opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Welke vaporizer of verdamper kies je?

Welke vaporizer of verdamper kies je?

Welke vaporizer of verdamper kies je?


Ben je van plan om een vaporizer of verdamper aan te schaffen, maar ben je er nog niet uit welke het beste bij jou past? Dan is dit het perfecte artikel voor jou! We leggen je namelijk uit welke verschillende soorten er zijn, zodat je de meest geschikte vaporizer voor jou kunt kiezen.Conductie of convectie?


Bij Dutch-Smart delen we de vaporizers in op basis van hittebron, de manier van verhitten, materiaal en het materiaal van de slang. Wanneer we kijken naar de manier van verhitten, dan zijn er twee soorten vaporizers: convectie en conductie.

1. Bij convectie stroomt er hete lucht door het materiaal en raakt het materiaal nooit een hittebron aan.
2. Bij conductie wordt het materiaal opgewarmd door het op een heet metalen plaatje te leggen.

Het voordeel van convectie vaporizers is dat ze efficiënter zijn. Ze hebben namelijk een betere dekking over de cannabis en produceren een betere damp. Het voordeel van conductie is dat dit soort vaporizers goedkoper zijn. Je zou dus voor jezelf af moeten wegen wat je het belangrijkst vindt.

Wanneer je deze keuze hebt gemaakt, is het tijd om uit de verschillende modellen te kiezen.

tafel-vaporizer

Draagbare vaporizer, tafelmodel of penmodel?


Een draagbare vaporizer is ideaal wanneer je deze voor onderweg wilt gebruiken. Ook zijn ze perfect om mee te nemen naar vrienden en festivals: erg handig en klein in gebruik! Ben je niet op zoek naar een draagbare vaporizer, maar vind je de eigenschappen veel belangrijker? Dan is het interessant om voor een tafelmodel te gaan, zoals onderstaande Arizer V-Tower. Deze vaporizer gaat jarenlang mee, en onderscheidt zich door zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzaam glas. Dit glas reageert niet op giftige stoffen, waardoor de damp zo schoon mogelijk is.

Tot slot hebben we de pen vaporizers nog in ons assortiment: de zogeheten ‘vape pen’. Doordat ze het uiterlijk van een e-sigaret hebben, zijn ze erg populair.

Uiteindelijk is de keuze natuurlijk helemaal aan jezelf, maar we hopen je hiermee op weg te hebben geholpen! Mocht je nog vragen hebben over ons assortiment of de specifieke vaporizers, neem dan gerust contact met ons op.
Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.