opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Heftig trippen van Salvia

heftig trippen van salvia

Heftig trippen van Salvia

Een extreem sterk atypisch hallucinogeen middel is Salvia. Het middel staat bekend vanwege de intense en vaak verwarrende trips. Salvia wordt voornamelijk als spiritueel middel gebruikt vanwege deze intense trips. We gaan je meer vertellen over dit Salvia middel!

Salvia divinorum, ook wel bekend als heilige salie, behoort tot de lipbloemigen. De plant kent veel verschillende bijnamen in het Engels zoals Magic Mint, Leaves of Mary en nog vele anderen namen. De bladeren van de plant kunnen serieuze hallucinerende beelden verwekken. Salvia staat zelfs bekend als een van de sterkste hallucinerende drugs die bestaan.

Salvia komt van oorsprong uit Mexico en Midden- en Zuid-Amerika. De Mazateken (inheemse stammen), gebruikten de plant voor religeuze plechtigheden en sjamanistische waarzeggerijen. Bij beide gebeurtenissen is het de bedoeling dat de gebruikers zich aan bepaalde richtlijnen houden zoals het innemen in een donkere ruimte.

Wat is Salvia?

Salvia is een dissociatieve hallucinogenen drugs. De gebruikelijke effecten zijn stemmingsveranderingen, heftige hallucinaties en veranderende waarnemingen. Salvia is een krachtige psychoactieve drugs die verwarrend kan zijn, lachbuien kan creëren en je zelfbewustzijn laat verliezen. Salvia kent een stofje salvinorin A dat in verbinding staat met de kappa opioïde receptoren. Deze stofjes zijn verantwoordelijk voor de heftige effecten van de Salvia.
Salvia werkt anders dan andere hallucinerende middelen, die uit biologische alkaloïden bestaan. Ben je van plan om een grotere hoeveelheid Salvia te gaan gebruiken dan aangeraden wordt? Houd dan rekening met gevaarlijke bijwerkingen! De plant wordt voornamelijk gerookt. Op deze manier houden de effecten maximaal 30 minuten aan.

Invloed op de hersenen

Salvia richt zich op de kappa opioÏde receptoren van de hersenen, waardoor het niveau van dopamine afneemt. De opioïde receptoren hebben een belangrijke rol bij de ontwikkeling van een opioïdverslaving. De opiaten richten zich op de μ-receptoren van de hersenen die euforisch en pijnverlichtend aanvoelen. De Salvia richt zich op de receptoren en dus zullen de effecten anders zijn. Salvia is dus geen opioïde en er wordt onderzoek gedaan om dit middel te gebruiken om juist van een opioïden verslaving af te komen.

Salvia is dus anders dan opiaten. Bij Salvia kan de stemming negatief verstoord worden, terwijl opiaten je een euforisch en rustig gevoel geven. Om deze reden wordt Salvia als een ‘serieus’ hallucinogeen middel gezien. Vooral voor visioenen en spirituele innerlijke reizen wordt het middel gebruikt. Het is een drugs die de zekere voorbereiding vraagt als het gaat om setting, begeleiding en je gemoedstoestand.

Bijwerkingen

De plantaardige vorm van Salvia kent bijna geen bijwerkingen. In sommige gevallen kun je hoofdpijn krijgen. De plantaardige vorm wordt ook niet als gevaarlijk gezien. De zuivere salvinorin A wordt echter wel als gevaarlijk beschouwd. Een gevaar van deze stof is je bewustzijn verliezen en jezelf schade aandoen. Daarom wordt er altijd geadviseerd om een tripsitter te regelen bij gebruik van Salvia.

Het effect van Salvia is niet te vergelijken met een andere drugs. Veel mensen ervaren het als een ongemakkelijke en intense ervaring. Het is daarom aan te raden om met een lage dosis te beginnen. Salvia is een niet-verslavende drugs, zowel mentaal als fysiek. In sommige gevallen wordt het zelfs aangeraden om Salvia te gebruiken om van andere verslavingen af te komen. Vanwege de heftige werkingen wordt dit alleen zelden aangeraden. Je moet namelijk zeker zijn van je eigen vertrouwde gemoedstoestand.

We hopen je voldoende informatie te hebben gegeven over de werking van Salvia. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!
Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.