opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1690 reviews

We proberen allemaal gezond en in balans te blijven, maar laten we eerlijk wezen: soms lukt dat niet helemaal en gaan we net een tikkeltje te ver. De dagen na het gebruik van cocaïne of speed kun je je nogal leeg of futloos voelen. Daarvoor is After-C ontwikkeld, een tablet vol ingrediënten om je gemoedstoestand weer op te krikken.

First things first: test je cocaïne!

Heb je plannen om een onvergetelijke avond tegemoet te gaan, en verwacht je dat daar wat wit poeder bij komt kijken? Zorg er dan voor dat je zeker weet dat het met je stuff ook écht goed zit. Dit doe je door middel van een cocaïne drugs test. En nee, daar hoef je echt niet per se naar een of ander loket voor. Je kunt namelijk ook thuis gewoon je cocaïne testen. Dit doe je eenvoudig met de testen van Dope or Nope. Je kunt kiezen voor een cocaïne zuiverheidstest, maar ook voor een eenvoudige cocaïne test die je vertelt of er daadwerkelijk cocaine in je poeder zit.

Precies wat je nodig hebt na een heftig avondje...

After-C is speciaal bedoeld voor die momenten dat je futloos en gebroken wakker wordt na een memorabele, gezellige of heftige nacht. Het kan je lichaam namelijk ondersteunen een cocaïne of speed-dip te bestrijden, maar je voelt je ook beter na het innemen van het supplement wanneer je weer eens een nachtje te weinig hebt geslapen, of wanneer je weerstand tot ongekende diepten is gedaald. After-C gebruikt de kracht van vitaminen, mineralen en kruiden om je maag te kalmeren en je systeem te ontgiften. Zo sta je binnen no time weer fit op het hockeyveld of maak je grapjes in die oh zo gezellige, typisch Nederlandse kringverjaardag (als het weer kan) - natuurlijk wel met eenlekker drankje in je hand.

Kijk, we houden allemaal wel van een feestje op z’n tijd natuurlijk, en daar is helemaal niks mis mee. De één houdt van alcohol, de ander van XTC en jij misschien van cocaïne of speed. Of wie weet, een combinatie van dat alles is tegenwoordig ook niet geheel ongebruikelijk. Hier op Dutch-Smart zijn we vooral liefhebber van natuurlijke middelen zoals psychedelische kruidenmagic mushrooms en cannabis, maar ook van XTC-vervangers zoals onze krachtige energizers. Wat je ding ook is: een krachtig supplement om de dagen ná het gebruik door te komen is natuurlijk niet verkeerd. 

Tegenwoordig hoef je op je dertigste niet meer getrouwd te zijn en kinderen te hebben. Dertig is het nieuwe twintig (maar dan mét geld), hebben we iemand wel eens horen zeggen. Dus helemaal niet verkeerd om op die leeftijd nog op een feestje te staan. Of de vrimibo uit te spelen. Onthoud wel: liquid dinner is never a winner. Om je de volgende dag niet helemaal verrot te voelen kun je tijdens het feesten er in elk geval voor zorgen dat je goed eet en tussendoor een watertje of twee drinkt. Maarrrr… Om je weer helemaal topfit te voelen de volgende dag adviseren we toch echt After-C, om de vermoeidheid, leegheid en futloosheid tegen te gaan na een avondje wit poeder. 

De meest krachtige afterparty-middelen

Terwijl After-C vooral is ontwikkeld om de kater van cocaïnegebruik tegen te gaan, hebben we hier op Dutch-Smart nog veel meer voor je in de aanbieding om dat lege gevoel na een feestje te bestrijden. In onze Afterparty Shop vind je de grootste collectie middelen waar jij je snel weer kiplekker van gaat voelen. The day after middelengebruik is niet bepaald om over naar huis te schrijven, dat weet jij ook. Gelukkig is er voldoende om je daarin bij te staan. Want jezelf ellendig voelen, daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Veel liever ga je er lekker op uit, of sta je zelfs weer op een volgend feestje. Alles beter dan een verloren dag. 

In onze online smartshop vind je daarom een brede collectie aan topproducten voor na de party. Van een Quick Flush tot 5-HTP en van een heuse tripstopper tot Detox en Afterparty-tabletten. Hoe wild je feestje ook was, wij staan je bij! Mocht je XTC hebben gebruikt, dan hebben we ook het krachtige After-E voor je in de aanbieding, waarin de combinatie van vitamines en het aminozuur L-tryptofaan ervoor kunnen zorgen dat je je snel weer goed voelt.

Tags

  • Alle blogs (488)