opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1689 reviews

17% GROW KITS + MAGIC TRUFFELS SALE
CODE: GROW24

De wereldwijde interesse in cannabis groeit met de dag, en dat betekent dat er óók steeds meer kwalitatieve content over gemaakt wordt. En waar je vroeger deze informatie nog uit tijdschriften moest halen, zijn wietliefhebbers anno 2020 steeds vaker actief op social media als Instagram, Twitter en zelfs TikTok. Toch is er één absolute koning der cannabis-media: YouTube. Hieronder vind je daarom 7 van de meest interessante cannabis YouTube-kanalen die er zijn - bronnen waar je je ongetwijfeld uren mee gaat vermaken!

RuffHouse Studios

Leer hoe je geweldige cannaboter / oliën en andere met cannabis doordrenkte recepten maakt, of leer hoe je joints / blunts kunt rollen of vind andere cruciale cannabisinformatie in de populaire Cannabasics-serie. Kortom: RuffHouse Studios is een must-follow YouTube-kanaal voor de echte cannabis-liefhebber. Momenteel wordt het kanaal gevolgd door ruim 600.000 mensen en elke week wordt er wel een toffe video geplaatst over alles wat met cannabis te maken heeft. Ook liefhebbers van cannabis vaporizers kunnen hun lol op: daar weten ze bij RuffHouse namelijk óók alles van.

Klik hier om de video's van Ruffhouse Studios te bekijken

Weedmaps

Ben je op zoek naar een coffeeshop? Dan is WeedMaps alles wat je nodig hebt. Het bedrijf is opgericht in 2008 met een sterk geloof in de kracht van cannabis en het belang van veilige, legale toegang tot het bijzondere kruid voor consumenten over de hele wereld. Vandaag de dag is Weedmaps een van de grootste cannabis-platforms die er zijn, en met hun YouTube-kanaal bieden ze je ook nog eens ontzettend veel handige info rondom marihuana. Van filmpjes met productbeoordelingen tot uitgebreide handleidingen en how-to's, Weedmaps is volgens velen een complete bron van cannabis-info.

Klik hier om de video's van Weedmaps te bekijken

CustomGrow420

Met ruim 1,7 miljoen volgers is CustomGrow420 zonder twijfel één van de meest populaire en best bekeken YouTube-kanelen in deze lijst. Het kanaal is ooit gemaakt om 'nauwkeurige voorlichting en bewustwording van medicinale cannabis te bieden', aldus Joel Hradecky, de beste man achter de video's. Mocht je houden van een rustige YouTuber, dan zit je hier echter niet goed. De videomaker is namelijk op-en-top excentriek, maar daar zullen de meeste stoners niet van wakker liggen. Van reviews tot giveaways en van humoristische filmpjes tot nuttige informatie, CustomGrow420 has it all.

Klik hier om de video's van CustomGrow420 te bekijken

Herb

Cannabis simplified. Dat zijn de woorden waarmee het cannabiskanaal Herb wordt geïntroduceerd, en dat is ook precies wat je hier zult vinden. 'Herb is de stem van de cannabiscultuur. Wij geloven dat cannabis de kracht heeft om miljoenen levens te veranderen. In een zee van sketchy websites en uit de hand gelopen bedrijven onderscheidt Herb zich als een authentiek en smaakvol merk voor cannabisliefhebbers. Wij zijn voor degenen die een passie hebben voor cannabis, we zijn een community voor cannabisgebruikers door cannabisgebruikers.' Als dat je niet als muziek in de oren klinkt, dan weten we het ook niet meer.

Klik hier om de video's van Herb te bekijken

High Times

High Times Magazine is één van de meest bekende bronnen van cannabis-informatie ter wereld. Of zoals ze het zelf stellen: 'High Times is de definitieve bron voor alles wat met cannabis te maken heeft. Van teelt en legalisatie tot entertainment en cultuur tot hardnekkig nieuws over de War on Drugs, High Times is sinds 1974 de meest vooraanstaande bron voor informatie over cannabis.' Na het jarenlang maken van hoge kwaliteit tijdschriften, is High Times ook op YouTube actief geworden. En met succes: hun video's bereiken ruim 270 duizend volgers en er zitten zonder twijfel een aantal heel interesse vids tussen.

Klik hier om de video's van High Times te bekijken

Jorge Cervantes

Weet je wel hoe je een jointje moet rollen of waar cannabis allemaal goed voor is, maar wil je nu echt zelf eens aan de slag met het kweken van je eigen cannabis? Dan is Jorge Cervantes een geweldige bron van informatie. Hoewel er al meer dan een jaar geen video's geplaatst zijn, bestaat het YouTube-kanaal uit tientallen video's waarin haarfijn uitgelegd wordt hoe je zelf aan de slag kunt met één van de meest geweldige kruiden die we kennen. Of zoals Jorge het zelf omschrijft: High Definition-cannabisvideo's van de Ganja Guru himself!

Klik hier om de video's van Jorge Cervantes te bekijken

Mr. Canucks Grow

Onder het mom van 'indoor gardening' biedt Mr. Canucks Grow ontzettend veel informatie over het kweken van cannabis. De informatieve video's worden door ruim 426 duizend volgers bekeken en diverse van zijn releases hebben al de miljoen views aangetikt. Of je nu beginner bent en meer wilt leren of al een heuse expert en ... tja, ook meer wilt leren, dan zit je hier in ieder geval wel goed. Veel cannabisliefhebbers vinden Mr. Canucks Grow de absolute nummer één op gebied van cannabis-tips. Kortom: zeker eens een kijkje nemen.

Klik hier om de video's van Mr. Canucks Grow te bekijken

Tags

  • Alle blogs (488)