opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1689 reviews

17% GROW KITS + MAGIC TRUFFELS SALE
CODE: GROW24

Meer lust in je leven? Afrodisiacum kruiden kunnen helpen!

Kan jouw seksleven wel een boost gebruiken? Wil je wat vaker ‘zin’ hebben, of wil je het juist wat langer volhouden? Dan zijn er natuurlijke middelen die jou kunnen helpen: afrodisiacum kruiden. Libidostimulerende kruiden, genoemd naar de Griekse godin Aphrodite. Dit was tenslotte de godin van vruchtbaarheid en schoonheid. In het assortiment van Dutch-Smart vind je verschillende afrodisiaca, die allemaal ook andere effecten hebben. Het ene kruid verhoogt het testosterongehalte van mannen, en een ander kruid zorgt er juist voor dat mannen én vrouwen profiteren van een langer seksueel uithoudingsvermogen.

Hoe gebruik je de kruiden?

Zoals je kunt zien aan ons assortiment, verkopen we vooral kruiden in poedervorm. Het is dus ontzettend makkelijk om deze kruiden te gebruiken, je hoeft niet druk in de weer met vapers, grinders of andere hulpmiddelen. Je kunt er simpelweg thee van zetten, of de poeder vermengen met een andere drank. Het is wel belangrijk dat je niet zomaar een paar theelepels van het poeder door je drinken gooit: lees van tevoren goed de omschrijving van het kruid, zodat je weet welke dosering je nodig hebt. Ga er bijvoorbeeld niet van uit dat je direct iets voelt nadat het poeder hebt ingenomen. In sommige gevallen is het zo dat je het kruid meerdere malen in moet nemen over een langere periode. Wanneer je afrodisiacum kruiden bestelt bij Dutch-Smart, wordt er altijd een duidelijke uitleg bijgeleverd.

Eventuele bijwerkingen

Je neemt de kruiden natuurlijk om je seksleven wat leuker te maken, maar het is belangrijk om te weten dat sommige kruiden ook bijwerkingen kunnen hebben, met name als je lijdt aan een bepaalde ziekte. Sommige kruiden gaan bijvoorbeeld slecht samen met hart- en vaatziekten of diabetes. Lees daarom goed de beschrijving voordat je er mee begint, en vraag desnoods aan je arts of je het betreffende kruid veilig kunt gebruiken.

Heb je vragen over de kruiden in ons assortiment? Neem gerust even contact met ons op, via support@dutch-smart.nl of 085-7827555.

Tags

  • Alle blogs (488)