opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1689 reviews

17% GROW KITS + MAGIC TRUFFELS SALE
CODE: GROW24

Waarom bestellen of kopen? Brouw gewoon je eigen biertje!brewbarrel bier.jpg

Bij Dutch Smart verkopen we zeer uiteenlopende genotsmiddelen. Voor de één zijn dat droomkruiden, de ander heeft liever energizers en weer een ander heeft het liefst kratom. Hoeft het voor jou allemaal niet zo bijzonder, en wil jij liever gewoon een biertje? Dan kan dat sinds kort ook! Je moet ‘m alleen nog zelf brouwen ;-)

Zelf bier brouwen is niet eens zo moeilijk. Het enige wat je ervoor nodig hebt is water (+ een waterkoker) én een beetje geduld. Dat laatste is natuurlijk het lastigst, maar het is onwijs gaaf om te zien hoe je zelf een smakelijk biertje kunt ontwikkelen. Het Brewbarrel bierbrouwpakket is heel eenvoudig te gebruiken. Alle ingrediënten die je nodig hebt zitten in het pakket, bovendien vind je ook een uitgebreide handleiding waar je direct mee aan de slag kunt.

 

 

 

 

 

Wat zit er in het pakket?

Niets is leuker dan je vrienden en vriendinnen verrassen met een zelfgebrouwen biertje. Toch? Bij Dutch-Smart kun je terecht voor de Brewbarrel wit bier set. Daar zit het volgende in qua ingrediënten en hulpmiddelen:

 

  • Handleiding
  • Flesje gerstemoutextract 650 g
  • Flesje hop-aromaextract 9 ml
  • 1 pakje gist
  • Vijf liter vat als fermentatietank (leeg)
  • Drukregelventiel
  • 3 viltjes

 

Je ziet het, je hebt eigenlijk alles wat je nodig hebt, direct paraat! Zelf hoef je alleen nog maar water toe te voegen, en na zeven dagen kun je dan genieten van je heerlijke zelfgemaakte biertje.

 

zelf bier brouwen.jpg

 

Zelf bier brouwen: start direct!

Met het Brewbarrel bierbrouwpakket maak je in tien minuten eigenlijk al je bier. Vervolgens heeft het mengsel nog vijf dagen nodig om te gisten (op kamertemperatuur) en slechts twee dagen om te rijpen. Na een week heb je dus vijf liter bier gemaakt! Ideaal om te delen met je beste vrienden. Heb je vragen over zelf bier brouwen met deze set? Neem dan gerust eens contact op met Dutch Smart! Je bereikt ons via support@dutch-smart.nl of via 085-7827555.

Tags

  • Alle blogs (488)