opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Thee, maar dan anders!

thee, maar dan anders
‘Kopje thee, schat?’ Misschien ben je al bekend met diverse soorten kruidenthee en inmiddels uitgekeken op het bekende kopje. Zin om eens een bijzondere kruidenthee te proberen? Een speciale thee waardoor je volledig ontspant of juist meer energie krijgt? Thee, maar dan anders?

Diversiteit van ons assortiment

We hebben veel tijd en aandacht besteed aan het samenstellen van een uitgebreid assortiment. Momenteel zijn er veel thee-artikelen te koop. Maar ja, hoe weet je nu welke kruidenthee het beste bij jou past? Of bij jou en je partner? Elke kruidenthee heeft immers zijn eigen effect. Iedereen heeft zijn eigen smaak. Neem een kopje thee, relax, en lees nog even verder voor een overzicht.

Mate de coca

De meest bekende kruidenthee is de coca thee, oftewel Mate de Coca. Dit is een van oudsher zeer geliefde kruidenthee uit Peru, gemaakt van de bladeren van de Peruviaanse coca plant. Coca thee is verfrissend en kan een opwekkende werking hebben. In de Andes worden de bladeren van de coca plant o.a. gebruikt bij het bestrijden van hoogteziekte. Mate de Coca kan namelijk helpen bij het bestrijden van bepaalde symptomen zoals hoofdpijn en vermoeidheid. Dutch-Smart biedt de coca thee aan in diverse vormen: als theepoeder (vermalen blad), in zakjes, naturel of met een toevoeging, zoals kamille of anijs.

Kurkuma thee

Een andere bijzondere kruidenthee is de Golden Hibiscus thee, oftewel Taka Turmeric. De naam verwijst naar de wortel van de Kurkuma plant die bekend staat om zijn geneeskrachtige eigenschappen: anti-oxiderend en ontstekingsremmend. Ook deze kruidenthee wordt aangeboden in verschillende vormen en smaken, het is een natuurproduct.

Kanna thee

We mogen zeker de Kanna producten niet vergeten: Kanna is een andere naam voor Sceletium tortuosum. Dit kan een stemmingsverbeterend effect hebben en een gevoel van verbondenheid creëren. Deze stof wordt gecombineerd met rooibos, gember, kamille, vanille of kokos en is te koop in de vorm van theezakjes of losse thee.

Vele andere theesoorten van Dutch-Smart

Tenslotte zijn er in onze shop nog diverse andere producten te vinden die je ook als thee kunt bereiden. Een voorbeeld hiervan is Passiebloem, een kruid dat wordt gebruikt voor ontspanning en ter bevordering van de nachtrust. Bij gebruik van grotere hoeveelheden werkt het mild hallucinogeen. Een ander hallucinogene plant is de Sinicuichi, een plant uit Mexico die door de Azteken werd gebruikt tijdens transrituelen. Mogelijke effecten zijn euforie, ontspanning en auditieve hallucinaties. Wist je dat je ook thee kunt maken van natuurlijk hennep extract? Probeer eens de biologische hennepthee.

Uiteraard zijn dit niet alle theesoorten die wij aanbieden. Bekijk ons gehele assortiment.
Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.