opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

5 must-try supplementen voor een gezonder lichaam

supplementen welke nemen

Door deze pandemie letten we op onze hygiene als nooit tevoren, maar ook onze gezondheid staat meer dan ooit in the picture. Dat betekent dus niet alleen vaker je handen wassen, maar óók beter letten op wat je eet en hoeveel je beweegt. Nu de sportscholen dicht zijn en sporten in sommige gevallen wat minder makkelijk is, is het letten op je voeding misschien wel één van de beste dingen die je kunt doen om je gezondheid op peil te houden en je immuunsysteem te versterken. Gelukkig hebben we naast de vele 'leuke' producten, ook heel wat nuttige gezondheidsproducten in ons assortiment. Hieronder: 5 voedingssupplementen die je zonder twijfel toe zou moeten voegen aan je dieet.

Wil je al onze voedingssupplementen bekijken? Klik dan hier.

Wil je direct het product bekijken? Klik dan op de afbeelding!

5-HTP "Natural"50mg/B6 60 caps

De zaden van de Griffonia simplicifolia zijn verantwoordelijk voor het produceren van 5-HTP. Het is een voorloper op de belangrijke neurotransmitter serotonine, die tal van vitale processen in het lichaam regelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je slaap, je emotionele stabiliteit, je eetlust, je gedrag én je mood. En de aanmaak van serotonine is op zijn beurt weer mede verantwoordelijk voor stoffen zals 5-HTP, ook wel 5-hydroxytryptofaan. Dit maakt 5-HTP een van de meest populaire supplementen voor tal van effecten op het lichaam.

Cat's Claw extract | 60 capsules

Cat`s Claw is afkomstig uit het binnenste deel van de schors van een klimplant uit het Peruaanse Regenwoud. Men gaat ervan uit dat de soort Uncaria tomentosa, zoals het eigenlijk heet, oorspronkelijk groeide in Peru en Colombia. Dit kruid werd al door de Inca`s gebruikt vanwege zijn unieke eigenschappen, maar ook in Europa horen we er steeds meer over. Deze capsules bestaan uit poeder van de binnenbast van deze plant. Dit supplement komt het dichtst in de buurt van de onbewerkte bast zoals die al eeuwen wordt gebruikt door de natuurvolkeren in het Amazonegebied.

Essential Omega 3 - 90 Gel capsules

Essential Omega bevat een hoge concentratie omega-3-vetzuren. Deze essentiële vetzuren, meestal afkomstig uit vis, spelen een belangrijke rol talloze lichamelijke processen. Omega 3-vetzuren beschermen tegen hart- en vaatziekten en passen in een gezonde voeding, vooral voor mensen die bijvoorbeeld niet veel vis eten of niet van vis houden. Uit onderzoek blijkt dat het eten van een portie vis per week samenhangt met een lagere kans op sterfte aan hartziekten. Dit wordt ondersteund door onderzoek naar supplementen met visvetzuren. Kortom: deze Omega 3 tabletten zijn een must om je voeding mee te supplementeren!

Chlorella 500 | 100 capsules

Chlorella zijn groene eencellige micro-algen en een rijke bron van voedingsstoffen, waaronder chlorofyl (bladgroen). Het is volgens veel gezondheidsfreaks een echte superfood, ondanks dat het misschien niet al te lekker klinkt. Dit algje werd oorspronkelijk aangetroffen in rivieren en meren in Oost-Azië en behoren tot de oudste vormen van plantaardig leven op aarde. Omdat de helende werking van chlorella steeds bekender aan het worden is, zijn er inmiddels over de hele wereld kweekvijvers te vinden waarin dit algje wordt gekweekt.

Psychedelic Microdosing

Je zal dit product niet in je lokale drogist vinden, maar deze magic truffels microdosing packs zijn anno 2021 populairder dan ooit! De effecten van magic truffels worden steeds vaker gewaardeerd, over de hele wereld. Vooral in plekken als Silicon Valley, waar bedrijven als Facebook en Twitter gevestigd zitten, doen veel techneuten aan microdoseren van psychedelica vanwege tal van redenen. Ben je er klaar voor om tal van aspecten uit je dagelijks leven naar een hoger niveau te tillen? Dan is dit misschien wel wat je zoekt!

Extra informatie

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding waarvoor voedingssupplementen geen vervanging vormen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dagelijks dosering niet overschrijden. Koel, droog en donker bewaren. In geval van medische complicaties, medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding voor gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. Stop direct het gebruik als u ongewenste bijwerkingen van een van deze producten ervaart.
Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.