opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Even de realiteit ontvluchten? Probeer deze psychedelische kruiden!

brein psychedelische kruiden

Relaties die stuklopen, financiële issues, hoge werkdruk, stress... Het leven zit vol met problemen, dallen en valkuilen. Het is dan ook niet gek dat veel mensen af en toe de realiteit willen ontvluchten. De één doet dit door het lezen van een goed boek of het bekijken van een goede film, de ander doet het met alcohol, cannabis of misschien zelfs XTC. Het gebruik van speciale middelen om even alle problemen te vergeten is populairder dan ooit, maar de laatste jaren zien we steeds vaker dat ook natuurlijke kruiden voor dit doel worden geraadpleegd. En dat zijn precies de producten die je bij ons in onze herbshop kunt vinden: 100% natuurlijke psychedelische kruiden. Kruiden waar je je niet alleen lekker van gaat voelen (uitzonderingen daargelaten...), maar die je soms zelfs de trip van je leven kunnen bezorgen. Dit zijn vijf van de meest bijzondere!

Wil je al onze energiekruiden bekijken? Klik dan hier.

Wil je direct het product bekijken? Klik dan op de afbeelding!

Anadenanthera peregrina

Geen zorgen als je deze naam niet uit kunt spreken, we hebben namelijk ook gewoon de eenvoudigere versie voor je: yopo. Deze Anadenanthera peregrina zaden worden al meer dan 4.000 jaar gebruikt door verschillende stammen in Zuid- en Midden-Amerika. Niet omdat ze zo lekker smaken, maar omdat ze héél psychedelisch zijn. De geestverruimende zaadjes zitten namelijk bomvol met hallucinogene verbindingen zoals DMT, bufotenine en 5-MeO-DMT. De zaadjes werden door de Amazone-stammen fijngestampt en vermalen, waarna het poeder via de neus wordt geïnhaleerd. In sommige gevallen (en dat is zelfs de betere manier) wordt het poeder via een speciaal buisje de neus in geblazen door een tweede persoon. Het resultaat? Intense visoenen, een verandering van perceptie en bijzondere hallucinaties. Veel gebruikers vergelijken de effecten met het toetreden van een droomwereld. Klinkt goed! De effecten houden meestal zo'n 10 minuten aan.

Phalaris arundinacea

Wéér zo'n moeilijke naam... maar wederom geen paniek! Phalaris arundinacea wordt doorgaans gewoon 'kanariegras' genoemd. In onze online smartshop verkopen wij de zaden waarmee je je eigen kanariegras-plant kan laten groeien. Waarom dit kruid zo bijzonder is? Nou, net als bij yopo is kanariegras één van de natuurlijk voorkomende bronnen van DMT en 5-MeO-DMT. Wat overigens speciaal is hieraan, is dat de concentraties van deze stoffen omhoog lijken te schieten wanneer de plant gestresst is en begint te verwelken. De DMT en 5-MeO-DMT in kanariegras kunnen verantwoordelijk zijn voor sterke visuele hallucinaties en een euforische roes. Dit is dan ook de reden dat kanariegras in sommige gevallen wordt gebruikt om een ayahuasca analoog te maken, ook wel anahuasca genoemd. Dit psychedelische brouwsel is een combinatie van een DMT bevattende plant en een MAO-remmer, om zo de hallucinogene effecten oraal actief te maken én ze te verlengen. Het consumeren van kanariegras kan overigens gevaarlijk zijn, omdat het de giftige stof gramine bevat.

Ipomoea violacea

Zoek je een psychedelische trip, dan zit je met Ipomoea violacea wel goed! Deze zaden staan overigens beter bekend als Morning Glory. Deze zaden zitten bomvol Lysergic Acid Amide, ook wel LSA genoemd. Deze stof is nauw verwant aan LSD en kent dan ook soortgelijke effecten - echter in een stuk mindere mate. LSA is een psychedelische stof die op veel verschillende manieren invloed uitoefent op het brein. Zo zul je na het consumeren van de zaden merken dat je zintuigen veranderen, dat het bewustzijn andere vormen aanneemt en dat euforie het lichaam binnentreedt. Wat je ervaring ook is, in vrijwel elk geval van Morning Glory-gebruik worden visuele hallucinaties ervaren - en dat is dan ook precies waarom zo veel mensen van deze zaden genieten! Normaal gesproken duurt een LSA-trip van Morning Glory zaden zo’n zes tot acht uur en de eerste effecten worden normaliter al na 15 tot 120 minuten opgemerkt.

Heimia salicifolia

Dit is de eerste in de lijst waarvan óók de bijnaam lastig uit te spreken is: Sinicuichi. Het wordt ook wel een auditief hallucinogeen genoemd, omdat na het nuttigen ervan geluiden op een andere manier worden waargenomen. Zo lijken geluiden van ver weg te komen, maar worden ze ook vervormd. Het kruid werd al vele honderden jaren geleden gebruikt door de Azteken tijdens zogenaamde transrituelen, maar ook Mexicaanse sjamanen zien vandaag de dag nog heil in het product - zij geloven namelijk dat het ze kan helpen in contact te komen met het goddelijke. De sjamanen denken dat Sinicuichi ze helpt bij het oplossen van problemen en ze gebruiken het om gebeurtenissen van jaren terug 'opnieuw te beleven'. Maak je een thee van dit kruid, dan staan je verschillende effecten te wachten. Denk aan euforie, algehele ontspanning, auditieve hallucinaties en een stimulans van het geheugen. Op zijn minst bijzonder te noemen!

Artemisia absinthium

Artemisia absinthium, beter bekend als Alsem, is het belangrijkste ingrediënt van de legendarische absint drank. Oorspronkelijk was de drank namelijk niet alleen extreem sterk zoals vandaag de dag, maar óók hallucinogeen! Onder andere Vincent van Gogh en Pablo Picasso gebruikten veelvuldig absint, en velen denken dat ze hun ongelooflijke schilderskills mede te danken hebben aan de geestverruimende effecten van Alsem. Gebruikers rapporteren een ontspannen gevoel en een hogere mate van well-being. Het kruid is geschikt voor het maken van thee, maar veel mensen kiezen ervoor om zelf absint te maken van de bladeren. Ook zelf een 'kop alsem' maken? Laat dan één theelepel van het kruid in heet water trekken. Let wel op bij het gebruik van dit kruid: in hoge concentraties is alsem namelijk giftig.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.