opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1683 reviews

De eerste werkdag van de week zit er weer op en dat betekent voor veel Dutch-Smart bezoekers lekker neerploffen op de bank en een goedgevuld jointje rollen. Als er namelijk één ding is wat veel van onze bezoekers gemeen hebben, dan is het wel de liefde voor het lekkerste groene kruid dat moeder natuur ons geschonken heeft. Maar jij als cannabisliefhebber weet natuurlijk dat er véél meer manieren zijn om van je stash te genieten dan enkel een jointje. In onze headshop vind je daarom tal van marihuana accessoires waar je mee uit de voeten kunt. Vandaag zetten we er een aantal in de schijnwerpers!

Wil je al onze cannabis accessoires bekijken? Bekijk dan onze headshop hier.

Wil je direct het product bekijken? Klik dan op de afbeelding!

Een bong

Heb je geen zin om een jointje te rollen maar wil je wel eenvoudig en snel van je cannabis genieten? Dan gaat er weinig boven een bong! Deze speciale waterpijp is perfect voor het roken van marihuana of hasj en iedereen die weleens een bong heeft gebruikt weet dat je soms maar één goede hijs nodig hebt om de hele avond high te worden. En het enige dat je nodig hebt is wat water en natuurlijk je cannabis, en je bent ready to roll! Hier op Dutch-Smart hebben we een flink assortiment bongs en waterpijpen, maar liefst 51 verschillende soorten. Dus of je nu een bong zoekt met vette rasta-print of een eenvoudige glazen bong, we hebben het allemaal.

Cones

Voor iedereen die urenlang zit te tobben met het draaien van een joint en het vervolgens maar opgeeft, hebben we een heel mooi product in ons assortiment: cones. Het alsmaar blijven worstelen met de hoeveelheid tabak, het likken van de plakrand, een onjuiste vorm of een jointje die net niet strak genoeg gerold is... Die hoofdpijn heb je met deze cones dus niet meer. Cones zijn voorgedraaide, lege papieren hulzen voor je tabak en wiet. Je schept de cone eenvoudig vol middels een vulschepje en hij is klaar om aan te steken! Wist je dat we hier in onze headshop cones van maar liefst 28 centimeter hebben? Da's pas een joint!

Vaporizers

De allereerste E-sigaretten waren enkel gemaakt voor het verdampen van oliën en concentraten, maar tegenwoordig zitten er prachtige exemplaren tussen waarmee je ook gewoon cannabis kunt verdampen. De draagbare vaporizers in ons assortiment zijn handig in gebruik, bieden je een 'schone' cannabisdamp én je vindt ze nergens anders goedkoper. In een eerdere blog vertellen we je over de vijf beste draagbare vaporizers van dit moment, al blijven we ons assortiment constant vernieuwen en is het dus slim om onze site in de gaten te houden. Momenteel hebben we maar liefst 85 verschillende exemplaren in de vaporshop. Snel eens een kijkje nemen dus!

Grinders

Vaste bezoekers van Dutch-Smart hebben er waarschijnlijk al flink wat van in hun kastje liggen. Je krijgt namelijk een gratis plastic grinder bij alle bestellingen boven de 50 euro en een toffe aluminium grinder bij bestellingen vanaf 100 euro. Mocht je toch nog zo'n handig apparaatje nodig hebben, dan zit je hier helemaal goed. We verkopen in onze headshop maar liefst 35 verschillende soorten grinders, van tweedelige tot volledig automatische grinders zoals de Banana Bros. OTTO Grinder. En als we zeggen dat we álle soorten hebben, dan bedoelen we ook echt álle soorten. Zelfs voor Star Wars liefhebbers zit er één tussen. Kortom: het vermalen van je wiet doe je eenvoudig en snel met onze grinders.

Pijpjes

Iedereen die Peaky Blinders heeft gezien weet dat het gebruik van een pijp anno 2020 dé manier is om te roken. Het heeft uitstraling, ziet er chique uit én het doet wat het moet doen: jou de ultieme cannabiservaring bezorgen. Veel van onze puurpijpen zijn speciaal gemaakt voor het roken van cannabis, maar ook andere stoffen kunnen ermee worden gerookt. Het grote voordeel van het roken via een pijp is dat je de stoffen en kruiden puur rookt, zonder toevoeging van tabak. Een beetje vergelijkbaar met een bong dus. Met een keuze uit ruim 48 soorten hebben we altijd een pijp die bij je past. Klaar om te kiezen?

Precisie weegschalen

Als je fervent cannabisgebruiker bent dan weet je waarschijnlijk op gevoel wel hoeveel gram je nodig hebt voor een perfecte joint, maar wat nou als je een prachtige spacecake wilt bakken? Dan is giswerk niet echt handig, en kun je het beste een precisie weegschaal gebruiken. Maar liefst 56 exemplaren vind je in de smartshop van Dutch-Smart met types die tot wel 0,001 gram nauwkeurig kunnen wegen! Zo weet je dus altijd dat je precies de perfecte joint draait of hasj brownie bakt. De weegschalen die we verkopen zijn natuurlijk niet alleen perfect voor het afwegen van je cannabis, ook andere kruiden of extracten zijn met deze weegschalen zeer nauwkeurig af te wegen. En sommige passen zelfs in je broekzak!

Vloei

Je draait geen 'sjekkie' of jointje zonder goede vloei, dat is een feit. Het zal je dan ook niet verbazen dat we vloei in overvloed hebben, op Dutch-Smart. Zo hebben we vloei in verschillende groottes, maar kun je ook in onze headshop terecht voor filter tips of king size vloei. Het maakt dus niet uit of je je jointje nou rookt met of zonder filter (ieder zijn ding), we hebben het allemaal voor je in de aanbieding. Wist je dat je al een zak van 2000 filter tips voor iets meer dan een tientje in huis hebt? Daar kun je pas lang mee vooruit!