opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1689 reviews

17% GROW KITS + MAGIC TRUFFELS SALE
CODE: GROW24

Op universiteiten en hogescholen is het niet ongebruikelijk om een ritalinnetje te poppen wanneer er gestudeerd moet worden. Ritalin is eigenlijk bedoeld om het concentratievermogen van mensen met ADHD en ADD te verhogen en wat veel mensen niet weten is dat de chemische formule van ritalin vrijwel niet verschilt met die van speed. Misschien niet de beste keuze voor de gezondheid dus. Daarnaast is ritalin enkel op doktersrecept te verkrijgen en moet je er dus ook nog eens flink wat moeite voor doen om het tot je beschikking te krijgen (wat óók nog eens eigenlijk niet mag…). Kortom: niet de beste oplossing.

Maar zoals je van Dutch-Smart gewend bent hebben we een geweldig 100% natuurlijk product dat je wél gewoon kunt gebruiken om jezelf een boost te geven wanneer je het nodig hebt. Een product dat ook nog eens volledig legaal te verkrijgen is. Ben jij dus ook op zoek naar een natuurlijk middel waarme je net dat beetje extra hebt om de werkweek door te komen? Geen probleem, die hebben we gewoon voor je in ons assortiment, namelijk in de vorm van FLVX-capsules. Deze caps zijn gevuld met een aantal bijzonder goed werkende stoffen, waaronder panax ginseng, cafeïne, L-theanine en flink wat vitaminen die vitaal zijn voor een goede werking van het brein. 

FLVX voor focus

FLVX spreek je uit als ‘Flux’ en het is een populaire concentratiecapsule die vrij recentelijk is uitgebracht door een Utrechtse start-up. Sommige stoffen in FLVX zorgen ervoor dat je je mentaal energieker voelt en gemotiveerder bent om je een langere periode op een belangrijke taak te focussen. De capsule zijn inmiddels razend populair onder studenten die tijdens tentamenperiodes praktisch in de universiteitslokalen wonen, maar ook op de werkvloer draagt de pil bij aan betere prestaties. Deadline in zicht? Promotie die je wil pakken? Je vergroot de kans op succes met deze zogehete 'smart drugs'. Want dat is wat FLVX eigenlijk is. 

Enkel natuurlijke ingrediënten

We grappen natuurlijk wel met teksten als ‘een FLVX-capsuletje poppen’, maar een groot voordeel van de capsules is dat deze enkel gevuld zijn met natuurlijke stoffen. Deze stoffen worden ‘nootropics’ genoemd en bevorderen naar eigen zeggen de mentale prestaties. Het bedrijf heeft hun formule gebaseerd op de resultaten van wetenschappelijk onderzoek, zodat je zeker weet dat je geen troep binnen krijgt die helemaal niet het juiste gewenste effect veroorzaken. Toch is het goed om te weten dat de effecten van enkele van deze stoffen nog niet zijn goedgekeurd door de Europese commissie: dus écht weten of het helemaal werkt weten we helaas nog niet. De capsules bevatten wél enkel stoffen die allemaal zijn goedgekeurd door de Nederlandse voedsel- en warenautoriteit. Een voorbeeld hiervan is Panax Ginseng, Dit is een extract van de bladeren en stengel van de ginseng plant, die ondanks zijn mythische karakter al eeuwen in de alternatieve medische wereld word gebruikt.

Probeer ze uit

Een zakje met tien capsules heb je al voor ongeveer tientje in huis, en een zak van 30 stuks heb je voor 23 euro. Dat moet je zelfs als struggling student kunnen missen! Veel gebruikers van FLVX starten sceptisch, maar toch wordt er vaak positief gereageerd op de capsules. De effecten begin je na ongeveer een half uur te merken, en werken tot wel vijf uur na inname door. Dat is een perfect interval als je écht even moet knallen en bepaalde doelen moet behalen. Zet die grijze blob in je hoofd aan het werk, en geef jezelf een extra zetje met de effectieve concentratiepillen van FLVX.

Ben je benieuwd geraakt naar deze zogenaamde nootropics? Je bent niet alleen! Steeds meer studenten ondervinden de bijzondere werking van deze vrij nieuwe middelen - die overigens ook wel gewoon smart drugs genoemd worden. In de theorie stimuleren ze het leervermogen, verbeteren ze de focus en geven ze je meer energie om langer door te kunnen studeren. In onze healthshop vind je tal val producten die je laten werken als nooit tevoren. Snel een kijkje nemen dus! 

Tags

  • Alle blogs (488)