opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Zelf capsules maken doe je zo

Zelf capsules maken doe je zo

Zelf capsules maken: zo doe je dat!

Het lastige aan producten uit smartshops is dat je ze vaak alleen gebruikt om het effect. Sommige producten hebben best een aardige smaak hoor, zeker als je ze kunt combineren of in je eten of drinken kunt verwerken, maar sommige kruiden of andere middeltjes zijn ook gewoon vies. Niet iedereen vindt dat even vervelend: de één slikt zoiets makkelijker weg dan de ander. Heb jij er last van en zoek je een manier om toch dat effect te krijgen, zonder dat je nog uren die vieze smaak in je mond hebt? Dan kun jij het beste zelf capsules gaan maken!

Het kiezen van de juiste capsules en machine

Een capsule vul je vooral met kruiden. Je kunt capsules maken met je favoriete kruiden, maar je kunt bijvoorbeeld ook een mix maken. Het is alleen niet verstandig om zomaar een capsuleermachine en zomaar capsules te kiezen voor wat je gaat doen: ieder kruid vraagt eigenlijk om een andere capsule en daardoor een andere machine. Dit heeft alles te maken met dosering: van de ene soort heb je maar weinig nodig voor een flink effect, en van een ander kruid heb je juist weer meer nodig (dus een grotere capsule). Wees daarom zorgvuldig in het kiezen van de maten.

Alles wat je nodig hebt om je eigen capsules te gaan maken, vind je bij Dutch-Smart. Capsuleermachines die de kleinste capsules maken, worden aangeduid met het cijfer 1. Een 0 staat voor gemiddelde capsules en een 00 maakt de grootste capsules. Deze cijfers worden niet alleen gehanteerd voor de machines, maar ook voor de capsules zelf. Let er dus goed op dat je capsules bij de machine passen en andersom!

Gelatine of vegetarisch?

Als het gaat om capsules, heb je naast verschillende maten ook nog eens verschillende soorten. Bij Dutch-Smart kun je zowel gelatine capsules als vegetarische capsules kopen. Het grootste voordeel van de gelatine capsules is dat ze vaak iets goedkoper zijn dan de vegetarische tegenhangers.

 

 

 

Hoe ga je met de capsuleermachine aan de slag?

Wil je zelf capsules maken, dan volg je de volgende stappen:

  1. Eerst vermaal je de kruiden die je gaat gebruiken, bijvoorbeeld met een koffiemolen.
  2. Daarna vul je de machine met de lege capsules.
  3. Verdeel het kruidenmengsel tot elke capsule even vol zit (groene kaartje), en stamp waar nodig de kruiden wat extra aan.
  4. Zet de gevulde bovenkant van de capsule erop.
  5. Eén keer drukken en de machine maakt gelijk 24 capsules klaar.

Let er wel op dat je, als je verschillende kruiden samenvoegt, wel combinaties maakt die geen risico vormen op een slechte trip. Het is daarom verstandig om je goed in te lezen voor je aan de slag gaat!

Koop je capsules en machine bij Dutch-Smart

Je kunt bij Dutch-Smart direct je capsuleermachine en capsules kopen. Capsules koop je per 100 stuks. Wil je er meer dan duizend tegelijk bestellen? Stuur ons dan even een mailtje voor een aantrekkelijke offerte op maat. Wil je meer weten over het maken van je eigen capsules, of heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact op via support@dutch-smart.nl of 085-7827555.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.