opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1689 reviews

17% GROW KITS + MAGIC TRUFFELS SALE
CODE: GROW24

Als je nog nooit van Mad Honey gehoord hebt, dan hebben we vandaag iets heel bijzonders voor je! Deze specifieke honing wordt door de locals in het Himalaya-gebied al duizenden jaren gebruikt als medicijn, maar heeft óók psychedelische effecten. Mad Honey is een 100% natuurlijke honing die maar op twee plaatsen in de wereld gewonnen kan worden - maar sinds deze week koop je deze 100% authentieke honing van Real Mad Honey ook gewoon bij Dutch-Smart!

In 2016 werd er een documentaire uitgebracht door VICE waarin mad honey werd besproken. Het zorgde voor een ongekende toename in wereldwijde populariteit, maar lokale inwoners weten al ontzettend lang van de sterke krachten van deze specifieke honing. Inmiddels is de honing zeer gewild als recreatief middel en kan het je een speciale natuurlijke high geven, die soms zelfs als psychedelisch wordt ervaren.

Wat is mad honey?

De kans bestaat dat je deze honing al kent onder een van zijn andere namen, zoals "Deli bal" of "Miel Fou". Mad honey is een 100% natuurlijke honing die maar op twee plaatsen in de wereld gewonnen kan worden. De bij die deze honing verzamelt is groter en agressiever dan de doorsnee honingbijen en komt alleen voor in het Zwarte Zeegebied van Turkije en de Himalaya in Nepal. Deze Deli Bal bijen halen de nectar uit een specifiek type rododendron bloemen, die van nature de stof grayanotoxine bevatten. Dit grayanotoxine komt in de honing terecht en veroorzaakt het wazige, hallucinogene en dronken effect.

De lokale bevolking in deze gebieden riskeren letterlijk hun leven om de gouden vloeistof te verkrijgen die uit hun zeer bijzondere bijenkorven diep in het Himalaya-woud druppelt. Deze honing is zo kostbaar dat het 'mad honey' wordt genoemd en is vanwege zijn krachtige eigenschappen begeerd over de hele wereld. Deze honing ontstaat wanneer de grootste bij ter wereld (iets meer dan 3 cm lang) stuifmeel van Rhododendron-bloemen opruimt. Zelfs bergbewoners met die als echte professionals bergen klimmen hebben echter moeite om honing te verzamelen uit de 'mad honey'-korven. De bijen nestelen zich namelijk meestal op hoogten tussen de 2500 en 3000 meter en bouwt zeer grote nesten onder uitsteeksels op de zuidwestelijke vlakken van verticale kliffen.

'Psychedelische honing'

Deze mad honey, ook wel bekend als simpelweg psychedelische honing, is een bijzonder hallucinogeen en recreatief middel, waaraan ook veel geneeskrachtige eigenschappen worden toegeschreven. Honing zou bij inname in kleine doses effectief zijn bij de behandeling van van alles en nog wat, van hoge bloeddruk en diabetes tot prestaties in de slaapkamer. In grote doses kan het echter zeer giftig en zelfs dodelijk zijn. Er zijn legenden van yogi's die in de streek leefden en die als medicijnmannen de juiste hoeveelheid konden toedienen aan mensen die de meer gewenste eigenschappen van de bloem zochten, zonder de risicovolle effecten te ervaren.

Real Mad Honey - 100% authentieke mad honey!

Helemaal vanuit het Himalaya gebergte en het zwarte zee gebied is deze speciale mad honey rechtstreeks overgevlogen in de potten van Real Mad Honey. Dat betekent dat jij gewoon hier in Nederland ook kunt gaan genieten van de sterke high die deze honing veroorzaakt. In onze shop vind je zowel pure mad honey uit Nepal als pure mad honey uit Turkije. En maak je geen zorgen over de authenticiteit: Real Mad Honey laat zijn honing testen in een gerenommeerd laboratorium om ervoor te zorgen dat ze enkel mad honey aanbieden van de hoogste kwaliteit. Neem dus snel een kijkje in onze shop en ervaar Real Mad Honey zelf!

Tags

  • Alle blogs (488)