opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Drugs testen? Dan kan gewoon thuis!

drugstesten
De laatste jaren kun je overal aan XTC pillen komen. Heel leuk, maar je wilt natuurlijk wel weten of je het kunt vertrouwen of niet. Op feestjes kon je eerder vaak je drugs laten testen, maar de regering heeft dit helaas verboden. Het is nu dus tijd om zelf jouw favoriete XTC pillen te testen en dat kan gewoon bij jouw thuis!

Welke drugstesten zijn er?

Bij Dutch-Smart zijn er verschillende drugstesten van EZ-Test te vinden om gewoon thuis je drug te testen. Wij bespreken er nu vijf met je. De eerste test is te gebruiken voor pillen: de EZ-Test mcPP 1. Deze test jouw pillen op de stof meta-ChloroPhenylPiperazine (mCPP) of Phenylpiperazines. De tweede is ook bedoeld voor jouw pillen. Dit is de EZ-Test Opiaten, hiermee kun je testen of de volgende stoffen aanwezig zijn in de pil: Ecstasy (MDMA), 'XTC', 2C-T-2/4/7/21, MBDB, DXM, Oxycodone, Hydrocodone, of opiaten. De derde is de EZ-Test Ketamine. Hier wordt er getest op de stoffen: Ecstasy (MDMA), 'XTC', Ketamine, (Meth)Amphetamine, 2-AI, Methylphenidate/Ritalin of PMA/PMMA. De vierde test is om de controleren of er LSD in de pil aanwezig is. Dit gebeurt met de EZ-Test LSD. Tot slot hebben we de EZ-Test Ecstasy xtc. Hiermee kun je testen op de volgende stoffen: Ecstasy (MDMA), 'XTC', DXM, 2C-B/C/I DOB DOI, Methylone, Butlylone, Naphyrone, Meth, amfetamine of opiaten. Naast deze vijf drugstesten zijn er nog acht andere testen verkrijgbaar.

drugstest

De drugstest

De drugstesten van EZ-Test zijn allemaal gelijk aan elkaar. Je kunt ze één keer gebruiken door één stap uit te voeren. De resultaten weet je binnen enkele seconden. De testen zijn zeer betrouwbaar en consistent. Er zijn veel XTC pillen in de omloop waar stofjes aan toe zijn gevoegd die daar niet thuis horen. Deze chemische stoffen kunnen zeer gevaarlijk zijn en in sommige gevallen zelfs dodelijk. Zelfs wanneer je jouw pillen vertrouwt, doe je er goed aan om ze toch zelf te testen. Voor de test is maar een kleine hoeveelheid nodig, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je teveel gebruikt.

Hoe werkt het?

De EZ-Test is makkelijk te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is met een mesje een stukje van je pil afschrapen. Hierop kun je een beetje vloeistof druppelen. Let goed op de kleurverandering van het schraapsel. Aan de hand van de verkleuring kun je zien welke stoffen aanwezig zijn. Met behulp van de kleurenkaart kun je ook precies zien welke stoffen dit zijn. Wat niet gemeten kan worden is de hoeveelheid van de stof en welke andere stoffen aanwezig zijn.

We hopen dat je dit blogartikel nuttig vond! Heb je nog vragen wat betreft de drugstesten? Neem dan gerust contact met ons op.
Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.