opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Wat is de beste vaporizer?

Wat is de beste vaporizer?

Vaporizers zijn (kleine) apparaten die ontworpen zijn om bepaalde stoffen uit plantaardig materiaal te halen. Hierbij wordt vooral gebruik gemaakt van cannabis, maar ook van tabak en andere soorten kruiden. Een vaporizer verdampt de cannabis, waardoor de werkende stoffen in een damp vrijkomen. Dit maakt een vaporizer minder schadelijk dan roken: ongewenste stoffen komen namelijk niet vrij in de damp. Met honderden verschillende vaporizers op de markt, kan het moeilijk zijn om de juiste te kiezen. Daarom geven we je graag een paar tips.

Soorten vaporizers

Allereerst is het belangrijk om te weten welke soort vaporizers er zijn. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een tafel model vaporizer, een draagbare vaporizer of een penmodel. Daarnaast zijn er verschillen in de hittebron, de manier van verhitten, het materiaal van de verwarmingselementen en het materiaal van de slang. Welke soort vaporizer het beste is, is afhankelijk van jouw wensen.

Tafel model vaporizer

Van alle vaporizers zijn tafel model vaporizers technologisch gezien het meest geavanceerd. Zo kun je bij een tafel model nauwkeurig de temperatuurregeling instellen. Daardoor kun je je cannabis, tabak of andere kruiden op de ideale temperatuur verdampen. Dit zorgt ervoor dat het meest ideale effect uit de actieve bestandsdelen kunt verkrijgen. Omdat tafel model vaporizers technologisch gezien het meest geavanceerd zijn, zijn ze vaak ook de grootste vaporizers op de markt. Dit maakt de soort vaporizer vooral geschikt om op een tafel te zetten en niet te verplaatsen. Ze zijn daarom ideaal voor iedereen die zijn vaporizer thuis wil gebruiken en perfect voor medische patiënten. Tafel model vaporizer zijn verder een stuk duurder dan andere vaporizers, maar wel een hele goede investering. De kwaliteit van tafel model vaporizers is over het algemeen namelijk een stuk beter dan andere vaporizers. Je kunt bijvoorbeeld voor de Volcano Classic Vaporizer of de HerbalArie H3 Vaporizer gaan.

Draagbare vaporizer

Vind je het belangrijk om je vaporizer mee op pad te kunnen nemen? Dan is een draagbare vaporizer de beste keuze voor jou. Draagbare vaporizers zijn vaporizers in zakformaat. Hierdoor heb je de vrijheid om je vaporizer met gemak mee te nemen en onderweg te gebruiken. Super handig voor festivals bijvoorbeeld! Echter, door het compacte formaat bieden ze ook minder mogelijkheden dan tafel modellen. Zo is het met draagbare vaporizers vaak niet mogelijk om de temperatuur heel nauwkeurig in te stellen. Draagbare vaporizers zijn, naast dat ze compacter zijn, ook een stuk goedkoper dan tafel model vaporizers. Kies bijvoorbeeld de Linx Gaia Vaporizer of de Fenix Hybride Vaporizer.

Pen vaporizer

In tegenstelling tot tafel modellen en draagbare modellen, zijn pen vaporizers er over het algemeen om oliën en concentraten te verdampen. Het voordeel van pen vaporizers is dat ze het meest compact zijn, makkelijk in gebruik zijn en een discreet uiterlijk hebben. Net als draagbare modellen, kan de temperatuur niet nauwkeurig worden ingesteld. Er moet vaak een keuze worden gemaakt tussen een aantal standaard temperatuurinstellingen. Dit maakt het gebruik wel een stuk makkelijker dan het gebruik van een tafel model. Pen vaporizers zijn daarom ideaal voor beginners. De meest verkochte vaporizer bij Dutch-Smart is de Storm Vaporizer.

Naast volledige vaporizers, verkopen wij ook vaporizer onderdelen. Van slangen tot complete kits, wij hebben het allemaal! Heb je vragen over ons assortiment of over welke vaporizer je moet aanschaffen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Wij beantwoorden je vragen graag.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.