opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Deze unieke kruidenmix bezorgt je een intens psychedelische trip!

psychedelic trip

Zin om eens goed te spacen? Dan heb je in onze webshop voldoende producten om eens lekker uit je dak te gaan. Zo kun je kiezen voor een visuele truffel- of LSA-sessie, maar vind je bij ons ook Mescaline cactussen en tal van andere psychedelische middelen. Eén van de sterkste psychedelische producten die we echter in ons assortiment hebben, is Salvia Divinorum, doorgaans ook wel gewoon salvia genoemd. 

Visionair kruid

Salvia is een psychoactieve plant die visioenen en andere hallucinogene ervaringen kan veroorzaken. De plant groeit voornamelijk in bossen in de geïsoleerde Sierra Mazateca van Oaxaca, Mexico, waar het tot een meter hoog wordt en groeit op hoogtes van 300 tot 800 meter boven zeeniveau. Het heeft holle stelen, grote bladeren en af ​​en toe witte bloemen met paarse kelken. Salvia behoort tot de salie-familie, waar meer dan 1.000 verschillende soorten van bekend zijn. Mocht je dus al de tuin in gerend zijn om je home-grown salie te knippen voor een intense trip, vergeet het dan maar! 

De Salvia Divinorum-plant bevat een krachtige psychoactieve stof genaamd salvinorin A. Deze is voor het grootste deel verantwoordelijk voor de ‘visionaire reis’, zoals velen de effecten omschrijven. De psychedelische en dissociatieve effecten zijn al merkbaar bij zeer lage doses, en duren gemiddeld zo’n 15 to 90 minuten. En dat het een heftige trip is, dat is een zekerheidje: Salvinorin A staat bekend als een van de meest krachtige psychoactieve substanties die er bestaan - geschat wordt dat het zo’n tien keer krachtiger is dan psilocybine, de werkzame stof in paddo’s en truffels. Veel mensen gebruiken het bij de behandeling van pijn, verslavingen en depressies of bij het bereiken van persoonlijke groei. 

Mocht je nu denken: zo’n trip wil ik wel! Dan verwijzen we je graag in eerste instantie door naar een eerdere blog waarin we je uitleggen waar je op moet letten bij je eerste salvia-trip. Ook is het ten zeerste aan te raden om je van te voren goed in te lezen over de vele effecten (waaronder ook enkele negatieve bijwerkingen) van dit psychoactieve kruid. Ga je er toch voor? Dan kun je natuurlijk direct in onze webwinkel salvia divinorum bladeren of een salvia extract kopen. Salvia kan immers op verschillende manieren worden genuttigd: er kan op worden gekauwd, maar je kunt er ook thee van maken. In dit artikel brengen we je graag van nóg een manier op de hoogte om Salvia te gebruiken: namelijk gewoon in je vaporizer!

Trance Mix

Eén van onze nieuwste producten die we dit jaar hebben toegevoegd, zijn onze vape herbs, ook wel vaporizer herbs of vaporizer kruiden genoemd. Nu hebben we kruidenmixen in allerlei soorten en voor allerlei verschillende doeleinden, maar vandaag hebben we het dus over de Trance Mix: een speciale kruidenmix die gebruik maakt van de psychedelische krachten van Salvia Divinorum, en deze combineert met Passiebloem en Kattenkruid voor een nóg sterker effect. Geen kruid voor beginners dus, want deze Trance Mix zorgt gegarandeerd voor een intense visionaire reis! 

De combinatie van deze drie kruiden maakt van Trance Mix een zeer gewild product in onze online smartshop. De salvia zorgt voor verschillende effecten, zoals onbeheersbaar gelach, visuele hallucinaties en vervreemding van eigen lichaam en geest. De passiebloem zorgt er op haar beurt weer voor dat de effecten van salvia worden versterkt. Met andere woorden: de salvia in deze kruidenmix is nog sterker dan pure salvia! Passiebloem is daarnaast verantwoordelijk voor een bepaald gevoel van euforie. En dan is er nog kattenkruid, ook wel bekend als catmint. Dit kruid wordt al eeuwenlang gebruikt tegen verschijnselen van griep en verkoudheid. Daarnaast werkt het geweldig voor mensen met darm- of krampklachten, maar de meeste gebruikers verdampen het vanwege de lichte high die het kruid bezorgt. 

Kortom: de Trance Mix is een krachtige kruidenmix, maar niet één die voor iedereen is weggelegd. Mocht je twijfelen over het gebruik van kruiden als salvia divinorum, raadpleeg dan altijd eerst een arts of medisch professional of het kruid voor jou persoonlijk geen kwaad kan. 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.