opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Dit is waarom Atlantis Magic Truffels zo ontzettend populair zijn

Atlantis magic truffels

Ben je op zoek naar een spiritueel ontwaken? Hoop je de effecten van een LSD, psilocybine of mescaline hallucinogeen te ervaren? Zoek je een levensveranderende ervaring? Atlantis Magic Truffels zijn misschien het antwoord op je gebeden. Momenteel ontvang je deze magic truffels ook nog eens DUBBEL. Voor elke pack die je koopt, krijg je er namelijk twee toegestuurd - de hele maand mei!

Lees ook: Kunnen paddo’s je relatie redden? Deze therapeut denkt van wel!

Rijk aan psychedelische stoffen

First things first: laat je niet misleiden door de naam, deze truffels bevatten geen chocolade! Magische truffels bevatten een psychedelische stof die een diepgaand effect op je waarneming van de werkelijkheid zal hebben. Deze magische truffels zijn de ondergrondse formatie of het mycelium van de paddenstoel Psilocybe Atlantis. Sclerotia (het woord komt van het Griekse werk "scleros" dat verhard betekent, als in "verhard weefsel") en mycelium is een deel van de paddenstoel dat speciaal aangepast is om door de natuur veroorzaakte barre omstandigheden te overleven. De ‘tovertruffels’ bevatten psilocine en psilocybine, die psychedelische effecten hebben. Ze worden ook wel magic truffles of sclerotia genoemd. 

Het is dus geen geheim dat magic truffels vol zitten met psychedelische verbindingen en dat ze de mogelijkheid hebben je een trip te bezorgen. Wat echter nog minder bekend is, is het feit dat het psilocybine gehalte veranderd kan worden door de omstandigheden van hun vorming te veranderen, waardoor je dus verschillen krijgt in de diverse truffels die we verkopen. En wat nog minder bekend is dan dat, is hoe je dit kunt gebruiken om je trip te optimaliseren. Welke truffels passen bijvoorbeeld bij welke gewenste trip? En wat zijn de specifieke krachten van Atlantis truffels? Omdat de kennis over sclerotia betrekkelijk nieuw is in de wereld van de smartdrugs, valt er nog veel te ontdekken over deze truffels. Gelukkig helpen wij je daar graag bij!

Lees ook: Nieuw onderzoek vergelijkt psilocybine met populaire antidepressiva

De effecten van Atlantis magic truffels

Atlantis magic truffels zijn een van de gemakkelijkste psychedelica om te consumeren en hebben een snel werkende psychedelische trip, die volgens sommige mensen veel lijkt op LSD. De Atlantis magic truffels zijn er in een verscheidenheid van doses en hebben een aardse smaak. Deze euforie opwekkende truffels zijn sterker dan de meeste soorten op de markt en zijn goedkoop verkrijgbaar, gewoon hier in onze smartshop. Atlantis truffels zijn ook zeer ontspannend, met een sterke body high, dus dit is het perfecte product als je van je trips houdt die tegelijk kalm en intens zijn. 

Atlantis Magic Truffels zijn krachtige, consistente en zeer hoge kwaliteit magische truffels. Ze verruimen je bewustzijn, brengen je in een goed humeur, helpen je open te stellen en klaar te staan voor nieuwe inzichten. De soort zorgt voor een uiterst visuele psychedelische trip waarbij geluiden en muziek intenser worden, kleuren een neon gloed lijken te hebben, en het gezichtsvermogen ongelooflijk versterkt wordt. Soms worden deze truffels beschreven als een LSD-paddo hybride, maar in werkelijkheid bevatten ze nul LSD.

De geestelijke effecten van truffels kunnen van persoon tot persoon sterk verschillen, afhankelijk van je stemming en omgeving. De algemene effecten van truffels houden echter vaak tot zes uur aan, en versterken gevoelens van euforie met uitbarstingen van creatieve inspiratie. 

Lees ook: Zo verschilt het brein van psychonauten met die van niet-psychonauten

Nu 1+1 gratis!

Kortom: Atlantis magic truffels zijn een heerlijke traktatie voor jezelf en vrienden. Open je deuren naar een wereld van nieuwe mogelijkheden met dit bijzondere product. Momenteel hebben we zoals je vast al hebt gezien ook nog eens een geweldige actie: alle truffels ontvang je helemaal dubbel! Koop je er 1, dan ontvang je er 2. En koop je er 4, dan ontvang je er 8!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.