opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1690 reviews

Er zijn tegenwoordig een heleboel tafelmodel vaporizers op de markt. Het kan zelfs ronduit overweldigend zijn om uit te zoeken welke voor jou de juiste is. Maar maak je geen zorgen, wij zijn er om je te helpen! Vandaag zullen we het hebben over de Volcano Hybrid Onyx van Storz & Bickel en vertellen we je waarom dit anno 2022 de absolute koning onder de tabletop vaporizers is.

First things first: wat is een tafelvaporizer?

Een tafelmodel vaporizer is een type vaporizer dat ontworpen is om op een tafel of ander plat oppervlak gebruikt te worden. Tafelvaporizers hebben meestal een grotere kom dan draagbare vaporizers, waardoor ze ideaal zijn voor groepsvape-sessies. Veel tafelmodel vaporizers hebben ook functies waarmee je de temperatuur en de luchtstroom kunt regelen, zodat je meer controle hebt over je vaping ervaring. Draagbare vaporizers daarentegen zijn ontworpen om klein en discreet te zijn, zodat ze gemakkelijk mee te nemen zijn voor onderweg. Draagbare vaporizers hebben meestal een kleinere kom dan table top vaporizers, waardoor ze uitsluitend geschikt zijn voor solo-vaping sessies. Sommige draagbare vaporizers hebben echter wel functies waarmee je de temperatuur en de luchtstroom kunt regelen, zodat je meer controle hebt over je vaping ervaring.

Een tafelmodel vaporizer is dus een grotere, krachtigere versie van de draagbare vaporizer. Tabletop vaporizers zijn er in alle soorten en maten, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze bieden doorgaans een hoger prestatieniveau dan een draagbare vaporizer. Tabletop vaporizers gebruiken een aantal verschillende verwarmingsmethoden, waaronder conductie en convectie, om een superieure dampkwaliteit te produceren. Ze zijn ook voorzien van geavanceerde temperatuurregelingssystemen waarmee de gebruiker de verdampingservaring nauwkeurig kan afstellen. Bovendien zijn de meeste tafelmodel vaporizers uitgerust met een luchtsysteem dat gelijkmatig verwarmde damp levert. Draagbare vaporizers kunnen gewoon niet tippen aan de prestaties van een tafelmodel.

De Volcano Onyx Hybrid - pure kwaliteit voor hoog vape-plezier

En dat brengt ons bij de Volcano Hybrid: deze vaporizer biedt zonder twijfel dé ultieme vaping ervaring. Met een geoptimaliseerd luchtstroombeheer en nog snellere opwarmtijden dan ooit tevoren, heeft deze geavanceerde vaporizer alles wat je je maar kunt wensen in een top-of-the-line apparaat. Bovendien kun je met zijn moderne dubbele inhalatiesysteem en app-bediening met Bluetooth verbinding je vaping sessies precies aan je voorkeuren qua temperatuur, smaak en intensiteit aanpassen. Of je nu op zoek bent naar een fijne smaak, dikke wolkenproductie, of iets daartussenin, met de Volcano Onyx Hybrid ben je van begin tot eind gedekt.

De Volcano Hybrid Onyx Edition heeft een aantal opwindende nieuwe functies, waaronder:

  • Inademing via de slangenset of ventielballon
  • Zeer snel opwarmproces binnen 1 – 2 minuten
  • De bedieningspanelen zijn geïntegreerd in het grote display en kunnen worden bediend via de aanraakknop
  • App-bediening via S&B App voor Android
  • Hoogwaardige materialen met een gegarandeerde lange levensduur
  • 2 jaar garantie + 1 jaar garantie bij registratie

Het voorverwarmen van je tafelvaporizer ging nog nooit zo snel als met dit topmodel. Uitgerust met een verbeterde dubbele helix warmtewisselaar, is de Volcano Hybrid namelijk al binnen 40 seconden klaar voor actie. Deze tabletop vaporizer is daarnaast uitgerust met een gelikt en ingenieus display compleet met geïntegreerde aanraakknoppen. "De wereld van probleemloos inhaleren is binnen handbereik", aldus het merk zelf.

Het nieuwe hybride ontwerp voor nóg betere prestaties

Zoals je wellicht al hebt gezien is de Volcano Hybrid gebaseerd op de legendarische Volcano. De Volcano is een van die zeldzame producten die de tand des tijds heeft doorstaan. Hij bestaat al jaren, en is nog steeds even populair. De Volcano stond er altijd om bekend een krachtpatser van een vaporizer te zijn. Hij produceerde dikke, smaakvolle dampwolken die zelfs de meest veeleisende vape-liefhebbers tevreden stelden. Maar Storz & Bickel besloot dat het tijd was voor een upgrade, en ze creëerden de Volcano Hybrid. De Volcano Hybrid neemt alles wat goed was aan de oorspronkelijke Volcano en maakt hem nog beter.

Met de Volcano Hybrid kun je op twee verschillende manieren vapen. Ten eerste is er de klassieke manier van ballonnen vullen, maar de grote toevoeging aan het Hybride-model is de alternatieve inhalatiemethode door middel van een roterend tubesysteem. Je kunt nu direct vanuit het apparaat vapen met behulp van een whip. Verwarm eenvoudigweg de vaporizer en begin met inhaleren zonder de luchtpomp te gebruiken. Het resultaat? Daar ga je van houden: een zuivere damp met minimale weerstand.

Storz & Bickel - de absolute top der vaporizers

Storz & Bickel wordt algemeen beschouwd als de gouden standaard in vaporizers. Hun producten, waaronder populaire modellen als de Mighty, de Mighty+, en de Crafty+, hebben talrijke prijzen gewonnen, dankzij hun superieure prestaties en slanke vormgeving. Niet alleen zijn deze apparaten ongelooflijk betrouwbaar en efficiënt, maar ze produceren ook ongelooflijk zachte en smaakvolle damp die ongeëvenaard is. Of je nu een beginnende vaper bent of een doorgewinterde kenner, Storz & Bickel heeft gegarandeerd een product dat voor ongeëvenaarde voldoening zal zorgen. Dus als je op zoek bent naar de beste vaporizer van dit moment, dan is een kijkje in onze vaporizer shop alles wat je nodig hebt - die staat namelijk bomvol producten van dit kwalitatieve merk!

Tags

  • Alle blogs (488)