opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

5 niet-verslavende middelen die jouw dag helemaal goed maken

5 niet-verslavende middelen die jouw dag helemaal goed maken
Vroeg opstaan en de hele dag werken of studeren. ‘s Avonds toch nog even chillen en bijkletsen met je vrienden. En de volgende dag weer vroeg op, 5 keer per week. Het leven is geen makkie. Daarom hebben wij de beste 5 niet-verslavende middelen voor je gezocht, die jouw dag toch nog helemaal goed kunnen maken!

Lekkere kruidenthee met Coca

Begin je dag met een gezond ontbijt samen met een verfrissende en opwekkende coca thee. Sinds meer dan 8000 jaar wordt coca door de mens gebruikt. Het kauwen van cocabladeren wordt tot op heden door de inheemse bevolking van Peru en andere Zuid-Amerikaanse landen gedaan wegens de positieve effecten op het uithoudingsvermogen, de ademhaling en de zuurstofwisseling van het organisme. Bovendien helpt coca het verbruik van glucose in het lichaam te reguleren. Een perfecte start van de dag dus, en zeker niet verslavend als je het bij een aantal kopjes per dag houdt.

Met focus door de dag dankzij concentratie middelen

Nu het ontbijt en de kruidenthee je op pad hebben geholpen, is het tijd voor een concentratiemiddel. Je wilt immers de hele dag scherp blijven. Enkel met de juiste concentratie kan je op ieder moment van de dag de juiste beslissing nemen. Concentratiemiddelen bestaan in vorm van tabletten of kruiden. Sommige middelen zijn specifiek gericht op jouw benodigdheden. Moet je veel studeren om je examens te halen? Probeer dan de studeerpil. Deze superpil sterkt niet enkel je geheugen aan en helpt je jouw focus te houden, maar de 100% natuurlijke en veilige ingrediënten hebben ook een positief effect op je neurotransmitters, waardoor je je ook nog eens beter voelt.

Capsules vol geluk

Je bent nu klaar met studeren of werken. Je wil na school of na je werk nog even lekker chillen met je vrienden. Probeer dan eens de speciale E-Happy Caps. De werking slaat na 45 minuten al aan en je ervaart je omgeving intenser terwijl je je lichamelijk helemaal relaxed gaat voelen. Een psychotrope ervaring dus, die je het liefst thuis op de sofa samen met je vrienden beleeft.

Lekker met je vriend(in) genieten

Of chill je liever gewoon alleen met je vriend of vriendin? Beleef dan een intense namiddag of avond door meteen na school of na je werk Diamana Capsules in te nemen. Dit niet-verslavende middel geeft een euforische high en is tegelijkertijd een zacht, maar zeer effectief afrodisiacum. Langdurig plezier verzekerd!

Anti-kater middelen

En als de avond weer super gezellig werd, dan kun je de volgende dag toch weer gewoon op tijd en met een frisse kop op je werk verschijnen of verder studeren. Er zijn verschillende anti-kater en afterparty middelen, die je razend snel op peil brengen en zelfs een slechte trip kunnen stoppen.
Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.