opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

5 kruiden die geweldig zijn om te combineren met cannabis

kruiden mengen cannabis

Een lekkere joint na het werken, een flinke hijs uit de bong in het weekend of misschien wel een sterke space brownie tijdens een weekendje weg... de liefde die we hier bij Dutch-Smart voor cannabis hebben is ongekend - net als die van veel van onze bezoekers. Cannabis of marihuana is één van de meest wonderbaarlijke kruiden die we kennen, maar wist je dat sommige van haar effecten kunnen worden versterkt én verbeterd door het te mengen met andere krachtige kruiden? Vandaag hebben we 5 kruiden voor je in petto die volgens velen perfecte metgezellen zijn van ons favoriete groene kruid.

Wil je al onze kruiden bekijken? Klik dan hier.

Damiana

Vooral de slaapkamer Duracell-konijntjes onder de Dutch-Smart bezoekers zijn bekend met Damiana: één van de meest populaire libidoverhogende kruiden die we kennen. Het is afkomstig uit Zuid-Texas, Mexico en Zuid-Amerika en wordt al vele honderden jaren gebruikt als stimulerend middel en afrodisiacum. Het kruid versterkt gevoelens van ontspannen en euforie, maar schijnt dus ook een geweldig effect te hebben op de bloedcirculatie rondom je erogene zones. Daarnaast wordt Damiana vaak gebruikt als cannabisvervanger, maar wanneer de twee worden gemengd, schijnen er redelijk magische dingen te gebeuren. De ultieme happy-herb, als we gebruikers mogen geloven. Best een poging waard, toch?

Lavendel

Lavendula Angustifolia, ook wel gewoon lavendel, is een andere topper om te mixen met cannabis. Het blijkt namelijk dat lavendel en marihauana een essentiëel terpeen delen: linalool. Beide hebben het in overvloed, en dit specifieke terpeen geeft niet alleen een flinke aroma, maar is ook verantwoordelijk voor heerlijke rustgevende effecten. Maar lavendel doet meer dan medicinale waarde toevoegen aan je kruidenmengsel. Het voegt ook nog eens een heerlijke smaak en aroma toe wanneer het wordt gemengd met cannabis, een smaak die je zintuigen zonder twijfel plezieren.

Holy Basil

Holy Basil of Ocimum sanctum is een ander kruid uit de Ayurvedische geneeskunde die vaak wordt gecombineerd met cannabis. Het wordt beschouwd als een succesvolle behandeling voor het bestrijden van verschillende aandoeningen van het lichaam, omdat het tot een bepaald effect lijkt te hebben op het cortisolgehalte in ons lichaam. Het is gebleken dat Holy Basil de cortisolspiegel verlaagt en in combinatie met cannabis misschien wel het ticket is om je lichaam te ontlasten van onnodige kwaaltjes! Dat terzijde is het combineren van cannabis en holy basil volgens velen een prima optie om eens uit te proberen.

Ashwagandha

Ashwagandha is een wortel die vaak wordt gebruikt in de Indiase Ayurvedische geneeskunde en die wordt gebruikt als adaptogeen, een stof die je lichaam helpt om goed te reageren op stressvolle situaties. In een recente studie werden de eigenschappen van dit natuurlijke kruid getest tegen bekende angststillers, waaronder verschillende antidepressiva. Verrassend genoeg hield dit eenvoudige kruid zijn mannetje en was het veelbelovend als stemmingsstabilisator, hoewel meer onderzoek nodig is om dit echt te bevestigen. In de traditionele Ayurvedische geneeskunde wordt Ashwagandha gebruikt om focus en concentratie te bevorderen en om een ​​extra boost van energie te geven. Een prima toevoeging aan je cannabis - volgens velen.

Marihuanilla

Marihuanilla staat voor 'kleine marihuana'. Het wordt door enorm veel mensen als geweldige cannabisvervanger gebruikt, maar zeker in combinatie zijn de twee geweldig. Marihuanilla wordt in de traditionele geneeskunde voor verschillende doeleinden gebruikt, afhankelijk of je de wortels, zaden, vruchten of bladeren gebruikt. Vooral de bladeren worden gerookt en gemengd met andere kruiden om een echte high te veroorzaken die vergelijkbaar is met die van cannabis elf. Of je het nu rookt of er thee van trekt, de effecten zijn in vrijwel alle gevallen extreem rustgevend - en daarnaast smaakt het nog eens lekker ook.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.