opc_loader

Wensenlijst

Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden (van ma t/m vrij)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen bij een afhaalpunt bij u in de buurt!

6 manieren om je goede voornemens in 2023 na te komen

6 manieren om je goede voornemens in 2023 na te komen

Het is weer die tijd van het jaar. Je weet wel, die tijd waarin iedereen om je heen voornemens maakt voor het komende jaar - om ze vervolgens in februari weer te vergeten. Maar maak je geen zorgen! Hier bij Dutch-Smart geloven we in je en weten we dat je je kunt blijven concentreren op je goede voornemens voor 2023. Om je op weg te helpen zijn hier 6 tips om je goede voornemens van dit jaar vol te houden. 

Gun jezelf elke dag tijd om te ontspannen 

We verdienen allemaal af en toe een pauze. Het kan immers moeilijk zijn om geconcentreerd te blijven als we onszelf geen tijd gunnen om op te laden en te ontspannen. Of het nu een paar minuten stilte is of een warme kop Blauwe Lotus thee met een fijn boek in de hand, zorg ervoor dat je elke dag wat 'jij-tijd' neemt. Pauzes nemen helpt ook om een burn-out te voorkomen, wat essentieel is als we willen dat onze doelen dit jaar werkelijkheid worden.

Schrijf je doelen en voornemens op 

De beste manier om vooruitgang te boeken is door je doelen en voornemens op te schrijven. Het hebben van een fysieke kopie van je doelen herinnert je aan wat je elke dag of week wilt bereiken. Het dient ook als verantwoordingsinstrument; als het einde van de maand aanbreekt, is het gemakkelijker voor je om bij te houden of je nog steeds op schema ligt met het halen van je doelen. Dit kan van alles zijn, van carrière-gerelateerde doelen zoals eindelijk die promotie op je werk of persoonlijke mijlpalen zoals vloeiend worden in een andere taal!  

Investeer in kruiden die de concentratie verbeteren

Een geweldige manier om bij je taken te blijven is door te investeren in kruiden die de concentratie en focus verbeteren. Of het nu gaat om rozemarijnthee, ginkgo biloba supplementen of een complete mix in de vorm van de Studeerpil, er zijn genoeg natuurlijke producten die ons kunnen helpen om de hele dag bij de les te blijven - hoe druk het leven ook wordt! Bovendien zijn ze ook nog eens ontzettend betaalbaar.

Zoek een partner om je te helpen op koers te blijven

Niemand heeft graag het gevoel er alleen voor te staan - daarom kan een partner ons helpen onze doelen sneller te bereiken! Zij steunen ons als het moeilijk wordt en moedigen ons aan als we de motivatie het hardst nodig hebben. Als we iemand hebben die begrijpt waar we naartoe werken, is de kans kleiner dat we opgeven voordat we succes hebben. Zorg er wel voor dat beide partijen bereid en in staat zijn om zich voor de lange termijn in te zetten voordat je beslissingen neemt.  

Stel grenzen aan de tijd die je elke dag online doorbrengt

Het is gemakkelijk genoeg voor onze aandachtsspanne (en productiviteit) om af te dwalen terwijl we sociale media bekijken of online films streamen - maar deze activiteiten helpen ons niet altijd om onze voornemens sneller te bereiken. Stel grenzen aan de hoeveelheid tijd die je elke dag online doorbrengt, zodat er meer ruimte overblijft voor productieve taken (zoals het onderzoeken van nieuwe recepten of het bijwerken van je cv). Geloof ons als we zeggen dat dit kleine beetje zelfbeheersing je een heel eind op weg zal helpen om die langetermijndoelen te halen!        

Houd je aan een routine die voor jou werkt

Tot slot: stel een routine vast die voor jou werkt, zodat alles door de week heen soepel verloopt - van vroeg genoeg opstaan voor yogales op maandagochtend tot afronden met wat lichte leesactiviteit voor het slapen gaan op zondagavond. Een goede routine helpt stressniveaus op afstand te houden en zorgt ervoor dat belangrijke boodschappen elke week zonder mankeren worden gedaan - zoals boodschappen doen of rekeningen betalen tijdens de lunchpauze - zodat er meer tijd overblijft voor ontspannende activiteiten later op de avond (en misschien zelfs een glas wijn of een fijne hit van de bong).  

Kortom...

Met deze zes tips moet geconcentreerd blijven dit jaar niet al te moeilijk zijn! Gun jezelf elke dag tijd om te ontspannen (of gebruik ontspannende kruiden), schrijf je doelen en voornemens voor het jaar op, zoek een persoon die je kan helpen je doelen on track te houden, investeer in kruiden die de concentratie verbeteren, stel grenzen aan de tijd die je elke dag online doorbrengt en houd je aan een routine die het beste werkt - deze zes stappen zouden het houden van die goede voornemens voor 2023 veel gemakkelijker moeten maken. Veel succes!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.