opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Last van een kater? Deze after-party producten wil je hebben!

after party producten tips

We hebben vorige week de eerste zonnestralen al mogen verwelkomen in Nederland en hopelijk breekt hij binnenkort weer eens lekker door. Want laten we eerlijk zijn: zonneschijn betekent gezelligheid! En wat is er nou lekkerder dan je op een zonnige dag eens lekker te laten gaan - uiteraard met de maatregelen in het achterhoofd? Als echte feestgangers weten jullie dat een feestje soms gewoon een stuk leuker is met een drankje of een ander stimulerend middel op, maar daar hangt wel één nadeel aan vast: de enorme kater op de 'day-after'. Gelukkig zit je op Dutch Smart precies goed als het aankomt op afterparty-producten, want we hebben flink wat items in ons assortiment om die maandag- of dinsdagdip en stuk aangenamer te laten verlopen en je herstel te bevorderen. In dit artikel lichten we er een aantal uit. Direct alle afterparty-producten bekijken? Klik dan hier.

Wil je direct het product bekijken? Klik dan op de afbeelding!

5-HTP

We starten maar gelijk met een van de populairste afterparty-producten. 5-HTP is afgeleid van 5-hydroxytryptofaan, een substantie die wordt gewonnen uit de West-Afrikaanse plant Griffonia simplicifolia. Inname van 5-HTP zorgt ervoor dat de serotonine-niveaus in het lichaam weer in balans komen, en dat is precies het stofje waarvan je lichaam een tekort heeft na gebruik van bijvoorbeeld MDMA of XTC. Tijdens zo'n feestje worden je hersenen verpletterd met deze neurotransmitter - precies de reden waarom je je zo fijn en gelukkig voelt. De dag erna zijn die reserves echter leeg, waardoor je je futloos en ongelukkig kunt voelen. 5-HTP zorgt ervoor dat het geluks-neurotransmitter weer netjes wordt aangevuld.

L-Tryptofaan

L-Tryptofaan en het voormalige 5-HTP zijn nauw met elkaar verbonden. Het is een essentieel aminozuur dat alleen door voeding kan worden ingenomen. Wanneer het eenmaal in je lichaam zit, wordt L-Tyrptofaan afgebroken tot 5-HTP. Dit wordt vervolgens weer door je lichaam gebruikt om serotonine, melatonine en vitaminen aan te maken. Het middel werkt kalmerend, verbetert de stemming en helpt tevens bij het verlichten van symptomen als stress of depressie. Alhoewel beide producten erg op elkaar lijken, lijkt onderzoek te ondersteunen dat 5-HTP een sneller en krachtiger effect heeft dan tryptofaan, maar dat laatstgenoemde langzamer wordt afgebroken en het effect dus langer aanhoudt. Al met al een geweldig middel om die helse kater te bestrijden.

Fit-Up Detox & Afterparty

Voel je je na een feestje zwaar ellendig? Dan is een complete reiniging van het lichaam geen overbodige luxe. Deze Detox & Afterparty van Fit-Up heeft een sterk reinigend effect op de lever, alvleesklier en gal. Naast een herstellende werking na gebruik van bijvoorbeeld alcohol, kan dit product ook worden gebruikt op momenten dat het lichaam het zwaar te verduren heeft gekregen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zomervakantie vol vetrijk eten en nét wat te veel kannen sangria? Een goed herstelde lever zorgt ervoor dat het lichaam fit en energiek blijft. En is dat niet precies wat je (vooral in de zomer) wilt? Het middel is er trouwens ook in vloeibare vorm.

Paraxine Caps

Als je na een avond goed stappen thuiskomt, vergeet je net als ik waarschijnlijk maar al te vaak je lichaam aan te vullen met water en gezonde voeding. Het resultaat: een heftige kater. Paraxine Caps zorgen ervoor dat het afbraakproces van alcohol wordt versneld, waardoor je die kater misschien wel compleet kunt overslaan. Uit onderzoek is gebleken dat paraxine het eerste uur na inname de afbraak van alcohol al met 55% vergroot. De werkzame stof in Paraxine Caps is L-asparagine; dit stofje reinigt het lichaam, helpt bij het verwijderen van gifstoffen en stimuleert de afbraak van alcohol. Een must-have na een wilde nacht.

After-E

Als jij jezelf onder de partypeople schaart, dan weet je dat je na het gebruik van XTC, MDMA of andere middelen met een enorm uitgeput en vermoeid gevoel kunt achterblijven. De vitaminen en aminozuren in After-E zijn speciaal samengesteld om je de dag na het drugsgebruik weer een flinke fysieke en mentale boost te geven. Na een avondje doorhalen neem je drie capsules, elk met hun eigen ingrediënten. De gele capsule is een multivitamine, de bruine capsule bevat een kruidenmix met o.a. guarana, en de witte capsule bevat het aminozuur L-tryptofaan. De combinatie tussen deze middelen zorgt ervoor dat je binnen no-time weer fit en vrolijk de dag door kunt.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.