opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Je eigen paddo's kweken - de meest magische hobby die er is!

paddo kweekset kweken

Terwijl we allemaal langzamerhand het normale leven weer oppakken, blijven veel Dutch-Smarters ook vandaag de dag nog vaker thuis dan ze deden vóór alle Corona-maatregelen. Nu bioscopen, activiteitencentra en vrijwel alle feestgelegenheden nog steeds gesloten zijn, lijkt het er soms op dat er écht niets meer te doen is dan maar weer een Netflix serie aan te knallen.

Zoals je weet zitten we hier bij Dutch-Smart altijd vol goede ideeën. Zo ook vandaag! Want op de bank liggen en niets doen, dat hebben we nu wel genoeg gedaan, vind je niet? Wij zijn groot voorstander van lekker bezig blijven, en één van die manieren is om lekker aan de slag te gaan met het kweken van je eigen paddo's! Elke paddokweker zal je vertellen dat dit een geweldige hobby is waar je ontiechelijk veel van kan leren. Wil jij jezelf ook eens onderdompelen in de wondere wereld van paddo's kweken? Begin dan met deze handige growkits. We hebben er een aantal voor je op een rij gezet!

Wil je al onze paddo kweeksets zien? Klik dan hier.

Wil je het product direct bekijken? Klik dan op de afbeelding!

Golden Teacher Mushroom Growkit 2100cc

De Golden Teacher Paddo Kweekset is een van de meer populaire keuzes onder onze paddo-liefhebbende klanten. Deze kit is gemakkelijk te gebruiken, levert verbluffende resultaten op en als je de instructies volgt, kun je eigenlijk niets verkeerds doen. Deze kweekset laat je moeiteloos een geweldige partij paddo's kweken, en dat is precies wat je wilt. De Golden Teachers staan ​​klaar om je een lesje te leren over jezelf, spiritualiteit en het leven zelf. De robuuste en vlezige paddenstoel met gouden doppen zijn behoorlijk magisch en we zijn er zeker van dat je er geen spijt van zult krijgen als je ze kweekt (en eet). Het is tijd voor een leuke psychedelische trip, vind je niet?

Atlantis Magic Truffles Growkit (2X)

Natuurlijk weten we dat magic truffels technisch gezien geen paddo's zijn, maar je kunt de kracht en potentie van deze ondergrondse schimmels gewoonweg niet ontkennen (wist je trouwens dat paddo's en truffels tot hetzelfde organisme behoren?). Deze Magic Truffle Grow Kits (ja, je krijgt er twee!) Laten je de verbazingwekkende Atlantis-variëteit kweken, een van de krachtigste truffels die er zijn. Na het kweken hebben de kits een gemiddelde opbrengst van 20 tot 80 gram truffels, wat geweldig is voor de prijs van €39! De Atlantis Truffels staan ​​ook bekend als Philosopher's Stones en bevatten hoge concentraties psilocybine. Deze Atlantis magic truffels zijn iets groter dan de truffels die behoren tot andere paddo's, maar de effecten zijn vergelijkbaar.

Mexican XL Mycelium Box 2100cc

Wil je er echt voor gaan? Probeer dan deze Mexican XL Mycelium Boxes. Deze Mexicaanse paddo XL-Mycelium Box is een verbeterde Mycelium-box met 80% meer substraat dan onze medium kits (2100 ML in plaats van 1200 ML voor de medium kit). Deze specifieke soort paddo's zijn een van de bekendste soorten die er zijn en zullen je een geweldige oogst en een nog spectaculairdere kweekervaring opleveren. Het bevat het mycelium van de Psilocybe Cubensis Mexican Strain, een variant die volgens veel gebruikers prachtige visuals veroorzaakt. De kits zijn ontzettend eenvoudig in gebruik, dus bestel er nu een begin direct met het kweken!

McKennai Magic Mushroom Kit 1200cc

Met mycelium van de Psilocybe Cubensis McKennai-soort wordt deze Magic Mushroom-kweekset een van de krachtigste kits die er zijn. Na het bestellen van deze medium kweekset kun je vrijwel direct beginnen. Inbegrepen bij de kit is een handleiding voor het gebruik ervan inclusief een duidelijke uitleg over wat je moet doen om de beste resultaten te behalen. Maar laten we eerlijk zijn, zo moeilijk is het niet. Je hoeft maar één keer kraanwater toe te voegen aan de paddo kweekbak en klaar is Kees (ongeveer). Na 12 uur laat je het overtollige water uit de kweekset stromen en doe je dit in de meegeleverde plastic filterzak. Na enkele weken zie je je McKennaii Paddo's al groeien.

Cambodian XL 2100cc Paddo Kweekset

Is dit de eerste keer dat je groeit en wil beginnen met een kweekset waar écht niets mis aan kan gaan? Dan zijn deze Cambodian XL kweeksets misschien wel precies wat je zoekt. Deze kit is speciaal gemaakt voor de amateurkweker en is dus perfect voor beginners of mensen die verschillende soorten willen uitproberen. Deze specifieke soort, de Cambodia kweekset, is gekoloniseerd op een substraat van rogge en perliet. De toplaag is bedekt met vermiculiet. Als je geïnteresseerd bent in het kweken van paddo's, is dit alles wat je nodig hebt om kennis te maken met deze magische wereld!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.