opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Populaire exotische zaden

Populaire exotische zaden

Populaire exotische zaden

Ben je op zoek naar exotische zaden met psychedelische effecten? Bij Dutch-Smart verkopen we er verschillende! Met sommige exotische zaden kun je een eigen psychoactief tuintje maken. Daarmee heb je na een tijdje je eigen voorraad psychedelische zaden. Andere zaden zijn ook geschikt voor directe consumptie.

Wat zijn psychedelische zaden?

Psychedelische zaden zijn zaden die ervoor zorgen dat je hallucineert of je bewustzijn beïnvloeden. Het effect van een zaad hangt af van het type zaad en de manier waarop het gekweekt moet worden. Zaden zoals “Morning Glory” en “Hawaiian Baby Woodrose” bevatten de psychedelische stof LSA (Lysergic Acid Amides). LSA is een natuurlijke versie van LSD en kan zorgen voor hallucinerende beelden. Andere zaden, zoals Valeriaan zaden, kunnen er juist voor zorgen dat je rustig wordt. Daarnaast kun je sommige zaden met elkaar combineren en daarmee een optimaal effect creëren! Lees bij elke psychedelische zaad de gebruiksaanwijzing en aanbevolen dosering.

Exotische zaden kweken & gebruiken

Om zaden te kweken moet je ze meestal eerst een dagje in water laten weken. Vervolgens kun je ze op een zonnig plekje planten. Heb je geen zin om je eigen zaden te kweken? Dan kun je ervoor kiezen om zaden te kopen die je direct kan innemen. Dit zijn een paar voorbeelden:

Hawaiian Baby Woodrose

Hawaiian Baby Woodrose is een van de meest populaire soort zaden. De zaden zitten namelijk vol met LSA en met 5 tot 10 zaden begin je een hallucinerende trip van ongeveer 8 uur. De trip is vergelijkbaar met LSD, maar minder intens. Effecten kunnen bijvoorbeeld euforie, rust en visuele beelden zijn. Daarnaast kun je een hele andere perceptie van tijd en ruimte hebben.

Morning Glory

Net als Hawaiian Baby Woodrose, zijn Morning Glory zaden lid van de Convolvulaceae plantenfamilie. De zaden van Morning Glory zijn het makkelijkst eetbaar. De zaden bevatten minder LSA dan Hawaiian Baby Woodrose. Bij consumptie van 50 tot 100 zaden ervaar je een lichte trip en bij consumptie van 250 tot 400 zaden ervaar je een zeer krachtige trip. Tijdens deze trip kun je een meditatieve, visionaire en introspectieve bewustzijnstoestand bereiken. Daarnaast zijn Morning Glory planten heel mooi en daarmee perfect om in je eigen tuin te kweken!

Ololiuqui- Rivea Corymbosa

Rivea Corymbosa is een soort zaad dat onderdeel is van de Morning Glory plantenfamilie. Het is afkomstig uit heel Latijns-Amerika, van Mexico tot ver in het zuiden van Peru. Azteekse priesters in Mexico gebruikten de plant wegens de hallucinogene eigenschappen. Wil je de traditionele bereidingswijze volgen? Dan is het beste om de zaden eerst fijn te malen. Daarna kun je ze in een halve kop water zacht laten worden. Hierna kun je het water drinken en de zaadjes met gemak eten.

Heb je vragen over ons assortiment exotische zaden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.