opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Zo gaat Panax Ginseng de kwaliteit van je leven verbeteren!

Zo gaat Panax Ginseng de kwaliteit van je leven verbeteren!

Panax Ginseng is een soort ginseng die al duizenden jaren in de traditionele Chinese geneeskunde gebruikt wordt. Het is ook de meest onderzochte vorm van ginseng, met tot nu toe meer dan 700 studies die de verschillende effecten ervan documenteren. Over de hele wereld geloven mensen dat Panax Ginseng je hersenen en geheugen kunnen helpen, de gezondheid van het hart ondersteunen en zelfs je energieniveau opkrikken. En dit alles zonder nadelige bijwerkingen! Klinkt te mooi om waar te zijn? Begin vandaag nog door een of twee capsules Panax Ginseng aan je dagelijkse routine toe te voegen om zelf de effecten te ervaren. Vandaag gaan we je wat meer vertellen over de bijzondere effecten van Panax Ginseng, lees je mee?

Wat is Panax Ginseng en waar komt het vandaan

Panax Ginseng is een plantensoort die als een adaptogeen beschouwd wordt, wat betekent dat het het lichaam helpt zich aan te passen aan wat het nodig heeft. Ginseng zit in dezelfde familie als de aardappel, gember, en sorghum. Het groeit op wortels, maar als het geoogst wordt ziet het eruit als een wortel met roze-wit vruchtvlees. Hier wordt het voornamelijk gebruikt als gemalen kruid of beter nog: als extract.

Panax ginseng vind je voornamelijk China, Korea en andere delen van Azië. De wortel wordt gekookt of gestoomd voor hij inwendig als voedsel of medicijn wordt ingenomen. Panax Ginseng heeft een lange gebruiksgeschiedenis in de traditionele Chinese geneeskunde. In het oude verleden werd het bijvoorbeeld gebruikt om te helpen bij diarree en maagpijn, en rgens tijdens de Qing dynastie werd het veel gebruikt als afrodisiacum. In feite wordt zelfs gedacht dat het de oudste geneeskrachtige planten zijn die de mens kent. Uit de oude Chinese geneeskunde wordt het al meer dan 2.000 jaar gebruikt als energie tonicum en voor een algemene goede gezondheid.

Tegenwoordig wordt het nog steeds opgenomen in veel kruidenremedies voor verschillende aandoeningen als vermoeidheid en moeheid. Daarnaast is het ook ontzettend populair als een supplement voor mensen die proberen af te vallen, vanwege de opwekkende werking die je zou kunnen helpen meer calorieën te verbranden.

De voordelen van het dagelijks innemen van Panax Ginseng

We weten niet zeker waarom ginseng zo'n breed scala aan effecten heeft, hoewel wetenschappers denken dat het te maken kan hebben met de wisselwerking met neurotransmitters of hormonen in je hersenen en lichaam. De voordelen van Panax Ginseng zijn breed en het wordt wereldwijd gebruikt voor o.a. verminderde vermoeidheid, verbeterde stemming, betere cognitie en geheugen, verhoogde energieniveaus, meer seksueel plezier en betere reactie van het immuunsysteem. Er zijn ook mogelijke voordelen voor de bloedsuikerspiegel en de bloeddruk.

Panax Ginseng wordt ook veel gebruikt door atleten omdat het kan helpen bij spierherstel na zware inspanning. Het wordt nu beschouwd als een basisingrediënt in elk dieet of natuurlijk gezondheidsregime vanwege zijn grote verscheidenheid aan voordelen, waaronder het verbeteren van de cognitieve functie en het verminderen van angst. Let wel op dat deze effecten nog niet door de wetenschap zijn bevestigt en nog niet zijn goedgekeurd door de Europese Commissie. Het is daarom altijd aan te raden een dokter te raadplegen voor je zelf supplementen gebruikt om je gezondheid te bevorderen.

Hoe je Panax Ginseng gebruikt voor een maximale werking

Panax Ginseng Extract is een natuurlijk kruidensupplement dat wellicht ook jou kan helpen je gezondheid te verbeteren, je energieniveau te verhogen, en zelfs je mentale scherpte op peil te houden. Maar hoe gebruik je Panax Ginseng eigenlijk?

Maak je gebruik van onze pure Panax Ginseng? Los dan een theelepeltje op in wat vruchtensap, frisdrank, thee, warme chocolademelk of een andere drank. Om Ginseng thee te maken, kook je 3 gram poeder in water gedurende 5 tot 10 minuten. Zeef het vervolgens en het is klaar om te drinken. Neem niet meer dan 6 gram per dag. Een andere manier is om zelf Panax Ginseng capsules te maken. Je kunt dit eenvoudig doen met behulp van onze capsuleermachines. Met zo'n machine en lege capsules maak je namelijk eenvoudig je eigen kruidensupplementen! Klik hier voor meer informatie over onze capsuleermachines.

De beste manier om Panax ginseng in te nemen volgens veel gebruikers is door het dagelijks in te nemen. Zoals bij de meeste supplementen verschilt de aanbevolen dosering van Panax Ginseng per fabrikant, maar er zijn enkele algemene richtlijnen die over de hele linie gelden. Gebruik daarom altijd de aanbevolen hoeveelheid die wordt meegestuurd of aangegeven als je Panax Ginseng ergens besteld. Op onze website vind je altijd de aanbeloven hoeveelheid staan, in het geval van Panax Ginseng poeder is dat dus 3 gram per dag.

Zijn er risico's verbonden aan het gebruik van Panax Ginseng?

Het gebruik van Panax Ginseng brengt mogelijk enkele risico's met zich mee. Panax Ginseng kan in zeldzame gevallen namelijk duizeligheid, hoofdpijn, slapeloosheid, en een hoge bloedsuikerspiegel veroorzaken. Ook kan Panax Ginseng een wisselwerking hebben met diabetesmedicijnen.

Hoewel dit mogelijke risico's zijn bij het gebruik van Panax Ginseng, zijn deze gevallen uiterst zeldzaam. Daarom is het over het algemeen veilig om Panax Ginseng dagelijks in te nemen voor zijn gezondheidsvoordelen, maar het raadplegen van een arts is altijd aan te raden wanneer je zelf gebruik gaat maken van voedingssupplementen om je gezondheid te bevorderen.

Studies tonen tevens aan dat het dagelijks innemen van Panax Ginseng iemands bloeddruk kan verlagen; daarom moeten patiënten met hypertensie of hartkwalen altijd hun arts raadplegen voor ze een kruidensupplement innemen.

Hoe lang duurt het voor ik de effecten van Panax Ginseng begin te merken?

De effecten van Panax Ginseng kunnen onmiddellijk merkbaar zijn. Het kan echter ook ongeveer 2 weken duren voor je het positieve effect van het dagelijks innemen van Panax Ginseng begint te voelen. Dit is geen aanwijzing dat het product niet of niet goed werkt, maar eerder dat je lichaam een paar weken nodig heeft om zich aan de nieuwe stoffen aan te passen.

Ontdek ook de effecten van Panax Ginseng!

Ben je benieuwd geraakt of Panax Ginseng ook iets voor jou kan betekenen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop en maak kennis met een geweldige reeks aan effecten.

Extra informatie: Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding waarvoor voedingssupplementen geen vervanging vormen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dagelijks dosering niet overschrijden. Koel, droog en donker bewaren. In geval van medische complicaties, medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding voor gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. Stop direct het gebruik als u ongewenste bijwerkingen van dit product ervaart. 

Bovenstaande gezondheidseffecten zijn nog niet officieel vastgesteld door de Europese Commissie.

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.