opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1690 reviews

Ben je op zoek naar een nieuwe verdamper of vaporizer, maar zie je door de bomen (of door de damp) het bos niet meer? Niet getreurd! Hier bij de vaporizer shop Dutch-Smart zijn we je graag van dienst! In het verleden heb je waarschijnlijk al wat posts voorbij zien komen waarin we een kijkje nemen naar de beste vaporizers van dit moment. Hier zie je dat we veel draagbare vaporizers onder de loep nemen, maar wat nou als je thuis wilt genieten van de beste kwaliteit damp? Dan kun je in plaats van een een draagbare vaporizer het beste kiezen voor een tafelmodel vaporizer. Deze zijn een stuk groter, maar bieden vaak een wat betere damp-ervaring. Vandaag bekijken we de beste tafel model vaporizers van dit moment!

Wil je al onze tafel vaporizers bekijken? Klik dan hier.

Wil je direct het product bekijken? Klik dan op de afbeelding!

Volcano Hybrid Easy Valve

Om maar meteen met één van de beste modellen af te trappen: de Volcano Hybrid Easy Valve heeft alles wat je nodig hebt voor de ultieme tafel vape ervaring. Hij komt met een flink prijskaartje (momenteel €549), maar het apparaat wordt dan ook gezien als het absolute summun van vapen. Deze Volcano Hybrid Easy Valve is het vervolg op de legendarische Volcano en beschikt over geweldige zuiverheid en precisie. Dat maakt het na jaren nog steeds een van de populairste tafel vaporizers. Met de Volcano Hybrid kun je op twee verschillende manieren vapen, namelijk de klassieke manier van het vullen van ballonnen, maar ook de nieuwe toevoeging van de alternatieve inhalatiemethode door middel van een roterend tubesysteem. Je kunt nu direct vanuit het apparaat vapen met behulp van een whip.

Arizer V-Tower

Canadese kwaliteit vind je bij de Arizer V-Tower - een tafel model vaporizer gemaakt van de beste materialen die jarenlang meegaan. De ontzettend nauwkeurige temperatuurcontrole, het handige LCD-display, de lange inhalatieslang en de verschillende mondstukjes maken van deze Tower een absolute topper op gebied van vapen. Met een prijskaartje van slechts 99 euro is deze een stuk goedkoper dan bovenstaande Volcano. Toch kun je met de Arizer genieten van uitmuntende kwaliteit damp. De glazen onderdelen van de Arizer V-tower verplaatsen alleen de meest pure damp zonder schadelijke stoffen. De lange inhalatieslang maakt de damp extra koel en zacht, waardoor hij lekker in de keel voelt. De verwisselbare mondstukken zijn daarnaast geweldig voor een avondje vapen met vrienden!

HerbalAire Elite

De HerbalAire Elite is gebaseerd op de solide HerbalAire H2.2 vaporizer en brengt verfijningen en verbeteringen aan, om nog beter op de wensen voor een thuis vaporizer aan te sluiten. De Elite is precies dat: een Elite vaporizer! Het is een geweldig model voor liefhebbers van waterpijpen, en met de HerbalAire Elite kun je op meerdere manieren vaporizen, helemaal naar jouw wensen. Zo kun je direct inhaleren met de slang of met het instelbare pompsysteem een ballon met damp vullen. De slang is daarnaast maar liefst 90 cm en zorgt ervoor dat de damp die je inhaleert heerlijk koel en van super kwaliteit is. Het prijskaartje: €255,-

PLENTY Vaporizer

Als je op zoek bent naar een opvallende vaporizer in plaats van een 'saai' apparaat, dan zit je met de PLENTY helemaal goed! Het is een soort hybride tussen een handheld en een tafel model vaporizer en valt natuurlijk op dankzij zijn unieke design. De gekrulde slang zorgt ervoor dat de damp koeler aanvoelt in je keel en er efficiënter verdampt kan worden. Het roestvrij stalen materiaal voorkomt dat er schadelijke stoffen in de damp komen. Dit wordt ondersteund door het krachtige, zuinige verwarmingselement in de PLENTY vaporizer. Je kunt deze vaporizer met één hand gebruiker - maar draagbaar is hij niet. Wel handig om te weten is dat de PLENTY altijd met het stopcontact verbonden moet zijn. Hij kost je €199,-

Arizer Extreme Q

De tweede Arizer op deze pagina, maar dat heeft een reden: Naast de V-Tower heeft het merk nóg een geweldig model, namelijk de Extreme Q. Deze is een paar tientjes duurder en wordt dan ook gezien als de verbeterde versie van de V-Tower. Het merk focust bovenal op kwaliteit en duurzaamheid boven handzaamheid. Daarom heeft de Arizer Extreme Q zelfs een afstandbediening. Hiermee kun je de temperatuur, timer en lichtjes aanpassen. De temperatuurinstellingen in de Arizer Extreme Q zijn daarnaast ontzettend nauwkeurig. Het model komt met 'fast heat' keramische verwarming, een helder LCD-scherm, Precisie temperatuurcontrole met hitte sensoren op 3 punten en een vernieuwd ontwerp. Voor €129,- een geweldige optie!

Tags

  • Alle blogs (488)