opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1690 reviews

We hebben hier op Dutch-Smart regelmatig geschreven over waarom het testen van je drugs één van de beste dingen is die je kunt doen als je er ooit mee aan de slag gaat. In Nederland kun je bijvoorbeeld bij de GGD of VNN terecht om je drugs te laten testen. Maar wat óók steeds populairder wordt: zelf je drugs testen. Gewoon thuis in je eigen veilige omgeving, zonder dat iemand hoeft te weten dat je drugs gebruikt. Maak kennis met Dope or Nope: de nieuwe drugs test-kits!

Wat is Dope or Nope?

Dope or Nope drugstests in het kort: het zijn snelle en gevoelige drugstest kits waarmee je aan de hand van specifieke verkleuringen verschillende soorten drugs kunt identificeren. Je kunt dus thuis je eigen drugs testen! Het brede assortiment drugstests zijn eenvoudig in gebruik en bieden je de mogelijkheid direct te zien of jouw stuff ook écht de stof bevat die erin hoort te zitten. Door voor gebruik je drugs te testen met de Dope or Nope drugstest kits voorkom je (zoveel mogelijk) potentiële risico's en gevaar. Klinkt ideaal, toch? Dat dachten wij ook! De Dope or Nope drugs test-kits staan op dit moment in ons assortiment!

Het grootste voordeel van deze home test-kits? Je weet direct waar je aan toe bent. Helaas worden anno 2021 nog steeds veel soorten drugs verkocht waar eigenlijk niet de stof in zit die erin zou moeten zitten. Dat is niet alleen zonde van je geld, maar óók nog eens heel erg gevaarlijk. Ben je van plan om drugs te gebruiken? Dan is het laten testen van je drugs dus eigenlijk iets wat je standaard zou moeten doen. De kits zijn ontzettend eenvoudig in gebruik, en als je er een aantal in huis hebt hoef je er ook nog eens niet op te wachten.

Het verschil met een testservice

Dat brengt ons ook direct bij het grote verschil met een testservice. Nu mag gezegd worden dat we het in Nederland best goed geregeld hebben: je kunt je drugs namelijk geheel gratis afleveren bij zo’n dienst en vervolgens wordt het naar een laboratorium gestuurd om te zien of je drugs ook écht is wat het moet zijn. Zo’n laboratorium is ontzettend betrouwbaar, maar het nadeel ervan is dat je de uitslag vaak pas na 1 of 2 weken binnen hebt. De kans bestaat dat dit niet meer op tijd is voor het feestje waar je het voor wilt gebruiken. 

En dat is dus waar de Dope or Nope drugstest kits om de hoek komen kijken. Deze kits werken snel en eenvoudig en geven direct aan of je drugs ook de werkzame stof bevatten die erin zou moeten zitten. Zie je een kleur die op de kaart staat? Dit betekent dat het sample waarschijnlijk (iets van) de stof (fenfamilie) bevat zoals op de tabel staat aangegeven. Dit betekent niet dat het hier gaat om een 'pure' stof, er kan ook een andere stof aanwezig zijn geweest die niet door de test herkend wordt. Ook betekent dit niet dat het sample 'veilig' is. Het gebruik van de test vertelt ook niet hoeveel er van de werkzame stof aanwezig is.

Zie je géén of een andere kleurreactie? Dan betekent dit dat je beslist niet te maken hebt met een van de stoffen zoals aangegeven in de tabel. In dit geval kun je nooit met zekerheid zeggen welke stof in het sample aanwezig is. Dit kan onschuldig zijn maar kan ook extreem gevaarlijk zijn. Mocht dit jou overkomen: gooi je drugs dan simpelweg weg. Zonde van je geld, maar je loopt in ieder geval geen gevaar. 

Stay safe

Het voornaamste wat wij én Dope or Nope met drugstest kits willen bereiken, is dat uitgaan weer leuk en veilig wordt. Wel is het goed om van tevoren de gebruiksaanwijzing goed door te nemen, zodat je precies weet wat je wel en niet van de test kit kunt verwachten. Dit product geeft alleen een indicatie omtrent de identiteit van de werkzame stof(fen), en kan dus niet vertellen of jouw XTC-pil ook echt puur 100% XTC bevat. Denk daarom goed na over je keuze. En boven alles: stay safe! 

Tags

  • Alle blogs (488)