opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Dit is waarom paddo grow-kits steeds populairder worden

Dit is waarom paddo grow-kits steeds populairder worden

Paddo growkits behoren tot de populairste producten die we hier in onze online smartshop verkopen. Dat is niet gek, want zodra je eenmaal van de magie van psilocybine geproefd hebt, dan weet je dat er meer is tussen helemaal en aarde! Daarnaast zijn paddo growkits in Nederland simpelweg de enige legale manier om aan paddo’s te komen, dus dat betekent dat er flink wat gekweekt wordt in ons land. Maar er zijn meerdere redenen waarom paddo growkits juist nú zo populair zijn. Ben je benieuwd naar wat deze redenen zijn én wil je weten welke paddo growkit het beste bij jouw wensen past? Lees dan snel verder!

Eenvoudiger dan ooit

Paddo’s, ook wel magic mushrooms genoemd, zijn een van de meest voorkomende soorten psychedelica die in de natuur worden aangetroffen. Er zijn meer dan 180 soorten paddo's met de werkzame stof psilocybine en ze groeien over de hele wereld. Het zelf plukken van paddenstoelen in de hoop dat ze psychedelisch zijn is een optie, maar vereist wat kennis, geduld en het seizoen moet ook maar meewerken. Dit is hoe paddo grow-kits zijn ontstaan: ze bieden de thuiskweker alles wat ze nodig hebben om binnen no-time zelf zeer potente paddenstoelen te kweken, zonder dat je het risico loopt per ongeluk een giftige paddenstoel te verorberen. 

Steeds meer mensen staan ​​open voor het kweken van paddo's

Hoorde je vroeger nog dat paddo’s voornamelijk gebruikt werden door hippies, ravers en echte psychonauten, lees je nu dat zelfs ondernemers en tech-giganten staan te popelen om hun portie psychedelische paddenstoelen naar achteren te gooien. Reguliere media schrijft namelijk steeds vaker over de magie van magic mushrooms, voornamelijk wanneer er weer een studie heeft aangetoond dat er nieuwe potentiële effecten op de gezondheid naar voren zijn gekomen. En naarmate steeds meer mensen lezen over de therapeutische effecten van paddo’s en psilocybine, daalt het stigma rondom psychedelica enorm. 

Deze toegenomen media-aandacht genereert ook bij het grote publiek belangstelling voor psychedelica. Deze factoren zorgen samen voor een effect waarbij meer mensen openstaan ​​voor het proberen van psychedelica, waaronder paddo’s en magic truffels, twee producten die beide de stof psilocybine bevatten. Het microdoseren van paddo's en andere psychedelica - is bijvoorbeeld behoorlijk populair geworden. Hier op Dutch-Smart verkopen we zelfs handige psychedelic microdosing packs waarmee je direct aan de slag kunt gaan om de effecten van psychedelica te ervaren. 

Thuis paddo’s kweken is dé manier om aan paddo’s te komen

In Nederland zitten we met een redelijk vreemde situatie als het aankomt op paddo’s. Per 1 december 2008 is de verkoop van (gedroogde) paddo’s namelijk geheel verboden, en vallen psilocybine-paddenstoelen onder de Opiumwet. Alle paddenstoelen met een hallucinogene werking, zowel verse als gedroogde, staan op lijst II van de Opiumwet. Maar er is een ‘maar’. Want hoewel de werkzame stof in paddo’s, psilocine en psilocybine, verboden zijn, geldt dat niet voor sclerotia (magic truffels) en kweeksets waarmee zelf paddo’s gekweekt kunnen worden. In feite betekent dit dat paddo grow-kits de enige legale manier is om in Nederland aan paddo’s te komen - met als enige alternatief zelf paddo’s in het wild te plukken. 

Kortom: paddo’s eenvoudig via een webshop kopen is dus niet mogelijk, maar door zelf wat werk te verrichten kun je als psychonaut dus wél gewoon van je home-grown paddo’s blijven genieten. Het identificeren en plukken in de natuur kan riskant zijn als je de verkeerde paddenstoel plukt en het een giftige soort blijkt te zijn. Paddo’s bij een ‘dealer’ kopen is niet alleen illegaal, maar komt bijna niet voor. Zet al deze feiten op een rij en je begrijpt waarom de eenvoudig te gebruiken kweeksetjes zo ontzettend populair zijn. 

Steeds meer informatie beschikbaar

Naast het feit dat paddo’s kweken dus dé manier is om aan paddo’s te komen voor een heerlijke psychedelische trip, is er anno 2021 ook ontzettend veel informatie beschikbaar over het kweken van paddo’s. Hier op Dutch-Smart vind je bijvoorbeeld al enorm veel info, maar zijn ook al onze paddo kweeksets voorzien van handige handleidingen zodat je eigenlijk niets fout kunt doen. In deze handleidingen wordt stap voor stap verteld welke handelingen je moet verrichten om je paddo growkits te gebruiken voor een zo groot mogelijke oogst. 

Maar daar blijft het niet bij: naast de kant-en-klare kweeksets kiezen veel kwekers er ook voor om zelf met materialen aan de slag te gaan om paddo’s te kweken. Dit is meer iets voor de gevorderde kweker, maar ook dáár verkopen we alles voor in onze paddo shop. Van sporen prints tot ampullen, handschoenen, spuiten en vermiculiet, je vindt het hier allemaal met de nodige informatie. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de extreem grote bron van informatie op media als Youtube en Reddit. Je zou kunnen denken dat het kweken van paddo's te moeilijk is of je waarschijnlijk zal mislukken. Maar met zoveel stapsgewijze handleidingen die nu beschikbaar zijn over wat je precies moet doen, is het vrij eenvoudig om het correct te doen.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.