opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1676 reviews

De beste precisieweegschalen op een rij

Ben je op zoek naar een betrouwbare en uiterst nauwkeurige weegschaal? Dan is een precisieweegschaal wat je zoekt. Als je veel met kruiden of poeders werkt dan kan één gram teveel of te weinig de receptuur compleet verpesten. Daarom is het goed om je favoriete kruiden met grote precisie te kunnen wegen. Een nauwkeurige weegschaal is daarom niet bepaald een overbodige luxe, maar eerder een must-have. In de weegschaalshop van Dutch-Smart hebben we een groot assortiment weegschalen in alle denkbare prijsklassen. Weten welk type of model voor jouw gebruik geschikt is? In dit artikel sommen we een aantal van de toppers uit ons assortiment op. Laten we eens kijken…

Scale OB DJ-100 Miniscale (100 x 0.01g)

Deze kleine precisieweegschaal is voorzien van een handige beschermkap om het weegoppervlak netjes en stofvrij te houden. De Scale OB DJ-100 weegt tot 100 gram uiterst accuraat met een precisie tot 0.01 gram. Het weegschaaltje is zowel te gebruiken voor uw kruiden als voor juwelen: ook het aantal karaat weegt de deze weegschaal namelijk zeer nauwkeurig tot 0.05 ct. Het weegschaaltje scoort overigens de meeste punten als we kijken naar de prijs: voor slechts €13,- heb je deze weegschaal al in huis.

On Balance - Carat CT-250 (50 x 0.001g)

Wanneer tot op een honderdste meten niet genoeg is en je écht uiterste precisie zoekt, dan is de On Balance - Carat CT-250 precies wat je zoekt. De weegschaalt weegt tot 50 gram met een verbluffende precisie van 0.001 gram. Als een duizendste van een gram niet genoeg is om je kruiden of andere items te wegen, dan weten we het ook niet meer. De weegschaal wordt geleverd met een draagtasje, pincet en twee calibratiegewichten. Hij is wel wat prijziger dan de gemiddelde precisieweegschaal: je betaalt er €84,50 voor.

Atlanta (100 x 0.01g)

Een professionele pocket weegschaal voor een aantrekkelijke prijs. Als dat is wat je zoekt, dan zit je met de Atlanta weegschaal wel goed. Deze digitale en handzame weegschaal wordt voornamelijk gebruikt voor het wegen van goud en zilver, maar kan ook prima worden gebruikt voor het wegen van kruiden en specerijen. Het meetbereik van de Atlanta-weegschaal is 100 gram met een precisie van 0,01 gram. De weegschaal is overigens afsluitbaar om hem te beschermen tegen stof en andere schade. Hij kost je €22,50.

HD Weegschaal (500 x 0.1g)

Als je wel een weegschaal bij je wilt dragen, maar hier niet direct mee te koop wilt lopen, dan is deze HD weegschaal wel wat voor jou. Deze hoge kwaliteit precisieweegschaal van USA-Weigh zit namelijk verborgen in de case van een externe harde schijf. Je kunt er zelfs een USB-kabel op aansluiten om hem op te laden. Niemand zal ooit door hebben dat je eigenlijk een weegschaaltje bij je draagt, waar je hem ook voor gebruikt! Groot voordeel: je hebt geen batterijen nodig om dit weegschaaltje te laten werken. Hij weegt tot 0,1 gram nauwkeurig en hij kost je €29,50.

USA Weigh Florida Precisie (500 x 0.1g)

Zoek je geen mooie glimmende roestvrijstalen weegschaaltjes, maar wil je wel kwaliteit? De USA Weigh Florida heeft alles wat je nodig hebt. Dit kleine budgetweegschaaltje kost je slechts €9,50 en meet tot 500 gram nauwkeurig op 0,1 gram. De weegschaal is niet geschikt voor professioneel gebruik, maar voor dat bedrag heb je altijd en overal een prima weegschaaltje bij je. De weegschaal is gemakkelijk te bedienen middels de drie knoppen aan de voorzijde.

On Balance Carat Jewel (20 x 0.001g)

Met een formaat van 10 bij 9 centimeter behoort de On Balance Carat Jewel tot de kleinere juwelenweegschaaltjes in ons assortiment. Dit geweldige precisieweegschaaltje heeft slechts een bereik tot 20 gram, maar wel met een nauwkeurigheid tot 0,001 gram. Daarnaast is hij voorzien van een extra schaaltje voor vloeistoffen, 2x 10 grams calibratiegewichten en een pincet. En het mooiste is dat je voor deze nauwkeurigheid slechts €46,50 hoeft neer te leggen: dat maakt deze precisieweegschaal in de verhouding prijs / nauwkeurigheid de beste deal in ons assortiment.

Tuff-Weigh (1000 x 0.01g)

Niet de meest accurate weegschaal in dit lijstje, maar zonder twijfel wel de sterkste. We hebben het hier over de Tuff-Weigh 100 x 0.01 weegschaal. Deze robuuste weegschaal is gemaakt om tegen een stootje te kunnen en is om die reden perfect voor onderweg. In totaal weegt hij tot 100 gram met een precisie van 0.01gram. Daarnaast zit hij boordevol functies en mooie eigenschappen, zoals een extra groot 14mm-display, een titanium behuizing, een afneembare deksel en beveiliging tegen overbelasting. Daar kan je mee thuiskomen!

Tags

  • Alle blogs (485)