opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Lockdown Love: we hebben massaal meer seks tijdens de crisis

seks meer corona

Zit je sinds de lockdown aan huis gekluisterd en heb je géén idee wat je met al die vrije tijd moet doen? Waarschijnlijk heb je alle leuke series en films op Netflix al bekeken en zit je op Facebook keer op keer langs dezelfde berichten te scrollen. Nou, in de Verenigde Staten weten ze wel raad met al die extra uren die ze samen met hun lover thuis te besteden hebben. Uit een enquête onder meer dan 24.000 Amerikaanse volwassenen blijkt namelijk dat de meesten die extra uurtjes gebruiken voor één gezamenlijke hobby: seks. 

Lees ook: 5 krachtige seks-stimulanten in de spotlights

Netflix... and chill?

Nu gaan we er maar even vanuit dat wij Nederlanders net zo hitsig (of hitsiger) zijn als die Amerikanen, dus waarschijnlijk tellen deze cijfers ook voor ons. Uit het onderzoek blijkt dat één op de acht mensen tijdens deze coronacrisis meer seks heeft met hun partner dan normaal. Vooral Amerikanen van in de twintig en dertig lijken tijdens de lockdown flink fysiek actief te zijn. Bijna een kwart van de 25- tot 34-jarigen (23%) zegt de afgelopen twee weken vaker seks te hebben gehad met hun partner dan dat ze normaal zouden hebben. 

Natuurlijk zul je tijdens zo’n lockdown wat beter je best moeten doen om seks interessant te houden. Als je 24 uur per dag, 7 dagen per week naast elkaar zit en een bezoekje aan de kapperszaak er niet in zit, dan kan het natuurlijk zijn dat je je partner iets anders gaat zien dan normaal. Gelukkig valt er genoeg met seks te experimenteren. In onze online sexshop verkopen we bijvoorbeeld tal van interessante seksspeeltjes die je kunt gebruiken om je seksleven naar een hoger niveau te tillen én om eens wat nieuws uit te proberen tijdens deze vrije dagen. 

Lees ook: Geef je seksleven een boost met de spannendste sextoys

Safety First

Klinkt allemaal leuk (en lekker), maar is seks tijdens zo’n crisis nou eigenlijk wel zo’n goed idee? Als we de verschillende health memo’s mogen geloven, kan dat helemaal geen kwaad - zolang je het met je partner doet waar je het liefst ook nog eens mee samenwoont. Anderhalf meter afstand houden gaat alleen de wel héél bedeelde mannen lukken (auw), maar er zijn natuurlijk wel wat tips die je kunt volgen om de gezondheidsrisico’s zo klein mogelijk te houden. 

Sla seks bijvoorbeeld even over als jij of je partner zich ziek voelt. Klinkt voor de hand liggend, maar je weet maar nooit. Daarnaast spreekt het voor zich dat het virus zich tijdens de seks ontzettend eenvoudig zal verspreiden, dus wellicht is condoomgebruik geen overbodige luxe. Bekijk onze condooms hier. Ook is het aan te raden je handen goed te blijven wassen voor én na de seks, maar ook het schoonhouden van je seksspeeltjes is cruciaal. 

Lees ook: Is dit psychedelische middel het geheim voor een betere mood?

Wat nou als je geen partner hebt?

Mocht je dit allemaal lezen en denken: ‘maar ik heb helemaal geen partner’, dan betekent dat natuurlijk niet dat je niet van wat extra erotiek kunt genieten. Sterker nog: zoals je kunt zien blijkt uit dezelfde enquete dat één op de twintig (5%) Amerikanen onlangs een expliciet smsje of appje heeft verstuurd en iets minder zegt telefoonseks te hebben gehad (3%). Ook seks via videochat én het versturen van een naaktfoto scoort met 3% redelijk. En omdat we hier op Dutch-Smart de lulligste niet zijn, hebben we nóg een tip voor je: adult website PornHub.com geeft tijdens deze crisis hun Premium membership helemaal gratis weg. Kun je vast wat uurtjes mee vullen!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.