opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Heb jij 10.000 dollar over voor een magic mushroom trip?

magic mushroom trip jamaica

Een geweldig visuele magic mushroom of magic truffles trip heb je via Dutch-Smart al voor iets meer dan een tientje. Bezoekers van een  afgelegen strand in het kleine vissersdorpje Treasure Beach in Jamaica, betalen íets meer voor hun psychedelische reis. Voor bedragen tot wel 10.000 dollar, zo’n 9.000 euro, kun je er terecht voor een heus hallucinogeen avontuur - iets waar ontzettend veel Amerikanen gebruik van lijken te maken. 

Lees ook: Hoe Miley Cyrus voor een enorme toename van salvia-gebruikers zorgde

Psilocybine-retreats

Want waar wij in Nederland onze magic truffles dus gewoon in de smartshop kunnen kopen, is dat voor veel mensen in de rest van de wereld niet het geval. In de Verenigde Staten mag psilocybine met uitzondering van een aantal staten niet eens gebruikt worden wanneer het geen klinisch onderzoek betreft. Deze zogenaamde psilocybine-retreats in bijvoorbeeld Jamaica geven deze geïnteresseerde toekomstige psychonauten de kans om er tóch van te kunnen genieten. 

Studies naar paddo’s en magic truffles laten steeds meer zien over mogelijke toepassingen van de twee. Het is namelijk vooral de werkzame stof psilocybine die de interesse wekt van wetenschappers over de hele wereld. Deze toenemende interesse in de stof heeft er niet alleen toe geleid dat de verkoop ervan wereldwijd sterk is toegenomen, maar ook dat overal ter wereld retraites opduiken waar geïnteresseerden het middel in een zo veilig mogelijke setting kunnen innemen. Dit gebeurt dus bijvoorbeeld in Jamaica waar paddo’s legaal zijn, maar ook in landen als Mexico, waar dergelijke middelen vaak in inheemse omgevingen wordt gebruikt.

Lees ook: Dit is waarom magic mushrooms in een ver verleden ‘magisch’ werden...

10.000 dollar - inclusief massage

“Elke 'trip' of sessie waarbij psilocybine aan retreatgoers wordt gegeven, gebeurt in een groepsomgeving, met 12 tot 15 deelnemers en vijf tot zeven facilitators”, vertelt Eric Osborne, oprichter van MycoMeditations in Jamaica. Het was in 2013 dat hij zijn eerste groep naar het land bracht, twee jaar voor hij officieel het bedrijf begon. Inmiddels biedt het bedrijf retraites aan van dagen, maar ook van een complete week, waarbij bezoekers deelnemen aan meerdere psilocybine-trips. En zo’n trip, die kan dus wel tot zo’n 10.000 dollar kosten. “Daar krijg je de psilocybine voor, maar ook het eten, een massage, een verblijf in een hotel en een integratiesessie waar deelnemers leren hoe ze hun psilocybine-ervaringen in hun normale leven kunnen toepassen”. 

De man vertelt in een interview dat hij in 2011 begon met het illegaal kweken en consumeren van paddo’s en dat hij, toen hij voelde dat hij het onder de knie had, vrienden uitnodigde om te trippen terwijl hij als zogenaamde ‘facilitator’ optrad. In 2015 werd hij gearresteerd op beschuldiging van het kweken van paddo's op zijn boerderij in Indiana. Vijf jaar later, in 2016, begon Osborne fulltime retraites te houden in Treasure Beach Jamaica. De man is groot voorstander van het gebruik van paddo’s en magic truffles, en is ervan overtuigd dat psilocybine voor bijna elk persoon op deze planeet geschikt kan zijn. 

En wij? Wij zijn het daar natuurlijk helemaal mee eens...

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.