opc_loader
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Nieuw: Salvia Divinorum Spray voor een intense trip!

Nieuw: Salvia Divinorum Spray voor een intense trip!

Behoor jij tot de groep psychedelische avonturiers en ben je op zoek naar een super sterk Salvia divinorum product? Zoek niet verder! Spray it! Extreme Spray is het sterkste vloeibare Salvia extract ter wereld! Dit nieuwe product is maar liefst 13 keer sterker is dan wanneer je dezaelfde hoeveelheid aan blad zou consumeren. Eén ml Spray It staat namelijk gelijk aan 13 gram salvia blad en door gebruikt te maken van de spray hoef je niet langer meer op droge bladeren te kauwen, of de bladeren te roken. Je sprayt de vloeistoof zo in je mond, en binnen no-time ben je heerlijk aan het trippen.

Salvia Spray voor een krachtige trip!

De effecten van Salvia Divinorum zijn zo intens dat sommige deskundigen hebben gesuggereerd dat deze plant de potentie heeft om "de volgende LSD" te zijn, hoewel veel mensen juist van mening zijn dat Salvia nog véél sterker is. Als je deze stof inneemt, ervaar je namelijk een sterk dissociatief effect. Dit betekent dat je gevoel van tijd en ruimte dramatisch verandert. Er is ook een sterk gevoel van dissociatie van je emoties. Gebruikers melden dat het mogelijk is beelden te zien, geluiden te horen, of lichamelijke gevoelens te hebben die in werkelijkheid niet gebeuren.

Mocht je nu denken: dat lijkt me he-le-maal niets, dan is Salvia waarschijnlijk niets voor jou. Begin jij bij het lezen van dergelijke psychedelische effecten juist te stuiteren van anticipatie, dan is deze Spray It! variant waarschijnlijk wel wat voor jou!

Hoe werkt Salvia Divinorum Liquid Spray?

Salvia divinorum kan bij juist gebruik uiterst krachtige psychedelische effecten opwekken. Het enige wat je hoeft te doen om dit product te gebruiken, is de gewenste dosis onder je tong spuiten en wachten tot het effect heeft. Dit supersterke vloeibare extract is zeer geconcentreerd, dus je hebt maar een klein beetje nodig om een extreme trip tegemoet te gaan! Je voelt de effecten vaak al binnen enkele minuten na het sprayen.

Tips bij het gebruik van Salvia Divinorum Spray

We hebben het hier op Dutch-Smart al vaker gehad over het gebruik van Salvia Divinorum. Da's niet gek, want het is een razend populair product! Toch raden we sterk aan dat je eerste gebruik voorafgaat aan flink wat onderzoek, want in tegenstelling tot sommige andere psychedelica kan salvia voor veel extremere effecten zorgen. Daarom hebben we de volgende drie tips voor je eerste Salvia-trip:

1. Bereid je goed voor

Als je het al zover in dit artikel hebt gebracht, dan ben je op de goede weg om een fijne salvia-ervaring te bereiken met onze nieuwe Spray It! Salvia Divinorum Spray. Het allerbelangrijkste bij het gebruik van salvia is dat je het op een veilige manier gebruikt en bovenal dat je de juiste mindset hebt. Je staat namelijk op het punt een zeer krachtige psychedelische reis te maken waar je vrij weinig controle over hebt. Zorg ervoor dat je geest en lichaam totale rust kent en je geen stress, angst of paniek ervaart. Het is belangrijk dat je enkele uren na de trip (die zo’n 10 tot 30 minuten duurt) geen plannen maakt. Even snel Salvia sprayen voor dat je naar je werk gaat is absoluut geen goed idee. De tijd na de trip zul je nodig hebben om weer helemaal back-to-reality te komen en de trip te verwerken.

2. Zorg dat er iemand in de buurt is

De kans is groot dat je je vreemd begint te gedragen op het moment dat de salvia begint te werken. Vooral als je voor het eerst salvia gebruikt is het verstandig een trip-sitter te hebben. Deze persoon dient je in de gaten te houden, maar het is belangrijk dat je tijdens de trip geen verdere interactie met hem of haar hebt. De enige reden dat de persoon aanwezig is, is om te voorkomen dat je onvoorspelbare dingen doet of om trootst te bieden wanneer het nodig is. Overigens is het om dezelfde reden belangrijk dat je de sitter volledig vertrouwt en je je volledig comfortabel bij diegene voelt. Is jouw trip klaar? Dan kun je wellicht zelf ook de trip van je sitter in goede banen leiden.

3. Kies de juiste setting

Een salvia-trip kan in sommige gevallen ongemakkelijk of zelfs gevaarlijk zijn, afhankelijk van de ruimte waar je je in bevindt. Je directe omgeving is van groot belang bij het hebben van een goede of juist slechte trip. De aanwezigheid van andere personen waarmee wordt gecommuniceerd kan voor veel eerste gebruikers overweldigend zijn. Ga je voor de eerste keer trippen, dan raden we aan dit in het donker te doen, zodat je zonder afleiding de trip kunt ervaren. Denk aan liggend op je bed in de slaapkamer of met de gordijnen dicht op de bank. Daarnaat is het aan te raden zoveel mogelijk visuele stimulie uit te sluiten. Zet de tv dus gewoon lekker uit.

Sprayen maar!

Ben je overtuigd van de krachten en (soms heilig genoemde) effecten van Salvia Divinorum? Dan is onze Salvia Divinorum Spray It! Extreme Spray een must om uit te proberen. Check hem snel of bekijk onze andere Salvia producten.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.