opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Leuk feestje gehad? Zo herstel je sneller van je kater

Sneller van je kater herstellen

Leuk feestje gehad? Zo herstel je sneller van je kater

We kennen het allemaal wel: dat feestje dat iets te lang doorging. Die ene keer dat je niet van plán was om een tripmiddel in te nemen, maar waarbij je dat toch aangeboden kreeg. Of die ene keer dat je een rotdag had, en dat je eigenlijk gewoon nog dat extra wijntje wilde drinken. Op de avond zelf is dit meestal dikke prima allemaal, maar de volgende dag kun je er behoorlijk spijt van krijgen. Dutch-Smart geeft je graag een paar tips die je kunt uitproberen om dat katergevoel sneller weg te krijgen!

Te veel alcohol gehad: probeer deze tips

Als je een kater hebt van alcohol, zijn er verschillende dingen die je kunt doen om het leed iets te verzachten. We noemen de volgende tips:

  • Drink voldoende water, liefst al terwijl je daarnaast ook alcohol drinkt. Ben je net weer thuis, dan is het ook verstandig om nog een groot glas water te drinken. Je krijgt namelijk hoofdpijn als je lichaam te weinig vocht krijgt, dus moet je het goed op peil houden.
  • Heb je sterke hoofdpijn, ondanks dat je voldoende drinkt? Dan kun je pijnstillers als paracetamol of ibuprofen gebruiken. Houd je wel aan de voorgeschreven hoeveelheid: je lever moet de pijnstillers afbreken en die heeft het al moeilijk genoeg door de alcohol.
  • Probeer eerst een paar uur goed te slapen, en ga lekker bewegen als je uit bed komt. In het begin voelt dat misschien niet zo fijn, maar je herstelt sneller als je wat meer beweging krijgt. Je zult je dan sneller fit voelen.
  • Hoewel je er misschien zeer weinig zin in hebt, is het verstandig om je maag een beetje te vullen. Eet bijvoorbeeld iets lichts, zoals bananen of droge crackers/beschuitjes. Vermijd sterk gekruid of zuur eten.
  • Lukt het herstellen op de ‘gewone’ manier niet zo? Probeer dan eens een middel als paraxine. Dit zorgt ervoor dat dat het natuurlijke afbraakproces van alcohol wordt ondersteund en versneld.

Wat doe je aan die drugskater?

Ook van drugs of stimulerende middelen kun je soms een soort kater hebben. Vooral na een bad trip, een heftig middel of een onverstandige combinatie van soorten drugs. Wat je precies voelt (en hoe je dit had kunnen voorkomen), hangt sterk af van het stimulerende middel en je gebruik daarvan. De brakke gevoelens kunnen in het ergste geval zelfs een paar dagen aanhouden.

Bij Dutch-Smart vind je diverse middelen die jou kunnen helpen als je een (drugs)kater hebt. Denk aan After C na gebruik van cocaïne, of After E als je MDMA hebt gebruikt. Bekijk het assortiment en vind het product dat jij nodig hebt om je snel weer lekker te voelen. Heb je vragen over de producten, of over het bestellen ervan? Neem dan even contact met ons op, via support@dutch-smart.nl of 085-7827555.
Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.