opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Is dit het nieuwe geheime middel voor gewichtsverlies?

gewichtsverlies paddo truffels

Steeds meer mensen geloven dat paddo’s en magic truffels de manier waarop we naar medicijnen kijken zullen gaan veranderen en dat deze middelen de gezondheid van miljoenen mensen over de hele wereld aanzienlijk zouden kunnen verbeteren. Nieuw onderzoek probeert een link te vinden tussen één van de grootste gezondheidsissues ter wereld: obesitas. Jaarlijks sterven daar zo’n 2,8 miljoen mensen aan, maar The Yield Growth Corp denkt dat paddo’s misschien wel eens zouden kunnen helpen. 

Lees ook: Getting freaky: Dit zijn de best werkende afrodisiaca uit de Amazone!

Zijn paddo’s het geheime middel voor gewichtsverlies?

Als je de wereld van psychedelica een klein beetje in de gaten hebt gehouden, dan weet je dat de laatste jaren ontzettend veel onderzoek gedaan wordt naar middelen als psilocybine, mescaline en dmt. Op dit moment proberen onderzoekers onder andere te bevestigen dat psychedelische middelen zouden kunnen helpen bij problemen als verslaving, PTSS, depressie, angst, obsessieve-compulsieve stoornis en pijn. Het Centre for Psychedelic and Consciousness Research van Johns Hopkins Medicine onderzoekt psilocybine bijvoorbeeld in combinatie met eetstoornissen, depressie en PTSS. 

Maar het is The Yield Growth Corp die met haar dochteronderneming NeonMind het ontwerp voor een preklinisch onderzoek heeft afgerond om te kunnen bevestigen dat psilocybine - zoals jullie weten de werkzame stof in paddo’s en magic truffels - effectief zou kunnen werken bij de behandeling van gewichtsverlies en honger. Menig psychonaut zal kunnen bevestigen dat het eten van een portie truffels regelmatig lijdt tot gewichtsverlies in de zin van het onmiddellijk weer uitkotsen van de nogal vies smakende schimmels, maar dat is dus niet waar ze met dit onderzoek achter willen komen. 

NeonMind schakelde Translational Life Sciences Inc. in om de studie te ontwerpen. Het TLS-team bestaat uit artsen en wetenschappers die erkende opinieleiders zijn op het gebied van neurologie, farmacologie, diabetes, verslaving en biochemie en die aanzienlijke ervaring hebben met de klinische toepassing van cannabinoïde verbindingen. Het doel van de studie is om preklinische modellen te gebruiken om te bevestigen dat psilocybine een effectieve behandeling is voor gewichtsverlies en honger. Het plan is om op grote schaal modellen te gebruiken om verbindingen met therapeutische werkzaamheid te identificeren. Het onderzoek is onderdeel van een aanvraag voor een proef van Health Canada om de potentiële werkzaamheid en veiligheid voor nieuwe verbindingen aan te tonen.

Lees ook: Dit is hoe mescaline je kan helpen bij persoonlijke groei

Obesitas: een groeiend probleem

Obesitas is door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) formeel erkend als een wereldwijde epidemie, waarbij jaarlijks ten minste 2,8 miljoen mensen aan komen te overlijden. Volgens de WHO hadden in 2016 meer dan 1,9 miljard volwassenen van 18 jaar en ouder overgewicht. Hiervan waren meer dan 650 miljoen zwaarlijvig. Overgewicht en obesitas worden gedefinieerd als abnormale of overmatige vetophoping die een gezondheidsrisico inhoudt. Het schijnt zelfs dat ten tijden van deze crisis overmatig eten nóg meer voorkomt dan normaal, dus de kans is groot dat het aantal personen met obesitas aardig is toegenomen. 

Volgens de WHO bestaat er in haar globale strategie voor voeding, lichaamsbeweging en gezondheid een grote kans om een ​​effectieve strategie te creëren om sterfgevallen en ziekten wereldwijd aanzienlijk te verminderen door mensen hun dieet te verbeteren en lichaamsbeweging te bevorderen. Maar zoals we weten is het nemen van een medicijn voor veel mensen vaak eenvoudiger dan het veranderen van je lifestyle, dus het blijven zoeken naar mogelijke middelen die hierbij kunnen helpen is cruciaal. Wie is onze geliefde paddo’s daar binnenkort één van!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.