opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1689 reviews

17% GROW KITS + MAGIC TRUFFELS SALE
CODE: GROW24

Zelf thee maken van magic truffles

Ben je gek op het effect van magic truffles, maar wat minder gek op de smaak? Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Gelukkig is er een ideale oplossing om magic truffles in te kunnen nemen zonder dat je een nare nasmaak hoeft te ervaren: je kunt de truffles namelijk verwerken in thee. Hoe je dat doet, leggen we je graag uit.

Beter tegen misselijkheid

Thee maken van magic truffles is niet alleen beter als je niet van de smaak houdt, het helpt ook nog eens tegen de misselijkheid die je kunt ervaren als je de truffels inneemt. De misselijkheid komt namelijk van het eten van de truffels, niet van de psilocybine die erin zit. Bovendien kun je de magic truffle thee aanpassen naar eigen smaak, én om het effect van je trip te versterken of intenser te maken. De effecten van truffelthee ga je trouwens snel merken, zorg dus dat je klaar bent om te trippen als je aan je thee gaat nippen ;-)

In vijf stappen je truffelthee maken

Je neemt dezelfde hoeveelheid truffels voor je thee als wanneer je ze zou eten. Je kunt hier overigens ook paddo’s voor gebruiken. Denk aan 10 tot 25 gram voor een normale trip. Neem een grinder, een theepot, een zeefje en eventuele ingrediënten die je aan je thee wil toevoegen. Citroen geeft je thee meer smaak, en zorgt er ook voor dat je trip sneller en intenser komt, en ook bepaalde kruiden (bijvoorbeeld Syrische wijnruit, die je eigenlijk alleen moet toevoegen als je een ervaren gebruiker bent) kunnen dat effect hebben. Wil je echt zorgen dat je de misselijkheid zoveel mogelijk tegengaat, voeg dan wat gember aan je thee toe.

  1. Meet de juiste hoeveelheid water af en kook dit.
  2. Hak intussen de truffels fijn met de grinder, zodat de werkzame stoffen straks sneller in het water worden opgenomen. Doe vervolgens de fijngehakte truffels in de theepot.
  3. Laat het gekookte water afkoelen: kokend water zal de actieve stoffen in truffels afbreken, dus geef dit goed de tijd.
  4. Laat het geheel zo’n 15-20 minuten staan, en voeg nu de optionele extra ingrediënten toe. Roer af en toe goed.
  5. Giet alles door het zeefje in je kopje, en druk of knijp de truffels goed uit (bijvoorbeeld met een lepeltje). De stukjes hoef je niet weg te gooien, die kun je nog een keer gebruiken als je wil.

De magic truffles thee die je nu gemaakt hebt, smaakt als t goed is best neutraal vergeleken met de truffelsmaak waar je niet zo gek op bent. Als je de smaak nog steeds niet tof vindt, wil het ook nog wel eens prettig zijn om wat honing toe te voegen.

Bij Dutch-Smart koop je de magic truffles, maar kun je ook growkits aanschaffen waarmee je ze zelf kweekt. Heb je vragen over ons assortiment? Stel ze dan via support@dutch-smart.nl of 085-7827555.

Tags

  • Alle blogs (488)