opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Je eerste paddo-trip? Dit is waar je op moet letten!

eerste keer paddo trip tips

Heb je zoveel fantastische verhalen gehoord en wil je nu eindelijk zelf eens ervaren hoe het is om om een psychedelische paddo-reis te gaan? Je bent niet alleen! Paddo’s en magic truffels - twee van de meest hallucinogene tripmiddelen - worden alsmaar populairder. Maar juist omdat het gebruik ervan je een bijzondere trip kan bezorgen, is een goede voorbereiding een must. In dit artikel vertellen we je precies waar je rekening mee moet houden als je voor het eerst een paddo of magic truffle trip tegemoet gaat! 

Lees ook: Heb jij 10.000 dollar over voor een magic mushroom trip?

Lees je goed in

First things first: lees jezelf vóór gebruik van welk geestverruimend middel dan ook goed in. Of het nu gaat om paddo’s, mescaline cactussen, LSD, een pilletje of misschien zelfs een ayahuaca-brouwsel, goed onderzoek doen is gewoon erg belangrijk. Zo kunnen de effecten per persoon verschillen, maar zijn ook tal van andere aspecten belangrijk om rekening mee te houden. Een simpele zoektocht op Google of in onze kennisbank kan je veel problemen en eventuele bad-trips besparen! 

Let op de dosis

Het is belangrijk om te weten dat iedereen anders reageert op drugs. Dit is bij paddo’s of magic truffles niet anders. Het is daarom altijd goed om van tevoren te bepalen welke hoeveelheid van dit middel je neemt. We raden te allen tijde aan om te beginnen met een kleine dosis, om zo te bekijken hoe jouw lichaam erop reageert. Paddo’s zijn enorm krachtige psychedelica, dus zoek van tevoren uit hoeveel een lage, gemiddelde en hoge dosis is. 

Lees ook: Hoe Miley Cyrus voor een enorme toename van salvia-gebruikers zorgde

Wees in een veilige, rustige en vertrouwde omgeving

Het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je je in een veilige, rustige en vertrouwde omgeving bevindt. In het geval van paddo’s is het bijvoorbeeld geen geweldig idee dit midden op straat te doen, simpelweg omdat het je perceptie van je omgeving compleet kan laten veranderen. Een tot chillruimte omgetoverde woonkamer óf een rustig plekje in de natuur is misschien nog wel de beste optie. Als je voor het eerst aan de paddo’s gaat, dan is het wellicht verstandig dit thuis te doen. Je eigen huis is namelijk vaak de veiligste en rustigste omgeving. 

Zorg voor een positieve mindset

Naast de dosering en je omgeving wordt het effect van paddo's ook beïnvloed door je mentale toestand. Omdat paddo's je mentale toestand veranderen, is het zeker geen goed idee om ze te nemen als je je niet goed voelt (fysiek en mentaal). Daarom raden we je ten zeerste aan alleen paddo’s of truffels te nemen wanneer je lekker in je vel zit. Stress, angst of andere negatieve mentale mindsets vergroten namelijk de kans dat je in een bad trip belandt. Als dit gebeurt, is het belangrijk kalm te blijven. Het bij de hand hebben van heuse tripstoppers is overigens nooit een slecht idee. 

Lees ook: Dit is waarom magic mushrooms in een ver verleden ‘magisch’ werden…

Zorg voor een tripsitter

Een tripsitter is een persoon die tijdens je paddotrip nuchter is en in de buurt blijft. Vaak heeft deze persoon ervaring met paddo’s en kunnen ze je - zeker in geval van een bad trip - goed begeleiden zodat je vanzelf weer rustig wordt. Zeker voor beginnende paddo gebruikers is een tripsitter geweldig. Zo kun je er niet alleen op aan om je te begeleiden bij een bad trip, maar kan hij of zij je ook helpen wanneer je even wat nodig hebt, maar zelf écht niet meer op je benen kan staan om naar de keuken te lopen. En wie weet ben jij ooit zelf wel tripsitter! 

Koop snacks en voedsel!

Een paddo-trip duurt best lang, soms wel tot 8 uur. Over het algemeen zijn de eerste drie uur het heftigst, waarna het langzaam afneemt. De kans is groot dat je tijdens je trip last krijgt van de munchies, net als bij het roken van bijvoorbeeld een jointje. Het is daarom goed om wat te drinken en snacks in de buurt te hebben, zodat je niet middenin je paddotrip nog een reisje naar de supermarkt hoeft te maken. Met genoeg paddo’s op is zelfs een reis naar de keuken al te ver… 

Have a good trip!

Ja, precies zoals de (enorm leuke) Netflix documentaire heet inderdaad. Wat precies een ‘good trip’ is, hangt af van de gebruiker. Kleuren van objecten kunnen extreem levendig worden, je kunt je euforisch voelen, 'spirituele vrijheid' ervaren of geometrische patronen zien wanneer je je ogen sluit. Door de tips te volgen die we zojuist hebben besproken, ben je in ieder geval een aantal stappen dichterbij een geweldige trip!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.