opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Zo lanceert Algerian Spacemix je naar ongekende hoogten!

Zo lanceert Algerian Spacemix je naar ongekende hoogten!

In onze herb shop vind je de meest bijzondere kruiden en kruidenmengsels. Maar als er één is wat je écht van gaat spacen, dan is het wel onze Algerian Spacemix. Algerian Spacemix is een mengsel van zes verschillende krachtige kruiden, gedrenkt in de hars van bekende ontspannende kruiden. Deze zes kruiden zijn Damiana, Skullcap, Alsem, Gifsla, Passiebloem en Salvia Divinorum. Het is een van de sterkste kruidenmengsels die op de markt verkrijgbaar zijn. Vandaag vertellen we je hoe deze bijzondere kruidenmix je leven op zijn kop kan zetten!

Waarom een kruidenmengsel gebruiken?

Als je kruiden zoekt voor verschillende doeleinden, is het een geweldig idee om bepaalde combinaties van kruiden te vinden. Algerian Spacemix is hier een perfect voorbeeld van. Door bepaalde kruiden te mengen kun je de effecten van je favoriete kruiden versterken of veranderen, waardoor je geheel nieuwe ervaringen met kruiden kunt ervaren. Een van de redenen waarom kruiden worden gemengd, is om de negatieve effecten van bepaalde kruiden tegen te gaan. Een andere reden waarom mensen verschillende soorten kruiden met elkaar zouden mengen is om een sterker product te maken.

Verschillende kruiden hebben namelijk verschillende effecten op een mens en kunnen ook op verschillende manieren gebruikt worden, zoals roken, vapen of er bijvoorbeeld thee van zetten. Hoewel het mengen van zeer krachtige kruidencombinaties soms negatieve gevolgen kan hebben, kan het ook heilzaam zijn als het goed en zorgvuldig gedaan wordt door iemand die weet wat hij doet. In het geval van Algerian Spacemix hebben wij het mengsel vast voor je gemaakt om écht eens lekker te spacen.

Wat maakt Algerian Spacemix zo bijzonder?

Hieronder vertellen we je wat meer over dat het mengen van kruiden voor bijzondere effecten kan zorgen. Algerian Spacemix bevat er maar liefst zes! Maar wat zijn de effecten van Algerian Spacemix? Dat gaan we je in dit artikel vertellen, maar één ding is in ieder geval zeker: Dutch-Smart bezoekers die deze kruidenmix al eerder hebben uitgeprobeerd zijn er ontzettend lovend over!

Gebruikers van Algerian Spacemix zijn er namelijk helemaal over uit: Ze zeggen een enorme golf van ontspanning over het lichaam te voelen spoelen, die gedachten en gevoelens doen veranderen. Nu je geest helder is zul je je bewustzijn kunnen verruimen. Door de aanwezigheid van Salvia Divinorum kun je je namelijk zelfs in het gezelschap van vreemde entiteiten bevinden! Dit kruid bevat namelijk één van de meest psychoactieve stoffen ter wereld.

De ervaringen variëren per persoon en waarschijnlijk zelfs per keer dat je deze kruidenmix gebruikt, maar we kunnen je garanderen dat Algerian Spacemix je naar ongekende hoogten zal brengen - op welke manier dan ook!

De kruiden in Algerian Spacemix

Ben je benieuwd naar de verschillende kruiden in deze extreem spacende kruidenmix? Lees dan snel verder! Let wel op: eventueel genoemde gezondheidseffecten van deze kruiden zijn in enkele gevallen niet wetenschappelijk bewezen, maar berusten volledig op anekdotische ervaringen van gebruikers.

Damiana is een struik in de verbena familie die inheems is in Midden-Amerika, Mexico en het zuidwesten van Texas. Het wordt al eeuwenlang door inheemse Amerikanen gebruikt als een kruidenmiddel. De bladeren worden traditioneel gekauwd of gerookt (meestal met tabak) voor het slapengaan om een rustgevende slaap te bevorderen. Daarnaast wordt Damiana veel gebruikt om prestaties in de slaapkamer te verhogen.

