opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

De 5 beste draagbare vaporizers van dit moment

de beste vaporizers

Als je op zoek bent naar de beste draagbare vaporizer van dit moment, dan ben je helemaal aan het juiste adres! Elke week wordt er wel een nieuwe vaporizer op de markt gebracht, dus de kans is groot dat je inmiddels door de bomen het bos niet meer kunt zien. Alleen op Dutch Smart bieden we al ruim 61 verschillende draagbare vaporizers aan, en dan hebben we het nog niet eens over tafel model vaporizers, pen vaporizers en E-sigaretten. In dit artikel benoemen we de 5 beste draagbare vaporizers - of verdampers - van dit moment. Hierbij kijken we niet alleen naar kwaliteit en functies, maar ook naar prijs- en kwaliteitverhouding.

Wil je al onze draagbare vaporizers bekijken? Klik dan hier.

Wil je direct het product bekijken? Klik dan op de afbeelding!

Mighty

We knallen dit artikel binnen met misschien wel de populairste en beste vaporizer ooit gemaakt. De Mighty Vaporizer van Storz & Bickel is nog steeds de absolute koning onder de draagbare verdampers. De dampkwaliteit van de Mighty is geweldig, maar het apparaat is ook nog eens super gebruiksvriendelijk. De vaporizer is voorzien van een ingebouwd scherm met eenvoudige knoppen voor het regelen van de temperatuur. De Mighty maakt gebruik van een mix van zowel geleiding- als convectieverwarmingstechnieken, beide gepatenteerd door het bedrijf. De vaporizer gaat overigens ruim twee uur mee én is perfect voor het verdampen van kruiden. Dry herb vaping is appeltje-eitje met deze verdamper. Mighty is niet goedkoop (je betaalt er ruim 300 euro voor) maar het is een geweldige investering waar je geen spijt van zult krijgen.

Davinci IQ

Combineer modern design, een geweldige look en een breed scala aan mogelijkheden, en het resultaat is de Davinci IQ. De IQ is de derde verdamper van het bedrijf en is zonder twijfel de beste uitgave tot nu toe. Deze bijzondere vaporizer ziet er niet alleen gelikt uit, maar het doet ook nog eens héél goed zijn werk. Het beschikt over een keramische verwarmingskamer met een geleidingsverwarmingssysteem. Een extra aanwezige kamer zorgt voor het feilloos verdampen van kruiden - zonder dat deze vermalen hoeven te worden. Een ander groot voordeel van de Davinci IQ is dat hij klein van formaat is - in tegenstelling tot de robuustere Mighty hierboven. De IQ weegt slechts 145 gram, maar dat kleine formaat zorgt ook voor een kleine batterijduur: deze vaporizer gaat slechts een uur mee. De kosten: 239 euro.

Pax 3

De PAX 3 is een van de beste draagbare vaporizers in zijn klasse. Hij is eenvoudig in gebruik, ziet er subliem uit en bezorgt je een uitzonderlijke vape-beleving. De Pax 3 kan worden gebruikt met zowel kruiden, extracten en oliën. Naast het feit dat de Pax 3 met je smartphone bediend kan worden, scoort het de meeste punten met zijn formaat en gewicht. De Pax 3 weegt namelijk slechts 93 gram, bijna twee keer zo licht nog als de Davinci IQ! En geloof ons, voor alle aanwezige features is dat echt een prestatie. De vaporizer verwamt in ongeveer 15 tot 20 seconden en is tevens voorzien van lipdetectietechnologie die automatisch de kamer verwarmt zodra je je lippen er tegenaan zet. Hoe cool is dat? De Pax 3 verdamper gaat zo'n anderhalf uur mee voordat hij moet worden opgeladen en hij kost je een kleine 200 euro.

Firefly 2

Verdamp je graag kruiden? Dan is de Firefly 2 wat je zoekt. Deze verdamper is 55% lichter en 33% kleiner dan zijn voorganger, een flinke verbetering dus! Dankzij de bluetooth integratie kun je via je smartphone de temperatuur selecteren en verwarmt de herontworpen verhittingskern op tot 204 ̊ C graden in slechts 3 seconden. Er valt te kiezen tussen zes temperatuurinstellingen, variërend van 170 tot 225 graden celcius. Omdat het een convectieverwarmingssysteem gebruikt, levert het de beste dampkwaliteit van alle apparaten uit deze lijst. De smaak van de damp uit de Firefly is subliem en de snelle opwarmtijd zorgt ervoor dat deze Firefly beslist een plekje in deze top 5 verdient. De batterij mag wel wat langer mee gaan, nu vape je zo'n 50 minuten voordat je hem weer aan de lader moet hangen. Prijskaartje: 359,90 euro.

Crafty

Deze unieke vaporizer lijkt misschien op de Mighty, maar het is absoluut een koning in eigen rijk. Nou ja, een prins dan, want het is eigenlijk het kleine broertje van de verdamper aan de top van deze lijst. De Crafty is extreem eenvoudig in gebruik: je hebt één bedieningsknop waarmee je de verdamper tot 180 graden laat verwarmen. Klik je nog een keer, dan verwarmt hij op tot 195 graden. Toch zijn er wat verschillen met zijn oudere broer. Zo is de batterijduur ongeveer de helft (45 minuten), is er geen display en moet de temperatuur worden geregeld via de app op je smartphone. Als je echter op zoek bent naar een echte draagbare vaporizer, dan is de Crafty wellicht de betere optie tussen de twee. Wat betreft kwaliteit zit het trouwens ook wel snor: de crafty heeft een hybride convectie verwarmingssysteem, best netjes voor zo'n klein 135-gram wegend apparaat! Kosten: 269 euro.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.