opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Vape-liefhebber? Zo ziet de toekomst van verdampen eruit!

vaporizer toekomst

Ondanks dat we middenin een pandemie zitten waarbij roken en vapen nou niet bepaald het beste is om te doen, blijft de wereld der vaporizers alsmaar groeien. Steeds meer mensen staan met een e-sigaret of vaporizer in hun hand, en dat betekent dat fabrikanten van deze populaire apparaatjes werk aan de winkel hebben om relevant te blijven. Gelukkig voor ons als gebruiker, want dat betekent zelfs dat we in de nabije toekomst heuse ‘smart’ vaporizers kunnen verwachten! Ook benieuwd naar de toekomst van vaporizers? Laten we eens kijken wat ze voor ons in petto hebben…

Lees ook: Zou cannabis het coronavirus kunnen helpen voorkomen en bestrijden?

Smart-technologie in je vaporizer

De meeste verdampers die je vandaag de dag in de winkel (en hierrrr op Dutch-Smart) koopt, zijn redelijk eenvoudig. Je hebt een knop, wat indicatoren voor de temperatuur en dat was het wel zo’n beetje. Maar terwijl het handmatig bedienen van een verdamper en vervolgens het ontdekken van de perfecte setting en temperatuur oor velen als een kunst wordt beschouwd, hebben de meesten van ons simpelweg niet de tijd (noch het geduld!) Om met verschillende bedieningselementen te rommelen. Als jij ook tot die groep behoort, dan zal je vast blij zijn om te horen dat nieuwe vaporizers een stuk slimmer worden. Denk aan geïntegreerde mobiele apps die het apparaat automatisch aanpassen aan de juiste setting voor jouw vloeistof, vape herbs of cannabis. De Crafty+ vaporizer is al zo’n slim apparaat en is eenvoudig te bedienen met een mobiele app! 

Lees ook: Playboy tackelt 4 grote mythes rondom cannabis

Draagbare vaporizers worden nóg populairder

Volgens veel mensen gaat er niets boven een desktop vaporizer, ook wel een tafelmodel vaporizer genoemd. Ze zijn vaak van betere kwaliteit en hebben veel meer kracht dan draagbare modellen. Toch wordt de markt voor draagbare vaporizers alsmaar groter, en kennen deze varianten ontelbaar veel voordelen. Zo zijn ze ontzettend makkelijk bij je te dragen, heb je geen tafel nodig om hem te gebruiken en worden ze ook kwalitatief steeds beter. Je hebt al geweldige kruiden vaporizers met bijvoorbeeld dezelfde convectieverwarming als veel tafelmodellen hebben. Dat maakt zo’n draagbare vaporizer voor een geweldig alternatief voor mensen die bijvoorbeeld willen stoppen met roken (of blowen), maar wel van hun high willen genieten. Daarnaast worden verdampers steeds kleiner en slanker, dus de toekomst van vaporizers ziet er héél ergonomisch uit. 

Lees ook: DMT maakt ontmoetingen met elfen, aliens en goden werkelijkheid

Betere designs en draagcomfort

Dat brengt ons meteen naar het volgende toekomstbeeld: betere designs en draagcomfort. Moderne draagbare vaporizers zien er al discreter uit dan joints en bongs en hebben unieke vormen en maten. Binnenkort zullen steeds meer populaire merken gebruikers waarschijnlijk het ontwerp van hun vaporizer laten aanpassen. Dit kan de weg vrijmaken voor op maat gemaakte hoesjes die eruit zien alsof ze rechtstreeks uit een sci-fi-film komen. In de toekomst kunnen vaporizers mogelijk ook in realtime in omvang worden geschaald om aan de behoeften van de gebruiker te voldoen. Hoe dat er precies uit gaat zien? Tja, houdt Dutch-Smart in de gaten en we vertellen je er alles over zodra het er is!

Lees ook: Is dit het nieuwe geheime middel voor gewichtsverlies?

Steeds meer controle

Een van de meest voorkomende problemen waarmee nieuwkomers worden geconfronteerd, is de neiging om de inhoud van hun verdampers te oververhitten of te verbranden vanwege onervarenheid. Dit resulteert uiteraard in verspilde tijd en moeite, om nog maar te zwijgen van de minder dan bevredigende dampkwaliteit. Gelukkig voor die mensen zijn toekomstige vaporizers zeer waarschijnlijk uitgerust met geavanceerdere bedieningscontrols die het bereiken van de ideale temperatuur ontzettend eenvoudig zullen maken. Daarnaast worden temperatuurinstellingen waarschijnlijk nauwkeuriger dan ooit. Kortom: meer controle, en dus steeds fijnere damp!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.