opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

7 bijzondere soorten rapé mengels

Rape snuif varianten

Als Dutch Smart-bezoeker heb je het ongetwijfeld eens voorbij zien komen: rapé. Dit heilige sjamanistische snuifmedicijn wordt gemaakt middels een zeer arbeidsintensief proces en bestaat uit verschillende medicinale planten, bomen, bladeren, zaden en andere heilige ingrediënten uit de Amazone. Rapé (uitgesproken als Há-Peej) wordt traditioneel door indianen in de neus geblazen middels ofwel een V-vormige pijp door een buddy, of self-applicator rapé pijpjes die 'Kuripe' heten. In onze kennisbank lees je overigens veel meer informatie over rapé, maar in dit artikel gaan we dieper in op een aantal verschillende soorten rapé die bij Dutch-Smart verkrijgbaar zijn. Van rustgevend tot extreem stimulerend: er zit zeker een rapé blend bij die bij je past! Bekijk hier al onze rapé mengsels en accessoires.

Wil je direct het product bekijken? Klik dan op de afbeelding!

Rapé Tsunu - Yawanawa

De zeer kleine Yawanawa-stam bestaat uit slechts een paar dorpjes, maar de inwoners ervan staan bekend om hun drive van het bewaren én delen van hun kennis en tradities. Yawanawa was overigens de eerste stam die een vrouw sjamaan maakte. De snuif is subtiel maar krachtig en het is een absolute favoriet onder gebruikers van traditionele Rapé-melanges. De poeder is erg fijn en wordt over het algemeen direct in de neus geabsorbeerd. Door inheemse stammen wordt deze Tsunu snuff-blend overigens Rumã genoemd.

Rapé Mai Joshim - Shipibo Conibo

Deze populaire Rapé-blend is afkomstig van de Shipibo Conibo-stam en is verrijkt met shihuahuaco en capirona. Van deze snuif-blend wordt gezegd dat het de gebruiker helpt negatieve gedachten te laten verwijderen. Daarnaast verlicht het stress en zou het een perfecte snuff zijn om negatieve energieën te elimineren. Rapé Mai Joshim is volgens gebruikers een extreem ontspannende snuif waarmee stress en negativiteit binnen no-time verleden tijd worden.

Rapé Macambo passiebloem - Kanamari

Ben je op zoek naar een krachtige, oppeppende snuff, dan is Rapé Macambo met Passiebloem precies wat je zoekt. Deze snuif wordt voornamelijk gebruikt om de gebruiker meer energie te geven en hem vrolijk en enthousiast te maken. Perfect dus tijdens feesten. De werkzame stoffen zijn voornamelijk afkomstig van het ingrediënt Macambo, een smaakvolle plant die de serotonine in je lichaam stimuleert. De passiebloem zorgt op haar beurt voor een ontspannen gevoel. In grotere hoeveelheden kan de bloem ook psychoactief werken.

Rapé Cetico wild mint - Nukini

Dit rapé-mengsel heeft als de Cetico-plant als basis. Deze Braziliaanse plant wordt in het land voornamelijk gebruikt vanwege zijn medicinale krachten. De aromatische rapé werkt opbeurend en verfrissend, maar veel gebruikers melden ook een ongekende staat van rust na het nuttigen van deze door de Nukini-stam gemaakte snuff. De toegevoegde mint zorgt overigens voor een heerlijke frisse aroma én smaak. Van deze rapé wordt gezegd dat het 'vrouwelijke krachten' bevat, voornamelijk omdat de Nukini-snuff wordt bereid door de vrouwelijke stamleden

Rapé Bobinsana

De basis van deze snuff bestaat uit Bobinsana, een prachtige roze bloem uit het Amazonegebied. Deze rapé-blend is vooral populair omdat het negatieve energieën kan laten verdwijnen en het gebruikers in staat stelt zich meer open te stellen. Om die reden wordt deze snuif ook wel de liefdesrapé genoemd. Het gebruik ervan zorgt voor een warm en liefdevol gevoel dat sommigen vergelijken met de effecten van XTC. Bobinsana rapé snuif wordt overigens ook door veel gebruikers genuttigd om lucide dromen op te wekken.

Rapé Kanna - Sceletium tortuosum

Zoals de meesten van jullie weten is kanna op zichzelf een krachtig product dat vandaag de dag steeds populairder wordt. De effecten in deze rapé snuff zijn vergelijkbaar: In lage doseringen geeft het een opgewekt en stimulerend effect en in hoge doseringen heeft het kalmerende eigenschappen waarbij zowel lichaam als geest compleet tot rust komt. Deze unieke rapé blend wordt door veel personen gebruikt als een natuurlijk afrodisiacum: het geeft je een vrolijk gevoel en geeft je zin om dingen te ondernemen. Een absolute must-try!

Rapé Guarumo

Guaramo is één van de meest ontspannende natuurlijke middelen. Het zal je dan ook niet verbazen dat dezelfde effecten worden bereikt in deze populaire snuff. Sommige gebruikers rapporteren dat ze in een meditatieve staat terecht komen na het gebruiken van Rapé Guarumo en het zou daarnaast helpen bij in slaap vallen. Er zijn daarnaast veel gebruikers die deze blend nuttigen tijdens een Ayahuasca-trip wanneer de effecten hiervan te overweldigend worden.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.