opc_loader
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

5 kruidenmixen voor je vaporizer - van een psychedelische trip tot complete rust

5 kruidenmixen voor je vaporizer - van een psychedelische trip tot complete rust

Mocht je al eerder een kijkje hebben genomen in de herbshop van Dutch-Smart, dan weet je dat we er perfect terecht kunt voor allerlei soorten kruiden. Onlangs hebben we ons kruidenassortiment verrijkt met een aantal heerlijke herbal vape blends. In zo'n vaporizer kruidenmix vind je verschillende soorten kruiden met een breed scala aan eigenschappen en actieve ingrediënten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sterke vape kruidenmix om compleet tot rust te komen na een drukke werkdag? Of misschien zoek je juist een verdampbaar kruid waarmee je vol energie de dag door kunt komen. Wat je ook zoekt, wij hebben gegarandeerd een kruidenmix die bij je past. In dit artikel lichten we een aantal populaire herbal blends uit die je gewoon kunt verdampen. PS: je kunt bij ons ook terecht voor een groot assortiment vaporizers!

Wil je direct het product bekijken? Klik dan op de afbeelding!

Tranquility Mix

Het woordt tranquility betekent letterlijk 'kalmte', en dat is precies wat je met deze herbal vape mix zult bereiken. Deze kruidenmix bevat een aantal frisse fruitige smaken die worden gecombineerd met een aantal zeer actief werkende relax-kruiden. Zo bevat de aanwezige Goudsbloem veel antioxidanten en werkt deze sterk ontspannend. Ook rozenbloesem, rode klaver en honingklaver herbergen krachtige ontspannende bestandsdelen. Met deze kruidenmix in je vaporizer kom je binnen no-time helemaal tot rust. Om deze kruidenmix ook nog een heerlijke frisse smaak te geven hebben we er ook pepermunt en frambozenblad aan toegevoegd.

Ingrediënten: Frambozenblad, goudsbloem, rode klaver, citroengele honingklaver, pepermunt blad en rozenbloesem.

Alice in Wonder Mix

Ben je klaar voor een geweldige pyschedelische trip? Dat is exact wat je te wachten staat met deze Alice in Wonder Mix! Het is een heerlijke blend van psychoactieve kruiden waarvan veel gebruikers flink opgepept raken en zwaar euforisch van worden. De mix bevat maar liefst 8 verschillende soorten kruiden! Wat dacht je bijvoorbeeld van Damiana, waarvan bewezen is dat het niet alleen kalmerend werkt, maar ook het libido sterk kan vergroten? Of het licht verdovende kattenkruid, dat al eeuwenlang wordt gebruikt bij verschijnselen van griep en verkoudheid. Gebruikers zweren bij dit kruid, want het geeft een vergelijkbare high met die van marihuana. Voeg daar nog 6 andere actieve kruiden aan toe en je waant je vanavond nog in de wondere wereld van Alice.

Ingrediënten: Passiebloem, damiana, skullcap, catmint, rozenblad, frambozenblad, rode klaver en honingklaver.

Kratom High Mix

Deze krachtige kruidenmix voor je verdamper heeft kratom als basis. Dit stimulerende én ontspannende kruid zorgt voor een sterk gevoel van euforie die door veel gebruikers wordt vergeleken met opiaten als oxycodon en heroïne. De Kratom High Mix bevat een flinke dosis kratom om je warm, relaxed maar tegelijkertijd energiek te laten voelen. Daar blijft het echter niet bij. De sterk pijnstillende kratom wordt in deze mix bijgestaan door het smaakvolle pepermunt, Engelse thee en Sinicuichi. Dit laatstgenoemde kruid werd door veel sjamanen gebruikt om hallucinaties op te wekken en inheemse stammen zweren bij haar spirituele werking. De Engelse thee zorgt op haar beurt voor een lichte piek in energie en kan in sommige gevallen zelfs hallucinaties opwekken.

Ingrediënten: Engelse thee, sinicuichi, pepermunt en kratom.

Trance Mix

De Trance Mix is misschien wel één van de sterkste vape mixes die we op Dutch-Smart verkopen. Deze kruidenmix bevat namelijk salvia divinorum, een intens psychedelisch kruid dat al vele jaren door sjamanen wordt gebruikt om rituele genezingen uit te voeren. Gebruikers ervaren door het verdampen van salvia diverse effecten, waaronder visuele hallucinaties en gelach, maar ook een gevoel van vervreemding van het eigen lichaam. De Trance Mix zorgt ervoor dat je al snel in een heuse trance raakt. De aanwezige passiebloem is op zichzelf ook al psychoactief, maar zorgt er in combinatie met de salvia voor dat je een trip beleeft zoals je die waarschijnlijk nog niet eerder hebt meegemaakt. Sommige mensen rapporteren zelfs dat de combi voor een ayahuasca-achtige ervaring zorgt.

Ingrediënten: Salvia divinorum, passiebloem, en catmint.

Jungle Fever Mix

Zoek je een combinatie van hallucinogene stoffen én stofjes waar je compleet van tot rust komt? Dan is de Jungle Fever Herbal Vape Blend precies wat je zoekt. De kruidenmix bevat een aantal sterk werkende kruiden, zoals onder andere salvia divinorum, een kruid die we ook al in de Trance Mix tegenkwamen. Maar daar blijft het uiteraard niet bij. Jungle Fever bevat namelijk ook het 'kruid van de goden', ofwel Wormwood of Alsem. Dit geneesmiddel werkt licht verdovend, geeft het libido een boost en het schijnt zelfs geheugenverlies tegen te gaan. Voeg daar skullcap, gifsla en kattenkruid aan toe en je hebt een mix zoals je hem nog nooit geproefd hebt. Jungle Fever Mix is momenteel één van de populairste kruidenmixen die we op Dutch-Smart verkopen.

Ingrediënten: Kruidenmix met wild lettuce, salvia divinorum, catmint, skullcap en wormwood.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.