opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1690 reviews

Psychedelische kruiden waar je flink van gaat trippen, energizers om de hele nacht door te kunnen feesten, vaporizers om lekker mee te chillen, álles voor je jointjes of spacecakes… De vaste Dutch-Smart bezoeker weet dat we er alles aan doen om jou maximaal te laten genieten van het leven. Maar als er één ding is waar we echt allemaal wel van smullen, dan is het wel seks. Ja, zelfs op dat gebied hebben we je covered. Op verschillende manieren, welteverstaan. Zo verkopen we in onze smartshop heuse afrodisiacum kruiden en producten als liquid libido boosters, maar wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor een groot assortiment sextoys? Scheelt je toch weer een 'beschamend' tripje naar de lokale sexshop...

Speeltjes zijn er voor iedereen

Sextoys zijn razend populair en worden ook steeds meer geaccepteerd. Dat is niet zo gek ook: seks is een belangrijk onderdeel van het leven, en het is alleen maar leuk om daar mee te experimenteren. Of je nu in een langdurige relatie zit en je seksleven wel wat vernieuwde spanning kan gebruiken, of dat je simpelweg graag wat attributen toevoegt tijdens one night stands of solo-play, sextoys kunnen een welkome toevoeging zijn. Bij Dutch Smart zijn we hier uiteraard van op de hoogte, we bieden daarom een breed assortiment aan van verschillende speeltjes én stimulerende producten. Altijd leuk om te combineren.

Het is niet zonder reden dat sextoys al jarenlang als warme broodjes over de toonbank vliegen. Kies voor een speeltje voor de momenten dat je in je eentje bent, of kies een toy om te gebruiken wanneer je met je partner van bil gaat. Het uitkiezen van een sextoy is ook al opwindend en leuk om te doen. Scroll eens door ons assortiment heen om erachter te komen wat bij jouw wensen past. We hebben verschillende vibrators, dildo’s, anaaltoys en ook heerlijke kunstmatige vagina's waar je ongetwijfeld wel eens van hebt gehoord. Waarom zou je ’t niet eens uitproberen?

Vibrators, dildo’s en meer…

Als je als vrouw op zoek bent naar een seksspeeltje, dan is de kans groot dat het eerste waar je aan denkt een vibrator of dildo is. En dat is helemaal niet gek, want het zijn ontzettend effectieve speeltjes om jezelf én je partner een plezier mee te doen. En gelukkig leven we daarnaast ook nog eens in een tijd dat je vibrators werkelijk in alle soorten en maten kunt vinden. Want waar de eerste vibrator in 1880 nog werd gebruikt om ‘hysterie’ bij vrouwen te verhelpen, kennen we vandaag de dag natuurlijk enorm veel andere gebruiken van deze heerlijke toys. In onze online sexshop vind je zowel realistische als futuristische dildo’s en vibrators in zowel grote als kleine formaten. De mini vibrators kun je zelfs gewoon in je handtas meenemen! 

Maar Dutch-Smart zou Dutch Smart niet zijn als we ons niet zouden onderscheiden van tal van andere sexshops. Want hoewel je een vibrator vast op meerdere plekken zult vinden, hebben we hier ook nog eens een breed scala aan sexstimulanten die je bij ons kunt aanschaffen. Deze stimulanten zijn er om bijvoorbeeld méér energie te hebben tijdens de seks, het langer vol te kunnen houden of om al je zintuigen wagenwijd open te zetten voor een intensere ervaring. Wanneer je één van onze stimulanten combineert met één van onze sextoys, til je je sekservaring zonder twijfel naar een hoger niveau. En willen we dat niet allemaal?

Mannen: probeer eens een kunstvagina!

Er wordt nog wel eens lacherig gedaan over de kunstvagina’s. Maar met elke reden eigenlijk? Voor een man is maar weinig fijner dan penetratie in een vagina, dus waarom zou je dit gevoel niet nabootsen? Dat dachten de makers van de kunstvagina ook, en dat bleek meteen een groot succes. Er zijn inmiddels tal van verschillende soorten op de markt, zodat het perfecte exemplaar voor jou er ook geheid tussen zit. Bij Dutch Smart hebben we een groot assortiment aan kunstvagina’s, die jou het gevoel geven dat je seks hebt met een daadwerkelijke vagina.

Net als in het echt, komen deze exemplaren in allerlei vormen, soorten en maten. Zo kun je goed onderzoek doen naar welk type het beste bij jouw wensen past. Vind je het belangrijk dat het product qua vormgeving overeenkomt met een echt ‘exemplaar’? Dan zijn producten als ‘Kelly’s vagina’ of ‘Anikka Albrite Lotus Fleshlight’ wellicht waar je naar op zoek bent. Of maakt de vormgeving niet uit, maar gaat het meer om een extra stimulerend gevoel dat je met je hand jezelf niet kan geven? Dan zijn de ‘Siliconen snatch’ of de ‘Two in One Masturbator’ misschien nog wel een beter idee. Keuze zat, in ieder geval!

Ook hebben de in de Dutch Smart shop masturbators die de ervaring van anale en orale seks nabootsen. De ‘Hot Ass’ komt in de vorm van vrouwenbillen inclusief opening, en de ‘Vulcan Wet Mouth’ geeft je het idee dat je daadwerkelijk door een prachtige dame wordt verwend. Kies voor onze ‘Joy Torso’ wanneer je het volledig pakket tot je beschikking wil hebben. Deze torso heeft zowel een anus als vagina, waardoor je normale en anale seks kunt afwisselen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de levensechte Fleshlight sextoys. Puur genot, kunnen we je vertellen! 

Bestel discreet bij Dutch-Smart

We begrijpen dat je liever niet wil dat iedereen in je buurt kan meegluren naar de aankopen die je in onze seksshop hebt gedaan. Daarom kun je heel simpel een bestelling online plaatsen, welke wij dan in een discrete verpakking stoppen en op het afleveradres naar keuze bezorgen. Wist je trouwens dat je geen verzendkosten betaalt bij een bestelling boven de vijftig euro? Misschien leuk om ook een speeltje voor je partner uit te zoeken, zodat jullie daar samen plezier aan kunnen beleven. De mogelijkheden zijn eindeloos...

Ga ervoor en geef je seksleven een boost!

Het komt in vrijwel alle langdurige relaties namelijk voor dat vroeger of later je seksleven een dipje krijgt. Dat is compleet natuurlijk en hoeft helemaal niet het einde van de relatie te betekenen. Sterker nog: zie het als een kans om jullie seksleven weer opnieuw te gaan ontdekken. Verras je partner bijvoorbeeld met één van de sextoys uit onze shop, en om het nog spannender te maken kies je een stimulant uit die jullie van tevoren beide nemen. Even een avond helemaal voor jullie samen, waar jullie elkaars lichaam opnieuw ontdekken en achter nieuwe verlangens en fantasieën komen. Dit is niet alleen een boost voor jullie seks, maar ook voor de relatie. Veel plezier!

Tags

  • Alle blogs (488)