Skullcap is een plant die in de meeste delen van Noord-Amerika te vinden is. Het wordt al tal van jaren gebruikt vanwege zijn beoogde effecten en het wordt ook vandaag de dag nog door veel mensen gebruikt om te helpen bij slaap en ontspanning. Het werd zelfs gebruikt als ingrediënt in sommige middeleeuwse alcoholische brouwsels! Skullcap wordt vaak gecombineerd met andere kruiden om een sterker effect te krijgen.

Alsem is de doorgaans gebruikte naam voor Artemisia absinthium, een plantensoort in het geslacht Artemisia. Het wordt ook wel "Groene Gember" genoemd omdat het een smaak heeft die lijkt op gember en als ingrediënt in bier gebruikt werd vóór de ontdekking van hop. Alsem is vooral bekend door zijn gebruik als smaakstof bij de productie van Absint, hoewel het hier niet meer voor gebruikt wordt vanwege zijn psychoactieve eigenschappen (wat het wél een perfect kruid maakt voor deze space-mix).

Gifsla is een eenjarige plant die tot de slafamilie behoort. Het dankt zijn naam aan het feit dat het door mensen vrij gegeten kan worden, terwijl dieren er verlamd of zelfs gedood door kunnen worden. Gifsla werd eeuwenlang als medicinale plant gebruikt vanwege de rustgevende en vochtafdrijvende werking. Keizer Augustus genas naar eigen zeggen door middel van de gifsla van een ernstige ziekte en liet daarom zelfs een monument voor deze sla oprichten!

Passiebloem is een kruid dat al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde gebruikt wordt. Het werd voor het eerst opgemerkt door Spaanse missionarissen, die observeerden hoe inheemse volken het gebruikten om beenkrampen en andere pijnlijke aandoeningen te behandelen (hoewel bewijs hiervoor ontbreekt). Tegenwoordig wordt passiebloem door veel mensen gebruikt om beter te kunnen ontspannen of in slaap te komen. De verse bloemen worden meestal tot een thee gebrouwen; terwijl gedroogde bloemen vaak met andere kruiden worden gemengd.

Salvia Divinorum is een psychoactieve plant die door sommige inheemse volkeren gebruikt werd voor spirituele en sjamanistische doeleinden. Het is zonder meer de meest bijzondere toevoeging aan deze kruidenmix. De effecten van salvia lijken volgens veel gebruikers op een zeer intense psychedelische trip. Van salvia wordt gezegd dat het gevoelens van vrede en vreugde oproept bij veel mensen die het recreatief gebruiken; er zijn echter ook meldingen van mensen die angstaanjagende ervaringen hebben met dit middel.

Is het veilig?

Het is belangrijk dat je Algerian Spacemix zeker de eerste keer in zeer kleine hoeveelheden gebruikt om te kijken hoe je lichaam erop reageert. De zes kruiden in de mix zijn 100% legaal en worden niet als drugs geclassificeerd en je zult geen ander bruisend mengsel van zoveel verschillende kruiden vinden met een combinatie van zowel rustgevende als psychoactieve effecten. De kruidenmix heeft zijn naam namelijk volledig te danken aan het feit dat je er écht van kunt spacen - en daar moet je wel klaar voor zijn, zowel mentaal als fysiek.

Belangrijke waarschuwing: Er is een belangrijke kanttekening. Eén van de aanwezige kruiden, namelijk passiebloem, bevat MAO-remmende stoffen. Dit maakt Algerian Spacemix potentieel zeer gevaarlijk in combinatie met andere psychoactieven, maar ook met zogenaamde SSRI's of andere medicijnen. Gebruik je medicatie? Raadpleeg dan altijd eerst een arts voor je Algerian Spacemix gebruikt.

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.