opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Trip-E - een 100% natuurlijke en psychedelische tripcapsule!

Trip-E - een 100% natuurlijke en psychedelische tripcapsule!

Voor bestaande psychonauten onder jullie Dutch-Smarters is het waarschijnlijk appeltje eitje, maar beginnelingen in de wereld van het trippen zitten vaak met veel vragen. Met welk middel begin ik? Hoe weet ik of ik de goede dosis aan houd? Moet ik ergens thee van trekken, of eet ik het gewoon in één keer op? Gelukkig zijn er voor die mensen kant-en-klare trip-oplossingen bedacht, en wel in de vorm van heuse ‘Happy caps’ - en om specifiek te zijn de ‘Trip-E caps’. Maar vergis je niet: deze rijk gevulde psychedelische capsules zijn niet per se bedoeld voor beginners en moeten ook zeker niet onderschat worden. Toch zweren ook ervaren bewustzijnsavonturiers die waarde hechten aan gemak erbij...

Psychedelische trip

Deze zogenaamde Happy Caps (je vindt ze hier) zijn een reeks krachtige natuurlijke kruidenformules, elk met zijn eigen krachten en effecten. Zo is er een cap die euforisch werkt, maar ook een sterk afrodiserende capsule en een oppeppende cap. In totaal zijn er negen verschillende soorten formules, maar in dit artikel gaan we wat dieper in op één variant, Trip-E. Zoals de naam al doet vermoeden is deze capsule speciaal ontwikkeld voor het verkrijgen van een heftige trip. Het is zonder twijfel de meest psychedelische van de Happy Caps: het breidt je bewustzijn uit en neemt je mee op een mystieke, meditatieve reis.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld Energy-E of Dance-E, is Trip-E juist beter geschikt voor gebruik in een rustige omgeving waarin niets je kan afleiden van je psychedelische trip. En het gebruik ervan is enorm simpel: neem 1 of 2 capsules op een lege maag, ongeveer 45 minuten voor het gewenste effect. Beginnende gebruikers worden aangeraden om te starten met één capsule. En that’s it. Je neemt de capsule, kiest een lekker plekje uit op de bank en het wordt trippen geblazen!

Ho, ho, niet zo snel!

Voordat je zo’n capsule naar binnen gooit, is het natuurlijk goed om te weten wat er nou eigenlijk precies in zo’n ding zit. De belangrijkste effecten van deze Trip-E psychedelische capsule zijn voornamelijk afkomstig van twee actieve ingrediënten: 275 mg Hawaiian Baby Woodrose en 25 mg Guarana.

Hawaiian Baby Woodrose bevat LSA, een hallucinogene stof met een rijke sjamanistische geschiedenis. LSA wordt ook wel gezien als de natuurlijke versie van LSD, maar uiteraard zijn er ook voldoende verschillen te noemen. Over het algemeen heb je van LSD een wat kleinere dosis nodig voor een hallucinerend effect en zijn de visuele effecten ook een stuk sterker. Daarnaast zijn er bij LSA-bevattende zaden vaker fysieke bijwerkingen aanwezig zoals misselijkheid of hoofdpijn.

De Hawaiian Baby Woodrose in deze Happy Cap zorgt voor een hallucinerend, dromerig gevoel zoals je die wellicht nooit eerder hebt gevoeld. Ook produceert het een heerlijk feel-good gevoel en sensaties in het hele lichaam. Lees in onze kennisbank meer informatie over LSA. De Guarana in de capsule zorgt voor de nodige energieboost om de trip door te komen. Over het algemeen duurt zo’n extreem relaxende LSA-trip namelijk tot wel 8 uur, dus neem zo’n Trip-E capsule niet ‘s avonds laat als je morgenochtend weer moet werken!

Doe mij zo’n Happy Cap!

Wil je meer te weten komen over de andere Happy Caps in ons assortiment? Neem dan hier een kijkje. Je zult snel ontdekken dat er absoluut een geschikte capsule voor je bij zit! Hieronder vind je een overzicht van de effecten van deze bijzonder rijk gevulde en 100% natuurlijke capsules.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.