als een gek zien bewegen en door elkaar zien vloeien, terwijl een nuchter persoon je toch echt zal vertellen dat er totaal geen beweging in zit.

Sluit je je ogen, dan is de kans groot dat er bijzondere beelden tevoorschijn komen. Je hebt onder het genot van paddo’s of truffels namelijk veel minder controle over je verbeelding dan normaal gesproken. Het resultaat is een droomachtige setting zonder grenzen. Veel personen vinden dit gedeelte ook het meest bijzondere effect van truffels: het idee te hebben dat je je in een droomwereld bevindt, terwijl je wel gewoon ‘bij’ bent.

Een ander leuk effect is het feit dat de tijd eindeloos lijkt te duren. Heb je tijdens een truffelsessie het idee dat je al ruim een uur lang iets aan het doen bent, dan is de kans groot dat je in feite slechts 5 minuten verder bent. Je complete perceptie van alles om je heen verandert. Tijd, zicht, gehoor… paddo’s en truffels zijn een geweldige manieren om je zintuigen eens de vrije loop te laten gaan. Je wordt als het ware herboren en sommige mensen leggen het uit alsof ze de hele wereld weer kunnen zien alsof ze het door de ogen van een kind bekijken.

En hoe zit het met een bad trip?

Terwijl de meeste paddo en magic truffel-gebruikers een geweldige psychedelische reis rapporteren, zijn er natuurlijk ook gevallen van personen waarbij de hallucinogene stof minder lekker werkt. In het kort noemen we dit een bad trip. Gebruikers met een slechte mentale toestand hebben over het algemeen meer kans op een slechte trip en ook een slechte gemoedstoestand kan hieraan bijdragen. De truffelgebruiker kan zich in sommige gevallen dan paranoïde, angstig, nerveus of zelfs angstig voelen in plaats van euforisch. De remedie? De tijd uitzitten en proberen tot rust te komen. Haal diep adem en besef je dat óók deze trip een keer ten einde komt. Nog een persoonlijke tip als ervaringsdeskundige: kijk géén horrorfilm terwijl je net je portie truffels inneemt. Dat gaat gegarandeerd fout (believe me, ik kan het weten).

Mocht je geïnteresseerd zijn in het gebruik van magic truffels, neem dan eens een kijkje in onze Magic Truffel shop. Kweek je liever zelf je eigen paddo’s? Dan kan dat met onze handige paddo mycelium kweeksets.Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.