opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

De 7 beste manieren om wiet te roken

cannabis roken manieren

Met steeds meer landen die cannabis legaliseren, lijkt de markt voor dit heerlijke groene kruid letterlijk te ontploffen. Hier in Nederland genieten we natuurlijk al lang van dit gedoogde goedje, maar nu steeds meer mensen cannabis gebruiken, komen er ook steeds meer manieren om ervan te genieten. Vooral voor beginnende wiet-gebruikers kan dat verwarrend zijn. Speciaal voor hen nemen we vandaag een kijkje naar 7 van de beste manieren om wiet te roken.

Wil je al onze cannabis producten bekijken? Klik dan hier voor onze headshop.

Wil je direct het product bekijken? Klik dan op de afbeelding!

Pijpjes

Pijpjes bestaan ​​al een flinke poos en worden gezien als een van de meest classy manieren om mee te roken. Variërend van eenvoudige pijpen tot ingewikkeld ontworpen glazen pijpen die gevuld zijn met kleurrijke patronen die zonder twijfel iedere gebruiker zal intrigeren. Als je iemand bent die graag uit pijpen rookt, dan is het geen geheim dat een deel van het plezier het verzamelen van verschillende pijpen is. Er zijn immers veel soorten pijpen waar je uit kunt kiezen om cannabis te roken! Hier op Dutch-Smart hebben we er momenteel maar liefst 50 in alle geuren en kleuren. Van een Rasta pijp tot een pijp die ook Gandalf wel zou zien zitten.

Een bong

Wil je in één hit al helemaal klaar zijn? Dan is een goede hijs uit de bong alles wat je nodig hebt! Er zit iets speciaals aan het laten borrelen van het water voor je heerlijk gekoelde cannabis-rook naar binnen werkt. Als je op zoek bent naar een manier om het roken soepeler en gemakkelijker voor je longen te maken, dan is dit een van de beste keuzes die je kunt maken. Dit komt voornamelijk doordat de bong een verkoelend effect heeft als hij in contact komt met de rook. Dit 'verzacht' de rook en dat maakt het veel soepeler van structuur dan wanneer je bijvoorbeeld een jointje zou roken. Een ander voordeel van een bong is dat je dus in één keer heel veel rook kunt inhaleren. Niet te overmoedig doen, dus!

Een vaporizer

Dit is misschien wel de meest moderne en momenteel de populairste vorm van het roken van cannabis. Strict genomen hebben we het hier dus niet over roken, maar over verdampen. Want waar bij roken de cannabis daadwerkelijk wordt verbrandt, is dat bij een vaporizer niet het geval. Hierbij wordt de wiets slechts tot op een bepaald punt verwarmd, waardoor er dampen ontstaan. Bij roken komen over het algemeen meer schadelijke producten vrij, zoals koolstofmonoxide en benzeen. Gebruik je een vaporizer, dan is daar veel minder sprake van. Een vaporizer verhit de plant/het plantaardig materiaal, waarbij wél de werkende stoffen in een damp vrijkomen, maar dus in veel mindere mate de ongewenste stoffen en deeltjes. Daarnaast smaakt het vaak nog lekker koel ook!

Een jointje

Dit is waarschijnlijk de manier waarop we allemaal voor het eerst in aanraking zijn gekomen met cannabis: het roken van een jointje. Joints kunnen worden gezien als de OG als het gaat om de eindeloze lijst met manieren waarop iemand anno 2020 wiet kan consumeren. Het beste van jointjes is dat je ze voorgedraaid kunt kopen bij coffeeshops in de buurt. Natuurlijk kun je ook zelf een jointje rollen als je wiet vloei thuis hebt liggen. Let daarbij wel op dat je de cannabis gelijkmatig verspreidt, anders is één van je maten knetterstoned terwijl jij nauwelijks wat voelt! Hier in de headshop van Dutch-Smart verkopen we uiteraard vloeipapier en filter tips. Ben je geen kei in rollen? Dan kun je ook kant en klare cannabis cones bestellen!

Een dab rig of pen

Als je iemand bent die van concentraten houdt, dan is een dab rig wellicht de juiste manier om wiet te roken. Er is een kleine leercurve als het gaat om het gebruik van dab-rigs, maar beschouw het als een krachtigere versie van een bong. Als je een dab rig gebruikt, kun je honing, concentraten of was gebruiken in plaats van de typische droge bloem die je zou gebruiken met de andere vormen die we hierboven hebben genoemd. Een dab rig verwarmt het concentraat en verdampt de THC zodat je deze kunt inhaleren - vergelijkbaar met een vaporizer. In onze headshop vind je verschillende Dab pennen die je kunt gebruiken om je cannabis-gebruik naar een nieuw niveau te tillen!

Een waterpijp

Shisha waterpijpen komen erg veel voor in landen in het Midden-Oosten. Daar zijn veel shishalounges te vinden, waar mensen bij elkaar komen om wat te drinken en waterpijp te roken. Shisha roken is daar dus ook een sociale bezigheid, maar in de Nederlandse cultuur is de shisha minder bekend. Veel jongeren en adolescenten zijn echter wél bekend met deze waterpijp. Een waterpijp lijkt heel erg veel op een bong en het werkt vrijwel op dezelfde manier. Bij verschillende varianten kunnen er meerdere mensen tegelijk van roken! Er zijn veel soorten waterpijpen te koop. Je kunt kiezen voor een kleine waterpijp voor één of twee personen, maar ook voor een waterpijp met bijvoorbeeld vier slangen. De keuze is reuze!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.