opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Kies de juiste temperatuur met vapen

Kies de juiste temperatuur met vapen

Hoe bepaal je de juiste temperatuur als je gaat vapen?

Als je voor het eerst gaat vapen, is het goed om bepaalde dingen te weten. Zo is de temperatuur die je hanteert erg belangrijk. Ga je bijvoorbeeld wiet vapen, dan moet je je vaporizer instellen op een andere temperatuur dan wanneer je andere kruiden verdampt. In dit artikel wat handige tips en tricks op dit vlak, zodat je goed voorbereid te werk gaat.

Hoe high wil je zijn (en op welke manier)?

De temperatuur die je kiest, heeft ook invloed op de high die je zult ervaren. We spreken dan niet zozeer over de sterkte van wat je voelt, maar meer de soort high die je ervaart. Als je cannabis gaat vapen, moet je een temperatuur nemen die tussen de 180°C en 210°C ligt. Temperaturen onder de 190°C zorgen er vaak voor dat je een zogenoemde denk-high krijgt, dus dat je meer in je hoofd aan het trippen bent. Wil je echt een lichamelijke high, stel je temperatuur dan in op 190°C of hoger.

Temperatuur heeft ook invloed op de smaak

De smaak van je wiet of je kruiden wordt voller, als je kiest voor vapen in plaats van roken. Dit verandert echter als je de temperatuur van je vaporizer verkeerd instelt: zeker als de temperatuur te hoog is, zul je weinig smaak overhouden. Je bent de kruiden dan namelijk aan het verbranden, en dat is zonde. Begin dus niet te warm, en bouw langzaam op. Zeker als je twijfelt.

 

 

 

Andere kruiden vapen

Zoals gezegd kun je de vaporizer voor veel meer kruiden gebruiken dan alleen voor cannabis. Deze hebben gewoonlijk een veel lagere temperatuur nodig, zo tussen de 100°C en 175°C. Populaire kruiden zijn bijvoorbeeld kamille en valeriaan, die een kalmerende werking hebben. Wil je voor het vapen graag een combinatie maken van cannabis en andere kruiden? Echte aanraders zijn lavendel, munt en kratom. Kratom kan het effect van cannabis versterken, en lavendel/munt werken bijvoorbeeld kalmerend en smaakverhogend. De lekkerste en meest uiteenlopende kratom soorten vind je natuurlijk in het assortiment van Dutch Smart, net als een breed assortiment (draagbare) vaporizers en kruiden. Heb je vragen over het vapen van onze kruiden, of over de werking van de vaporizers? Neem dan gerust even contact met ons op! We helpen je graag met antwoord en advies. Bel naar 085-7827555 of mail naar support@dutch-smart.nl.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.