opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1689 reviews

17% GROW KITS + MAGIC TRUFFELS SALE
CODE: GROW24

Wil je eens een nachtje doorhalen of wil je zodra de festivals weer van start gaan echt álles eruit halen? Dan is de kans vrij aanwezig dat je hiervoor wat hulpmiddelen inschakelt. Volgens recente cijfers heeft bijna 10% van alle volwassen in Nederland bijvoorbeeld wel eens XTC gebruikt en staat de teller voor cocaïne op 5%. In dit artikel gaan we het echter hebben over een ander graag gezien poedertje in het uitgaansleven: Speed. Met 4,4% van alle Nederlanders die het snuifgoedje weleens genomen hebben is het dus best een populair middel te noemen. Maar of het ook een gezonde keuze is... Mocht je tóch Speed gaan nemen, zorg er dan in ieder geval voor dat je een speed drugstest in huis hebt, zodat je zeker weet dat het ook écht speed is wat je gebruikt.

Speed: chemische bende vol risico’s

Speed is de straatnaam voor drugs die amfetamines bevatten. Deze chemische stof heeft een sterk oppeppende werking (het wordt niet voor niets ook wel pep genoemd) en wordt vrijwel altijd gesnoven. De reden dat mensen het gebruiken is ook een eenvoudige: Speed geeft je een enorme energiekick, zowel lichamelijk als mentaal. Het effect duur daarnaast tot wel vier tot acht uur, waardoor het voor veel mensen ideaal is om het voor een feestje in te nemen. Aan die energie zit echter ook een keerzijde: de energie komt namelijk niet uit het poedertje of pilletje, maar gewoon uit het eigen lichaam. Zodra de drug is uitgewerkt, voel je je extra moe, hongerig en neerslachtig.

Het middel komt dan ook - zoals je best wel kunt verwachten - met flink wat risico’s. Speed verhoogt namelijk de bloeddruk, wat onder andere hoofdpijn, hartkloppingen en hyperventilatie kan veroorzaken. Na de uitwerking van speed zijn mensen daarnaast vaak lusteloos en hebben ze vervolgens ook nog eens de neiging om nóg meer te gaan gebruiken. Wie speed neemt, weet ook nooit wat hij precies gebruikt, omdat de zuiverheid en samenstelling enorm kan verschillen. Zo kun je misschien twee identiek lijkende poedertjes voor je hebben, met elk een compleet andere dosering of werking. Op langere termijn is er daarnaast ook nog eens een risico op schade aan het hart en de bloedsomloop, op verslaving en op depressieve gevoelens.Geen pretje dus, of zoals Rob Geus zou zeggen: ‘Daar word je niet vrolijk van!’

Het natuurlijke en legale alternatief: Herbal Speed

Maar zoals je van Dutch-Smart gewend bent hebben we op iedere chemische drug wel een antwoord. Puur natuur, daar zijn we hier in onze smartshop veel meer van. Een magic truffeltje hier, een paddo growkitje daar… of wat dacht je van het psychedelische kruid Salvia Divinorum? Het maakt niet uit wat je zoekt, we hebben het allemaal - 100% natuurlijk en 100% legaal. Ja, zelfs een alternatief voor het compleet ongezonde speed of cocaïne. Een klein kijkje in onze Energizer shop toont je bijvoorbeeld maar liefst 68 verschillende soorten energizers waarmee je vol energie de dag door komt, en dat allemaal zonder dat je een of andere louche drugsdealer in een steegje wat tientjes hoeft te geven.

Vandaag hebben we het echter over speed, pep of amfetamine, dus presenteren we je natuurlijk ook meteen hiervoor het beste natuurlijke alternatief: Herbal Speed 25g - een krachtige energizer in poedervorm. Herbal Speed geeft een intense energiestoot die ruim 2 tot 3 uur aanhoudt en is volledig samengesteld van natuurlijke kruiden. Het kan daarnaast - net als speed - gesnoven worden, maar ook gewoon gemengd met een drankje. Elke verpakking bevat daarnaast 25 gram, goed voor circa 120 doseringen. En dat voor slechts €12,50! 

De effecten van dit bijzondere poedertje? Een energiekick als nooit tevoren! Snuif een lijn van deze krachtige kruidenmix (Guarana, Colanoot, Kattenkruid, Nootmuskaat en Kaneel) en je staat binnen no-time de floss te rocken op de dansvloer! Heb je een feestje gepland staan en kun je wel wat extra energie gebruiken? Dan is deze volledig legale en natuurlijke vorm van speed misschien wel de perfecte oplossing. 

Benieuwd geraakt? Klik dan hier om de Herbal Speed direct te bestellen! 

Tags

  • Alle blogs (488)