opc_loader
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Online energizers kopen (Een vervanger voor XTC?)

Online energizer kopen

Last van een winterdip? Of moet je komend weekend nog naar een feestje, maar plof je liever op de bank neer voor een binge-watch sessie van je favoriete serie op Netflix? Dan kan je wel een oppeppertje gebruiken! Op Dutch-Smart hebben we een enorm aanbod van natuurlijke energizers. In dit artikel vertellen we je welke producten jou de beste energieboost geven en hoe je er binnen no-time als een Duracel-konijntje bij loopt (of rent).

Een natuurlijke XTC-vervanger?

We vallen maar meteen met de deur in huis. Ja: voor een keiharde energieboost kun je je natuurlijk wenden tot allerlei soorten drugs, zoals MDMA of speed. Deze middelen zijn echter synthetisch en alles behalve natuurlijk. Daarnaast zijn ze in Nederland - en de rest van de wereld - ook gewoon hartstikke illegaal en in veel opzichten ook schadelijk voor het lichaam. Bij Dutch-Smart kun je terecht voor volledig legale energizers: middelen die je net als deze drugs een stevige energieboost geven, maar dan op basis van natuurlijke en legale middelen. Laten we eens gaan kijken…

Bij Dutch-Smart verkopen we een aantal verschillende soorten energizers:

  • Energizer capsules

Deze capsules zijn gemaakt met één doel: de gebruiker een stevige energieboost geven. BIjvoorbeeld voor als je net dat beetje extra energie nodig hebt tijdens het studeren, of wanneer je simpelweg in de ochtend met meer energie de deur uit wilt. De meeste capsules die we op Dutch-Smart verkopen hebben cafeïne als basis, maar zijn daarnaast voorzien van allerlei natuurlijke extracten en vitamines. Het resultaat is een euforisch gevoel en een stevige dosis energie.

  • Energizers voor evenementen

Deze producten worden ook wel de party-pil of party-energizer genoemd. Het voornaamste doel van deze producten is het nabootsen van de sterke effecten van een chemische XTC-pil. Inmiddels hebben we in ons assortiment party energizers in allerlei soorten en vormen, waaronder poeder, capsules en vloeistof. Deze energizers geven je een euforisch gevoel en laten je heerlijk dansen en praten. Het is de perfecte keuze voor iedereen die wat meer energie zoekt voor een feestje of festival, zonder naar illegale en chemische drugs te hoeven grijpen.

  • Fatburner energizers

Veel mensen zoeken online naar fatburners. Deze middelen versnellen de stofwisseling in je lichaam met als resultaat een slanker lijf. Nee, een wondermiddel waarmee je het lichaam van een Griekse god krijgt hebben we helaas niet, maar de fatburners in ons assortiment geven je wel dat duwtje in de juiste richting. De metabolisme boosters bevatten vaak extracten en kruiden die de eetlust remmen en de verbranding van lichaamsvet versnellen. Klinkt goed, nietwaar?


De werking van energizers

De energizers of energie boosters die we in onze shop verkopen komen in verschillende soorten en maten. De werking van de producten is dan ook geheel afhankelijk van de gebruikte ingrediënten. Met meer dan 60 verschillende soorten energizers kunnen we dan ook niet praten over één werking van onze energizers. Wel kunnen we je wat meer vertellen over een aantal verschillende stofjes die in veel energizers terugkomen. Dit zijn onder andere:


Cafeïne

Cafeïne is de meest gebruikte legale psychoactieve drug ter wereld. Uit onderzoek blijkt dat Nederlanders gemiddeld 2,4 koppen koffie per persoon per dag drinken. Omgerekend komt dat neer op bijna 300 mg cafeïne per dag, hetzelfde wat je gemiddeld in één energizer pil kunt vinden. De effecten van cafeïne zijn overigens algemeen erkend: denk aan een toename van het metabolisme, verhoogde vetoxidatie en verhoogde fysieke en mentale energie. Van cafeïne is daarnaast bekend dat het de effecten van de neurotransmitters serotonine, dopamine en acetylcholine versterkt, dat het je hart sneller laat kloppen en dat er meer bloed naar de spieren stroomt. Het resultaat: alertheid, meer energie en een hoger mogelijk niveau van inspanning.


Groene thee

Als je kijkt naar de ingrediënten van veel van onze energizers en fatburners, dan zul je zien dat groene thee goed vertegenwoordigd is. Dit komt omdat ruimschoots aangetoond is dat groene thee de vetverbranding versnelt en het metabolisme verhoogt. Één studie toonde aan dat het energieverbruik met ongeveer 5 procent toeneemt, terwijl een andere studie aan heeft getoond dat de vetoxidatie met 17% was toegenomen, wat aangeeft dat groene thee selectief de verbranding van vet kan verhogen.


L-tyrosine

L-tyrosine is een aminozuur dat een belangrijke rol speelt bij de aanmaak van dopamine, adrenaline en noradrenaline. Een te laag niveau van L-tyrosine in het lichaam kan gepaard gaan met verminderde energie, verminderde concentratie en een mindere alertheid. Precies om die reden is dit stofje in diverse energizers aanwezig: het zorgt ervoor dat de natuurlijke gewenste hoeveelheid van het stofje aanwezig is en het lichaam een optimaal niveau van alertheid kan bereiken.


Guarana

Deze Braziliaanse Amazoneplant is niet alleen heel mooi, de vrucht ervan verricht ook nog eens wonderen op het lichaam. De op een koffieboon lijkende vrucht zorgt voor extra energie en een versnelling van de stofwisseling. Guarana geeft een flinke dosis energie aan het lichaam, mede vanwege de aanwezigheid van cafeïne, ongeveer twee tot drie keer zoveel als in een kop koffie. Verschillende onderzoeken wezen uit dat Guarana helpt bij het sneller en met meer focus verrichten van taken. Ga je voor een hoge dosis, dan kan je er ook euforisch én opgewonden van raken. Perfect voor een (after)party dus.Op zoek naar een online shop waar je legale energizers (ook wel MDMA of XTC vervangers) kunt kopen? Neem dan snel eens een kijkje in onze Energizer shop.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.