opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Tips & tricks voor de eerste keer vapen

Eerste keer vapen
Voor de eerste keer een e-sigaret gebruiken kan heel spannend zijn, maar vooral erg lastig. De eerste keer een vaper gebruiken gaat vaak samen met lekkages en verbrande coils. In het blogartikel vertellen wij je hoe je voor de eerste keer moet vapen.

Hoe te gebruiken?

Eén van de belangrijkste tips: laat de vloeistof (e-liquid) verdampen in jouw e-sigaret. Je moet er dus voor uitkijken dat je niet te hard zuigt op de e-sigaret waardoor de vloeistof misschien in je mond terecht komt. Dit is namelijk heel erg vies! Het kan ook zo zijn dat hij gaat lekken. Dit is absoluut geen pretje, dus zorg ervoor dat je de tijd neemt om te wennen aan jouw e-sigaret. Neem een paar seconden en zuig voorzichtig en houd het knopje ingedrukt. Het knopje laat je pas los zodra je hem uit je mond haalt. Als je rustig deze stappen onderneemt, zul je merken dat de e-sigaret vanzelf zijn werk doet en dat er zo grote rookwolken zullen ontstaan!

Verdamper vullen

Voordat je gaat beginnen met je nieuwe vapor is het handig om de gebruiksaanwijzing te lezen! De ene clearomizer moet je namelijk aan de bovenkant vullen terwijl je de ander aan de onderkant vult. Wat elke e-sigaret gelijk heeft is het niet vullen van de middelste buis. Dit is namelijk de luchtbuis. Uit deze buis komen de dampen wanneer je rustig een haal hebt genomen. Een aantal clearomizers hebben een streepje waardoor je kunt zien hoe vol je hem kan vullen. Heeft hij dit niet, let dan altijd op dat je hem niet te vol vult. Houd ongeveer driekwart aan zodat hij nooit te vol komt te zitten.

Natte verdamper

De verdamper moet nat zijn voordat je hem gebruikt. Laat daarom je e-sigaret tien minuten staan voordat je hem gaat gebruiken! Wanneer je coils wilt vervangen of wanneer je een nieuwe clearomizer hebt, betekent het dat deze droog zijn. Laat hem daarom ook weer tien minuten staan zodat de coil genoeg tijd heeft om de vloeistof op te nemen die hij nodig heeft. Heeft jouw e-sigaret een grote coil, dan kan dit betekenen dat hij wat meer tijd nodig heeft om het op te nemen. Je kunt dan wat extra druppels erop druppelen van de liquid.

Heb je alle stappen uitgevoerd en netjes de tijd uitgezeten? Dan mag je nu je e-sigaret gaan uitproberen. Geniet ervan!

Heb je nog vragen over het roken van een e-sigaret? Neem dan gerust contact met ons op!
Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.